Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Hold jer langt væk fra dette firma. De vil ikke overholde regler om 14 dages returret af en vare købt på nettet. Jeg skal til at starte en klagesag imod dem fordi de ikke vil give mig pengene tilbag... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Indtil nu en dejlig oplevelse. Bestilte spejle i 4500kr klassen med wifi opkoblet vejrudsigt m.m. Modtog 8 dage før det var lovet et flot emballeret spejl, lige så flot som håbet. Opsætning og ins... Toon meer

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Information og levering gik helt efter bogen. Beslag til montering er lidt et forældet system, så der er ingen justeringsmuligheder, derfor skal hullerne i væggen være 100% præcise. Ledningen til spej... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Godt udvalg og med mange muligheder for at skræddersy sit personlige spejl. Lidt flere informationer og billeder af valgene så man kan se helt konkret hvad alt er. Var bekymret over den lange transpor... Toon meer

Bedrijfsgegevens

2 sterren
1 ster

Heeft 33% van zijn negatieve reviews beantwoord

Smukt spejl

Fantastisk flot spejl med backlight. Og nem montering. Hele vejen igennem flot service og pakket forsvarligt. Kan helt klart anbefales 💫

9 november 2023
Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Jeg har kontaktet deres tlf ind på…

Jeg har kontaktet deres tlf ind på deres hjemmeside, jeg ventet i kø i 25 min så blev der lagt på, nu kræver min teleselskab 250 kr for at har ringet til deres kundeservice som befinder sig åbentbart i england jeg er meget pist og rasende!!!! Jeg er mega utilfreds.

indtil videre er jeg i dialog med deres venlig medarbejder og alt virker til at skulle være i orden.

10 november 2023

God morgen,
Efter verifikation kan vi se, at du kontaktede os på din fridag, da 11/11 er en national helligdag i vores land, men vi ser ikke noget problem med spejlet i din e-mail-rapport.
Kan vi kontakte hello@artforma.eu direkte for at løse problemet?
Med venlig hilsen,

Imponerende godt

Imponerende godt. Er virkelig overrasket over hvor hurtig leveringen var. Bestilte søndag og leveret fredag. Rigtig god kvalitet. Godt gået 😁

8 oktober 2023

Spejl skaller af i kanten efter 2,5 år

Vi købte et spejl for ca. 3,5 år siden.
Vi synes prisen var ok og spejlet var pænt da vi modtog det. Desværre er det begyndt at skalle af og korrodere efter ca. 2,5 år. Det sidder på et gæstetoilet hvor der hverken er bad eller brus og dermed normal luftfugtighed.
Kvaliteten af produktet er simpelthen ikke god nok. Produktet bliver produceret i Polen.
Hvis i vil have flere stjerner kan i sende et nyt spejl hvis jeres kvalitet er blevet bedre, ellers er det ligemeget.

24 augustus 2023

God morgen,
Vi sætter pris på, at du tager dig tid til at dele din feedback. Vi er oprigtigt kede af at høre om det problem, du stødte på med spejlet, især efter at garantiperioden var udløbet.
Da det rapporterede problem opstod uden for garantiperioden, kunne vi desværre ikke acceptere det som et garantikrav. Men i et forsøg på at råde bod på ulejligheden, du har oplevet, har vi udvidet et særligt rabattilbud på et nyt spejl.
Vi værdsætter din virksomhed og er forpligtet til at give en positiv oplevelse. Hvis du har yderligere spørgsmål eller har brug for hjælp til rabatten eller et nyt spejlkøb, så tøv ikke med at kontakte os. Din tilfredshed er vigtig for os, og vi er her for at hjælpe på enhver måde, vi kan.
Tak fordi du overvejer vores produkter, og vi håber at få muligheden for at tjene dig igen i fremtiden.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Kan ikke anbefale Artforma !!!!!! Super god service i starten af…

Super god service i starten af processen, fik fin hjælp og svar på alle mine spørgsmål. Jeg bestiller - spejlet kommer, vi har det til at stå et sikkert sted indtil vi får lavet vores badeværelse om. Vi pakker spjellerup ud, hænger det op, tager plasticen af og opdager desværre at det er skåret i hjørnerne. Jeg kontakter Artforma, og får beskeden at de ikke kan bytte det da det var hængt op, men de kan tilbyde halv pris på et nyt. Vi taler her om et spejl til næsten 7000 kr og deres argument giver ikke mening, da vi ikke kunne se fejlen før plasticen var fjernet.
Er YDERST UTILFREDS og vil ikke anbefale Artforma til nogen ☹️☹️☹️
Ville give NUL stjerner hvis jeg kunne

22 mei 2023

God morgen,
Efter kontrol bemærker vi, at du har rapporteret skader på spejlet efter ophængning af spejlet. På bagsiden af ​​spejlet, på bøjlerne og på vejledningens første side giver vi instruktioner om ikke at hænge et beskadiget spejl på væggen, da reklamationer på grund af mekaniske skader efter ophængning af spejlet ikke vil blive accepteret.
Som en del af kommerciel gestus fra vores side har vi naturligvis tilbudt rabat.
Med venlig hilsen.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Indtil nu en dejlig oplevelse

Modtog 8 dage før det var lovet et flot emballeret spejl, lige så flot som håbet. Opsætning og installation uden problemer.
Kan anbefale at kommunikere på engelsk hvis man har spørgsmål til produktet. Olga svarer hurtigt på forespørgsler.
Så indtil nu meget tilfreds.

13 maart 2023

Espejo muy funcional

Una vez recibido el espejo, su precio me parece algo excesivo, tras ver sus características finales. Me gustaría saber si en España hay sitio para hacer mantenimiento en caso necesario. En mi caso, en cuanto al envío, no ha habido problema, porque el espejo llegó en buenas condiciones; ¿pero que hubiera ocurrido si viene dañado? Espero que me indiquen cómo funcionaría el servicio post-venta en caso de necesitar subsanar una avería en la estación meteorológica, o en los altavoces, o en la luz led propiamente dicha. Gracias. Un saludo.

4 februari 2023

Estimado señor o señora,
Muchas gracias por la pregunta. Cuando se trata de la recuperación del espejo, este espejo, por supuesto, en el tiempo de nuestra garantía, puede informarnos cualquier problema eléctrico y nuestro servicio de atención al cliente se encargará de esto y le ofrecerá soluciones que serán las mejores para usted. Las soluciones dependen de situación exacta.
Cuando se trata de un espejo que se rompe debido a un problema de entrega, por supuesto, somos conscientes de que ocurren situaciones como esta y aceptamos dicha reclamación cuando el cliente sigue nuestros manuales y nos informa el problema antes de colgar el espejo.
Somos muy transparentes con la información sobre la verificación del estado completo del espejo antes de colgarlo, por lo que estoy seguro de que si se hace todo con nuestros manuales, encontraremos una solución.
En caso de otras preguntas o dudas animo a contactar con nosotros directamente: hello@artforma.com
ARTFORMA

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Bestilte et spejl og pakkede det ikke…

Bestilte et spejl og pakkede det ikke ud da vi ikke skulle bruge det før badet var færdig. Da vi så ender med at pakke det ud beslutter vi os for at beholde hjørnerne på for en sikkerheds skyld. Da vi ikke ser synlige skader og en masse rynker på folien gør det umuligt at se skader beslutter vi os for at hænge det op. Det viser sig så at da vi fjerner beskyttelsen er det højre hjørne ødelagt og det vil de ikke erstatte da vi har brudt deres "warranty" stickers idet det er sat op. De siger også at det skulle reklameres inden 30 dage. Så vi bliver straffet for at vi købte det tidligt på tilbud og for at være ekstra forsigtige ved opsætningen. Vi kunne have løjet og sagt at vi aldrig havde sat det op! Så man straffes for at være ærlig! Anbefaler ikke andre at handle der og handler der aldrig igen.

Respons på jeres svar:
I det vi ikke så nogen skader på kassen valgte vi at beholde hjørnerne på for at undgå skader på spejlet. Jeg kan se jeg ikke er den eneste med et smadret spejl ved ankomst og hver gang er dette jeres svar! Et dansk firma ville have forståelse, i løber blot fra jeres ansvar. Jeg kunne printe nye stickers ud og sige jeg ikke havde sat det op, men man kommer vist ikke længst med ærlighed når man handler med et udenlandsk firma som jeres. Aldrig nogensinde har jeg oplevet så dårlig en service på nær ved handel med kina. Og det er langt fra Godmorgen mere! Det var det i morges!

14 februari 2023

God morgen,
Efter at have verificeret hele sagen, ser vi, at på trods af oplysningerne i vores vejledning og på bøjlerne på bagsiden af spejlet - har du hængt det beskadigede spejl på væggen. Vi bestræber os naturligvis på, at informationen om kontrol af spejlets tilstand inden ophængning er synlig og derfor sætter vi den på bøjlerne som klistermærker, som først skal fjernes for at kunne hænge spejlet. Vi er meget gennemsigtige med informationen om, at efter at spejlet er hængt op, vil tilbagetrækningen på grund af mekaniske skader ikke blive accepteret, og vi sørger for, at denne information er synlig for enhver kunde.
ARTFORMA TEAM

Lees meer over geverifieerde reviews.