Wat een gezellige sfeervolle winkel met een ruime keuze aan meubelen , lampen ,accessoires en stoffen. Je krijgt een goed advies en erg behulpzaam. De koffie staat altyd klaar. Gewoon een topwinkel... Toon meer

De sfeer in de winkel in Huizen is warm en gezellig en je merkt dat alles met veel zorg en smaak is ingericht. Online zag ik door de bomen het bos niet meer, maar toen we naar de woonwinkel in Huiz... Toon meer

Veel ondernemers kunnen in deze tijden van corona hun levertijden en service niet op peil houden. Maar wij waren blij verrast dat Guido ons belde dat de kast nog binnen de afgesproken periode gele... Toon meer

1. Binnenhuisarchitect

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Wij staan voor sfeer en gezelligheid. Met onze internationale accessoires en meubels willen wij er voor zorgen dat jij van jouw huis een thuis maakt. Een plek waar je helemaal tot rust komt en jezelf op kunt laden. Waar je dicht bij de natuur bent, zonder je eigen woning te verlaten. Een plek waar je energie krijgt van natuurlijke materialen.. Een tevreden klant staat voor ons op nummer 1

4,7

Uitstekend

De sfeer in de winkel in Huizen is warm…

Online zag ik door de bomen het bos niet meer, maar toen we naar de woonwinkel in Huizen zijn gegaan zijn we heel fijn en met vertrouwen geholpen. Advies en vertrouwen en een reuze keuze die nog betaalbaar is daardoor zijn we geslaagd met onze bank en salontafel.
Guido verzorgt de leveringen en dat ging ook goed. Wij zijn er ontzettend blij mee.

11 maart 2026

Prachtige woonwinkel in Huizen

Prachtige woonwinkel in Huizen. Kende ASN al vanuit Lood5, maar dat ze nu een eigen woonwinkel hebben in het Gooi, maakt hun selectie aan mooie meubelen compleet. Ook voor kleine accessoires en verlichting is er een groot aanbod. De banken en stoelen zijn in heel veel verschillende kleuren en afmetingen verkrijgbaar. Zo kan je van een kleine studio tot een grote villa je woning op maat inrichten. Wij zelf zijn er geslaagd voor een mooie bank die keurig op tijd is geleverd. Kortom zeer tevreden over ASN ook voor eventuele toekomstige aankopen.

13 februari 2025

Ik ben zeer tevreden met Asn Nature and…

Ik ben zeer tevreden met Asn Nature and Living! Ze waren behulpzaam en vriendelijk, en gingen zelfs een stapje verder door een ander, groot en zwaar meubelstuk voor mij op te halen. Zeker een aanrader, en ik zal waarschijnlijk in de toekomst vaker bij hen kopen. 🌟🌟🌟🌟

23 november 2024

Super service!

Super service!
Na het melden dat we toch wel wat piepende stoelen hadden na slechts 3 weken werden deze zonder slag of stoot (diezelfde week nog!) omgeruild én gemonteerd door Guido!
Super service dus, wij weer blij!

29 november 2024

probleem snel en goed opgelost

We hebben 8 eetkamerstoelen bij Guido gekocht via Loods 5 in Sliedrecht.
We hadden problemen met de poten van deze stoelen. Guido lost dit prima op. Erg fijne service dus.

9 oktober 2024

Geweldige service!

Geweldige service!

Sinds kort zijn ik en mijn vrouw in bezit van een prachtige hoekbank van ASN Nature&Living. Guido heeft bij ons de bank geleverd en gemonteerd. We zijn erg blij en tevreden met de de bank en de service.

Bedankt Guido!

20 september 2024

Top service

Top service! Via Loods5 heb ik bij Asn Nature and Living een dressoir besteld (Jasmin serie). Een deurtje kon niet goed dicht, maar Asn Nature and Living was goed bereikbaar en oplossingsgericht. Een monteur heeft het deurtje bijgeslepen en recht gezet. Het dressoir staat nu prachtig in de kamer en bestellen bij Asn Nature and Living kan ik iedereen zeer aanraden.

2 juli 2024

Geweldige service

We zijn enthousiast en professioneel geholpen. Zitbank besteld en deze werd netjes afgeleverd. Hele positieve ervaring met de meedenkende en vriendelijke medewerkers van ASN Nature & Living. Bedankt voor de geweldige service.

16 maart 2024

Super fijne, mooie eetkamer stoelen

8 eetkamerstoelen besteld. Netjes gebeld voor een bezorgafspraak, de stoelen ook fijn in elkaar gezet. Uiteindelijk bleek dat er in een doos een verkeerde stoel zat (waarschijnlijk in de fabriek fout gegaan). Deze stoel is gelijk mee retour gegaan en ik kreeg de week erna al gelijk de goede stoel terug geleverd. De eigenaar heeft me telefonisch goed op de hoogte gehouden van de gang van zaken, en heeft er zelf achter aan gezeten dat de missende stoel ook daadwerkelijk aan zou komen. Heel fijn dat ik hier zelf niks aan hoefde te doen, en er niet achteraan hoefde te bellen! Top bedrijf, zou hier zeker weer bestellen. Oja, en de stoelen zitten heerlijk :)

23 september 2021

Super service bij ASN Nature and…

Super service bij ASN Nature and Living! Hele mooie barstoelen besteld en ze werden als service ook nog eens in elkaar gezet door Guido!

Wat een verademing zeg in deze tijd, ondanks de drukte, topservice!

Heel erg blij mee :)

1 juni 2021

Ik heb een mooie vitrine kast gekocht…

Ik heb een mooie vitrine kast gekocht bij ASN Nature& Living die bij nader inzien niet in de lift kon. Dhr. van Unen heeft er alles aangedaan om hem toch naar boven te krijgen en uiteindelijk ook met de lift, dat kostte wel wat creativiteit en de kast is keurig en ongeschonden in mijn kamer gekomen.

19 april 2021

Snelle levering en goede service!

Mooie stoelen voor de keuken snel afgeleverd. Ik was in de veronderstelling dat ik zelf aan de bak moest om de stoelen in elkaar te zetten, maar Guido deed het zelf voor ons. Mooi stukje service waar we blij mee zijn!

Veel dank.

2 april 2021

Very happy customer :-)

Was al een tijdje op zoek naar een andere salontafel en ik werd verliefd op de tafels van ASN Nature and Living. Ik heb ze besteld en 1,5 week later kreeg ik een telefoontje wanneer ze geleverd zouden kunnen worden. Ik was zo blij vanmiddag! Keurig in het tijdsbestek en wat een klantvriendelijkheid! Afgezien van de prachtige tafels (ze zijn nog mooier dan ik al dacht!) werden ze ook nog eens voor mij in elkaar gezet; super fijn aangezien ik niet zo snugger ben met gebruiksaanwijzingen haha...

One happy customer en ik hoop dat er nog velen zullen volgen! Absolute aanrader, deze zaak!

17 maart 2021

Geweldige service

Een aantal maanden geleden stoelen besteld. Werden keurig bezorgd door de eigenaar. We hadden een vraag over extra producten, deze had hij meegenomen om te laten zien.
Recent een probleem met 1 van de stoelen, hierop hebben wij keurig een nieuwe zitting ontvangen. Al met al top service en advies!

13 december 2020