Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Stort urval, bra priser, snabba att svara på kundtjänst och ännu snabbare leveranser, bara en dag eller två. Klockan kom med bra fodral/skydd och verktyg för att justera armbandslänk (vilken omtanke!... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Snygga smycken bra priser mm och det kommer relatift ofta nya och kampanjer, hade varit lite mer ringstorlekar vissa är lite mer åtgång på annars smidigt, jo om varan inte finns så får man svar samma... Toon meer

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Snabb leverans. Tyvärr såg inte armbandsuret ut som på bild. Mörkblå urtavla i stället för svart. Romerska siffror i kombination med inga siffror alls i stället för arabiska siffror. Det fanns ingen i... Toon meer

Bedrijfsgegevens

3 sterren
2 sterren
1 ster

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

STOOR VARNING! om varan är fel får du aldrig dina pengar tillbaka!

Reklamerade armbandsur, fick uppmaning av kundservice att returnera det. Har returnerat och skickat ett meddelande tillsammans med Post Nords kvitto till företaget.
Under över två månaders tid har företaget varken ersatt uret eller betalat pengarna tillbaka, trots mina oändliga försök att uppmana företaget att lösa mitt ärende. Företaget har slutat svara helt enkelt.

I svaret på denna kritik säger representant av företaget att de har svarat på ALLA mina mail. NEJ!!
För det första så har företaget svarat på mina mail bara när jag efter par veckor och mer väntan på deras svar kontaktade dem om och om igen.
Vad gäller min näst senaste meddelande, som jag sände den 28 augusti, (efter utan någon framgång ha väntat på svaret från företaget i 20 dagar )skrev jag att ”jag provar sista gången nå upp till er” Jag fick ett svar från kundtjänsten , som inte ledde till någon lösning, som alla företagets svar hittills. Jag svarade på företagets meddelande den 31 augusti och respons från URFLOTT väntar jag fortfarande på. Idag är det 12 september.
Att URFLOTT har mage att kalla denna kritik orättvis!
——————-
UPPDATERING

URFLOTT har aldrig kontaktat mig så som de lovar i sitt senaste meddelande, Inte heller betalat pengarna tillbaka, förrän KLARNA, som jag använde för att genomföra betalningen till URFLOT, gjorde påtryckningar. Nu har jag äntligen fått mina pengar tillbaka tack vare KLARNA!

25 juni 2024
Review zonder uitnodiging
Logo Urflott

Antwoord van Urflott

Detta var inte en rättvis bild du skriver. Vi har svarat på alla dina mail och försökt att gå dig tillmötes. Kontakta oss omgående på kundtjänst så skall vi försöka att reda ur detta. Kundtjanst@urflott.se
Vi tar gärna kritik men den skall vara rak och ärlig och rättvis. Det är inte din.

Du har din uppfattning i ärendet och vi har vår. Detta leder inte till något och vi avslutar dialogen med dig här och kontaktar dig via din e-postadress.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Fick en annan klocka än vad jag hade…

Fick en annan klocka än vad jag hade beställt och som inte fungerade. Mailade kundtjänst flera gånger och de tar lång tid på sig att svara innan jag kunde få min retur godkänd.De ville inte heller skicka fraktsedlar för returen då det skulle gå fortare om jag betalade och så skulle de ersätta mig efteråt.

27 april 2024

Toppen!

Blixtsnabb leverans, knappt två dagar från lagd beställning. Mycket nöjd!

24 januari 2024
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Köpte ett halsband för runt 500:- av…

Köpte ett halsband för runt 500:- av Urflott. Det var för stort, så jag returnerade det efter mailkontakt med dem. Hörde inget på flera veckor - trots flera påstötningar. Nu har jag fått reda på att de gått i konkurs/bytt ägare. Gissar att de gör det med jämna mellanrum för att slippa betala skatt och slippa betala för leveranser o returer.

5 december 2023
Logo Urflott

Antwoord van Urflott

Hej Lars
Tack för ditt omdöme.
Nej vi har absolut inte gått i konkurs. Däremot är företaget sålt.Under tiden som försäljningen har genomfört har vi haft problem med returer och återbetalning. Det medges.Vi kommer dock att reglera detta snarast. Vi beklagar detta. Vi skickar ett mail till dig i dag.
urflott.se

Dit is Trustpilot

Lees meer over geverifieerde reviews.