Retour op 5 mei verwerkt, wacht nog steeds op doorgeven richting Klarna. Krijg nu allemaal mailtjes van Klarna dat ik geen retour heb ingeleverd. Op mailtje die ik heb gestuurd om dit door te geve... Toon meer

Ik had wat moeite met het kiezen van de juiste maat, omdat ik lang en slank ben. Gelukkig werd ik super goed geholpen door Sammy. Ze nam de tijd om mijn vragen te beantwoorden en gaf me gedetaillee... Toon meer

Voor koningsdag had ik het speciale shirt besteld. Fijn dat ze hadden gecommuniceerd dat er vertraging was bij postnl Keurige service want ze vroegen of ik het shirt nog wou hebben en daarna h... Toon meer

1. Cosmetica en parfums leverancier

Unknown

4,4

Uitstekend

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

T shirts krimpen heel erg na wassen!

T shirt besteld welke zeker 2 maten kromp na de eerste wasbeurt (op koud programma!). Na moeilijk contact een nieuw shirt gekregen, welke na 1 wasbeurt opnieuw 2 maten kromp. Daarnaast verkleurt het witte t shirt snel naar beige. Nu dus T shirts die te klein zijn en ik niet kan dragen:).

Samenvattend zien de shirts er leuk uit maar van erg lage kwaliteit. Prijs kwaliteit ratio klopt niet.

Ik zou niet adviseren hier je geld aan uit te geven.

27 november 2024

Hallo Jeffrey,

Bedankt dat je de tijd hebt genomen om je ervaring te delen. Het spijt ons om te horen dat je niet tevreden bent met de kwaliteit van de T-shirts en dat je dit hebt meegemaakt na het wassen.

We willen graag benadrukken dat we uitgebreide kwaliteitscontroles uitvoeren op onze producten. Sinds onze oprichting in 2022 hebben we duizenden tevreden klanten bediend, en zulke situaties komen zelden voor. Het klinkt als een geval waarbij de wasinstructies misschien niet goed gevolgd zijn, zeker gezien het feit dat dit twee keer is gebeurd. Onze kleding is ontworpen om zijn pasvorm en kwaliteit te behouden wanneer de instructies op het label worden aangehouden.

Dat gezegd hebbende, willen we altijd het beste voor onze klanten en vinden we het vervelend dat je deze ervaring hebt gehad. We komen graag met je in contact om samen te kijken naar een passende oplossing. We hopen dat we je vertrouwen in onze producten kunnen herstellen.

Retourneren geen service

Het retourneren is een ramp als je het retour contact formulier invult krijg je hier geen reactie op. Contact opgenomen via insta dan wordt er eindelijk wel gereageerd per mail krijg je dan een formulier wat dient ingevuld te worden (prima begrijpelijk) hierop ook vermeld dat er ondertussen al een nieuwe bestelling is gedaan van de shirts in andere maat. En graag het geld retour wil ontvangen van de andere.

Na het terug sturen duurt het ong 2 weken voordat je er een reactie op krijg met de vermelding shirts zijn in de sale gekocht dus kan geen geld terug krijgen. Op de site zijn bijna alle shirt in de sale hierdoor is het idd erg makkelijk om te zeggen in de sale gekocht kan geen geld terug geven. Alleen omruilen voor andere. Gezien de nieuwe bestelling die ondertussen was gedaan waren ze in principe al omgeruild. Maar nee geld terug was niet mogelijk je kan wat anders uitzoeken voor het openstaande bedrag. Ik vind dit geen service naar je klanten. En zal daarom ook niet meer terugkomen om iets opnieuw te bestellen.

Tot slot de t-shirts zelf model, stof is prima niks op aan te merken. Maar betref het retouren is een drama

16 augustus 2024

Hi Stephanie,

Hartelijk dank voor je feedback. We vinden het jammer dat het retourproces niet helemaal naar wens is verlopen, en daarvoor bieden we onze oprechte excuses aan.

Om wat verduidelijking te geven: niet al onze T-shirts zijn in de sale. Wanneer we een nieuwe collectie lanceren, komt de oude collectie soms in de sale, zoals dat bij veel winkels gebeurt. Dit gaat gepaard met aangepaste retourvoorwaarden, die ook op onze website staan vermeld.

We hebben gezien dat je inmiddels een nieuwe bestelling hebt geplaatst in de juiste maat, wat we als een omruiling beschouwen. Daarom hebben we je de optie geboden om voor het openstaande bedrag iets anders uit te zoeken dat beter bij je wensen past.

Ondanks het ongemak waarderen we het enorm dat je positief bent over de kwaliteit van onze kleding. Dat doet ons goed om te horen, en we zijn blij dat de items naar wens zijn.

Nogmaals bedankt voor je eerlijke feedback. We nemen dit ter harte en zullen het gebruiken om onze service verder te verbeteren.

Beste leden van Artique Amsterdam

Beste leden van Artique Amsterdam

Bij deze een revieuw!!

Ik kan wel zeggen dat ik meer dan tevreden ben!! Eergisteren avond een shirt besteld en 1,5 dag later geleverd. (Super)

Geweldige service en snelle levering!

Ik kan wel zeggen meer dan perfect!! Betreft het shirt! Precies wat ik zocht! Heerlijk oversized!! Ik ga daar in de toekomst zeker vaker mijn shirts bestellen!

Mijn complimenten voor alles!!
Hier een tevreden vaste klant vanaf nu! Ga zo door!!

Mvg Denny!!

6 september 2024

Hi Denny!

Wat een geweldige review, ontzettend bedankt! We zijn blij om te horen dat je zo tevreden bent met zowel de snelle levering als het shirt zelf. Fantastisch dat het precies is wat je zocht en dat je zo blij bent met de oversized fit!

We waarderen het enorm dat je ons in de toekomst vaker gaat bezoeken voor je aankopen, dat maakt ons trots! Jouw complimenten betekenen veel voor ons en motiveren ons om zo door te gaan!

Nogmaals bedankt voor je geweldige feedback, en we kijken ernaar uit je weer van dienst te mogen zijn.

Bestel hier NIET

Bestel hier NIET! Ze laten het lijken alsof je heel makkelijk je kleding kan retourneren. Dit is niet zo. Ik heb al 3 mails gestuurd en krijg alleen als antwoord wat voor andere maat of kleur ik wil. Zo heb ik geen tijd meer om binnen 14 dagen te retourneren.

21 juli 2024

Beste Noël,

Bedankt voor je feedback. We vinden het erg jammer om te horen dat je een negatieve ervaring hebt gehad met onze retourprocedure.

We willen graag enige duidelijkheid scheppen over de situatie. Na je eerste mail hebben we direct gereageerd met een vraag om te verifiëren of je wilde ruilen of een restitutie wenste. We wachtten op jouw antwoord. Helaas hebben we door een onverwachte mailstoring je tweede mail niet in goede orde ontvangen.

Je derde mail hebben we afgelopen zaterdag ontvangen en hebben we anderhalve dag later, op maandag, direct beantwoord met alle nodige retourinstructies. Toch koos je ervoor om op zondag al een slechte review te plaatsen, terwijl onze klantenservice beschikbaar is van maandag t/m vrijdag, zoals ook vermeld staat op onze website.

Wij vinden het zeer teleurstellend en oneerlijk dat je ons beoordeelt met een 1-sterren review, terwijl we door een technische storing je tweede mail niet tijdig hebben kunnen beantwoorden en vervolgens de derde mail binnen anderhalve dag netjes hebben opgevolgd.

Het allerlaatste wat we zouden doen, is het negeren van het retourtermijn van 14 dagen vanwege een technische storing. We streven er altijd naar om onze klanten tevreden te stellen en ervoor te zorgen dat ze op een eenvoudige manier kunnen retourneren. Het is dus oneerlijk om te denken dat we je geld niet zouden teruggeven vanwege deze situatie.

We zetten ons bijna alle dagen van de week in, zowel voor als achter de schermen, om onze klanten zo goed mogelijk van dienst te zijn. Om dan een 1-sterren review als deze te ontvangen, waarin zelfs wordt gezegd dat je niet bij ons moet bestellen, vinden wij buitengewoon teleurstellend en onterecht.

Master product

Ik ben zeer blij met mijn aankoop, shirt s zit perfect en het materiaal van zeer goede kwaliteit .

22 juni 2024

Goeie kwaliteit kleding

Goeie kwaliteit kleding. Zal er zeker vaker wat kopen!

13 juni 2024

Hi Bob!

Bedankt voor je positieve review! We zijn blij om te horen dat je tevreden bent met de kwaliteit van onze kleding. We kijken ernaar uit om je in de toekomst weer van dienst te mogen zijn!

Best in the game !

18 juni 2024

Hi Alain!

Bedankt voor je review! Geweldig om te horen dat je onze kleding top vindt. We kijken ernaar uit om je vaker terug te zien!

Super ervaring!!

Dit bedrijf gaat echt tot het uiterste voor zijn klanten! Ze bezorgden bijvoorbeeld met koningsnacht tot midden in de nacht zodat iedereen zijn artikelen op tijd binnen heeft! De kwaliteit is top en ze denken aan alles!

17 juni 2024

Hi Rasha!

Hartelijk dank voor je geweldige review op Trustpilot!

We zijn ontzettend blij om te horen dat je zo tevreden bent met onze service en de kwaliteit van onze producten. Het was een uitdaging om alles op tijd te bezorgen met Koningsnacht, maar het doet ons goed te weten dat onze inspanningen gewaardeerd worden.

We streven er altijd naar om tot het uiterste te gaan voor onze klanten en jouw positieve woorden bevestigen dat we op de juiste weg zijn.

Bedankt voor je vertrouwen in ARTIQUE AMSTERDAM. We kijken ernaar uit om je in de toekomst weer van dienst te mogen zijn!

Team ARTIQUE AMSTERDAM

Laatst wat EK T-shirts bij artique…

Laatst wat EK T-shirts bij artique gekocht voor mij en m'n maten. Wat een topkwaliteit! Mag zeker gezegd worden.

6 juni 2024

Hi Joey!

Hartelijk dank voor je positieve review! We zijn blij te horen dat je tevreden bent met de kwaliteit van onze EK T-shirts. Het betekent veel voor ons om te weten dat onze klanten tevreden zijn met hun aankopen.

Als je in de toekomst nog vragen hebt of iets nodig hebt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan altijd voor je klaar.

Zeer tevreden klant!

Artique Amsterdam is mijn go-to merk geworden voor oversized T-shirts. De kwaliteit is geweldig en de klantenservice is top. En het beste van alles? De snelle levering! Ik ben een zeer tevreden klant

13 juni 2024

Hi Dennis!

Hartelijk dank voor je fantastische review! We zijn ontzettend blij te horen dat ARTIQUE AMSTERDAM je go-to merk is geworden voor oversized T-shirts. Het is geweldig om te weten dat je tevreden bent met de kwaliteit, onze klantenservice, en de snelle levering.

We waarderen je steun en hopen je nog vaak te mogen voorzien van jouw favoriete T-shirts!

Team ARTIQUE AMSTERDAM

Goede kwaliteit en fijne klantenservice

Als je op zoek bent naar kwaliteit, dan is Artique Amsterdam the place to be. Hun T-shirts zijn echt top, zowel qua stof als pasvorm. En de klantenservice? Die is gewoonweg uitstekend. Snelle levering maakt het plaatje compleet. Een tevreden klant hier!

12 juni 2024

Hi Kenneth!

Bedankt voor je geweldige review! We zijn blij om te horen dat je tevreden bent met de kwaliteit van onze T-shirts en de service die we bieden. Jouw positieve woorden over de stof, pasvorm, klantenservice, en snelle levering motiveren ons om door te gaan met het leveren van de beste ervaring voor onze klanten.

Mocht je nog iets nodig hebben in de toekomst, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan altijd klaar om je te helpen!

Zeer tevreden

Heb bij Artique een Element T-shirt en hoodie gekocht. Echt blij mee! T-shirt zit lekker, blijft goed na wassen. Hoodie is super warm en zacht, perfect voor koudere dagen. Beide items voelen stevig aan en zien er goed uit. Zeker een aanrader!

20 april 2024

Ik had twee Element T-shirts besteld en…

Ik had twee Element T-shirts besteld en je voelt gewoon de kwaliteit. Ze zitten niet alleen super lekker, maar zien er ook fantastisch uit. De stof voelt stevig en comfortabel aan, echt top. Ik ben zwaar tevreden en kan Artique aan iedereen aanraden die op zoek is naar hoogwaardige kleding.

31 mei 2024

Hi Regis!

Hartelijk dank voor je geweldige review! We zijn ontzettend blij te horen dat je zo tevreden bent met de Element T-shirts. We streven er altijd naar om kleding van de hoogste kwaliteit te bieden, en het is geweldig om te horen dat dit ook in jouw ervaring tot uiting komt.

We waarderen je aanbeveling en hopen je in de toekomst weer van dienst te mogen zijn.

Top klantenservice en kwaliteit

De hoodies die ik bestelde bij ARTIQUE zijn echt van goede kwaliteit en zitten super lekker. De klantenservice was ook geweldig, ik had een vraag over de maat en kreeg snel een vriendelijk antwoord en ben goed geholpen!

30 mei 2024

Hi!

Hartelijk dank voor je positieve feedback! Het doet ons veel plezier om te horen dat je tevreden bent met de kwaliteit en het comfort van onze hoodies. We streven ernaar om onze klanten de beste service te bieden en zijn blij dat we je snel en vriendelijk hebben kunnen helpen met je vraag over de maat.

Als je in de toekomst nog vragen hebt of hulp nodig hebt, staan we altijd voor je klaar. We kijken ernaar uit om je weer van dienst te zijn!

Team ARTIQUE AMSTERDAM

Super snelle levering en topkwaliteit!

Echt blij met mijn aankoop bij Artique! Besteld en de volgende dag al in huis. Samen met mijn vriend twee T-shirts uit hun EK collectie gekocht en ze zijn geweldig. De kwaliteit is echt top en ze zitten super lekker. Zeker de moeite waard en ik ga hier zeker vaker bestellen!

30 mei 2024

Hi Naomi!

Wat geweldig om te horen dat je zo blij bent met je aankoop bij ARTIQUE AMSTERDAM! We streven er altijd naar om onze klanten hoogwaardige producten te bieden die zowel stijlvol als comfortabel zijn. Het is fantastisch om te horen dat de T-shirts uit onze EK-collectie aan je verwachtingen voldoen en dat je zo tevreden bent over de kwaliteit en pasvorm.

Bedankt dat je voor ARTIQUE AMSTERDAM hebt gekozen en voor je positieve feedback. We kijken ernaar uit om je in de toekomst weer van dienst te zijn. Als er iets is waarmee we je kunnen helpen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Team ARTIQUE AMSTERDAM

Super klantenservice en topkwaliteit!

Ik heb met Koningsdag een T-shirt besteld bij Artique maar was er nog niet aan toegekomen om mijn review te schrijven maar wilde dit nog wel graag even doen. Allereerst, Sammy van de klantenservice. Wat ben jij een topper! Wij hebben meermaals contact gehad omdat ik last-minute mijn order wilde wijzigen. Dit was totaal geen probleem en als klap op de vuurpijl hebben ze mijn order ook nog eens persoonlijk gebracht omdat er blijkbaar problemen waren mbt DPD waardoor er een kans zou bestaan dat niet alle orders op tijd voor Koningsdag zou worden geleverd begreep ik.De desbetreffende collega gaf aan dat hij vanuit Alphen ad Rijn naar mij toe is gereden. FYI, ik woon in Maastricht. Daarnaast was het T-shirt ook echt de perfecte fit en de goede kwaliteit mag zeer zeker ook gementioned worden. Ik ga binnenkort naar Open Air en zal daar het Element T-shirt voor bestellen. Al met al ben ik super blij met jullie en zal ik zeker vaker bestellen!!!

26 april 2024

Hi Melissa!

Hartelijk dank voor je fantastische review! We zijn ontzettend blij om te horen dat je zo tevreden bent met zowel onze service als de kwaliteit van het T-shirt.

Sammy zal zeker blij zijn om te horen dat zijn inspanningen gewaardeerd worden. We streven ernaar om altijd het beste te bieden aan onze klanten, en het is geweldig om te weten dat dit gewaardeerd wordt. Het was voor ons een genoegen om ervoor te zorgen dat je bestelling op tijd voor Koningsdag aankwam, zelfs als dat betekende dat we een lange rit moesten maken. We doen alles om onze klanten tevreden te stellen!

We zijn ook blij dat het T-shirt de perfecte fit had en dat je de kwaliteit waardeert. We hopen dat je net zo blij zult zijn met het Element T-shirt voor Open Air. We kunnen niet wachten om je opnieuw te mogen bedienen en kijken ernaar uit om je weer als klant te verwelkomen.

Nogmaals bedankt voor je geweldige feedback en voor je loyaliteit aan ARTIQUE AMSTERDAM. Mocht je nog vragen hebben of verdere hulp nodig hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Top Kwaliteit

Hele mooie kledingstukken! Top kwaliteit en een fijne klantenservice!

24 mei 2024

Hi Sjahnaaz!

Dank je wel voor je geweldige review! We zijn blij om te horen dat je tevreden bent met de kwaliteit van onze kleding en dat je onze klantenservice als fijn hebt ervaren. Jouw tevredenheid is onze hoogste prioriteit.

Als je in de toekomst nog vragen hebt of hulp nodig hebt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan altijd klaar om je te helpen.