Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jättebesviken gällande returmöjlighet. Köpte tre varor. Två av dessa funkade och var snygga o verkade hyfsade i kvaliteten. Men ett par kängor för 449kr höll inte vad betr... Toon meer

Bedrijfsgegevens

3 sterren
2 sterren
1 ster

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Det VÄRSTA BLUFF-FÖRETAGET jag och…

Det VÄRSTA BLUFF-FÖRETAGET jag och många med mig stött på!! Hade jag kunnat ge MINUS-STJÄRNOR hade jag gjort det. För knappt ett år sedan beställde jag varor via Klara, för att det kändes tryggt... KLARNA borde hålla sig för god att utföra tjänster för ASTING STOCKHOLM. Har via telefon o mejl aviserat inom ångerveckan att jag ville häva köpet. Det går inte säger personal fr Asting. Jag säger att det fanns ingen ångerblankett det fanns ej Ångerblankett, har fortfarande inte erhållit någon... Nu har jag krav från ALEKTUM som kräver ersättning... PASSA ER!! DET BLIR ENBART TRUBBEL MED DETTA FÖRETAG!!
Urusel kundmottagare. Kundfientligt om man har ngt negativt. De lyssnar inte på kunden
Britt Morell

4 augustus 2023
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

That is the worst experience I have…

That is the worst experience I have ever had with online shopping.

I regret so much that I got attracted by their ad about a smart watch on Instagram.
Not only was it of a poor quality - battery charger that could not be attached properly to charge a watch, a battery that lasted barely for 2 hours (according to the ad it should have lasted for a week!) - I stood for a cost to return it to China, and now they keep on sending me emails about presenting a proof of return, which I BTW sent immediately!

It seems that they do not even communicate properly between departments or do not know how to check emails and attachments!! It is unheard of! What a fraud!

2 november 2023

Mycket dålig returpolicy

Mycket dålig returpolicy! Falsk reklam om produkter!
Smartklockan är värdelös. Dålig batteritid, svår att ladda, urusel app som inte stämmer med värdena från klockan, sämsta köp någonsin! Varning för detta företag!

30 september 2023

Varning, oseriöst företag!

Varning! Företaget är inte seriöst! Beställde vad som i annonsen uppgavs vara en kashmirtröja. Avbeställde innan jag fick den. Trots tre mail vägrade företaget ta emot min avbeställning. Kontaktade Klarna. Nu kom tröjan trots allt. Bara akryl och syntet. Ingen returlapp. Kommer ej att betala!

21 september 2023
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Beställde en kashmirtröja och fick en i…

Beställde en kashmirtröja och fick en i syntetmaterial. 😱
Betalade via klarna och kände mig trygg.
Brukar alltid kolla upp företag innan men vaggades in i trygghet via betalning via klarna.
VARNING för detta blufföretag.
Om jag kunde ge minusstjärna skulle det vara mer rättvis bedömning!!

21 september 2023

Ruffel och båg

Jag beställde en tröja i kashmir och fick en syntetprodukt.Då det gick via Klarna då jag beställde kände jag mig lite trygg. Reklamerade produkten och bestred fakturan som jag inte har betalt och inte heller kommer att göra. Nu vill dom att jag trots att det är dom som marknadsfört felaktigt att jag ska skicka tröjan åter till Kina. Det kommer jag inte att göra, vill dom ha den i retur får dom stå för frakten. Dom har lurat mig jag har inte lurat dom. Dom borde få hur många minus stjärnor som helst

19 september 2023
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Om det hade funnnits 5 minus stjärnor…

Om det hade funnnits 5 minus stjärnor så hade de fått det .Hade ja veta att jag skulle få vänta över 1månad på leveransen och inte kunna spåra paketet och som kommer med svävande svar hela tiden om att det ä på väg (Bullshit) så hade jag aldrig beställt av dom

17 september 2023
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Fanns det minus stjärna skulle jag valt…

Fanns det minus stjärna skulle jag valt den! Detta är det mest usla företag. Sitter nu med tre varor som inte alls håller kvaliteten. Förstår på andras omdömen att det är näst omöjligt att returnera varor. 1500kr down the drain!!!

16 september 2023

Zero star for this shop

Zero star for this shop ,
I had buy smartwatch , which comes in broken box from china . Why product comes from China ? I order it from Astingstockholm. The watch was worst quality , scartches from down so it is used watch but i ordered new watch. It is fake shop , it is in China . China using klarna to get people of Sweden trust . plz dnt buy anything 🙏

15 september 2023

Beställde storlek M

Beställde storlek M , fick XL nu skall jag stå för kostnaden av retur till China.
Känns som detta är ett företag som säljer billigt och låter kunden stå för deras fel och kostnader.
Mycket besviken och kommer aldrig köpa en produkt härifrån igen!

8 september 2023

obekväma skor

Jag tycker att ni ska sluta sälja sådant som inte är bra. Ni borde också prova dessa skor själva innan ni ger ett omdöme Ni säjer att skorna som jag köpte, ska vara så sköna och bra, men det är de inte. De har en hård läst och är mycket smala. Jag tycker att jag känner stenarna på marken också. Om de är smala borde ni tala om det. Jag har inte jättebreda fötter, men dessa skor är avsedda för riktigt smala fötter.

8 september 2023

Is dit jouw bedrijf?

Gratis account aanmaken

Dit is Trustpilot

Lees meer over geverifieerde reviews.