Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Det gik hurtigt og nemt og så er 236kr om måneden i et år meget fair i rentebetalinger for et lån på 12000kr over 12mdr. Det svare til 8kr dagligt hvilket svare til en liter mælk så jeg er godt tilf... Toon meer

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Det er fint nok man kan låne hos dem, men i guder hvor er det dog møg hamrende irriterende man bliver påmindet hver eneste måned både på email og sms som kautionist at vedkommendes månedlige betaling... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fantastisk oplevelse med medarbejder. Taler altid med respekt. God kommunikation.👍🏻👏🏼Elsker jer. I fortjener mere end 5stjerner. Vil altid komme tilbage til jer til hver en tid. ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Super dejligt i også har plads til at hjælpe os som af den ene eller anden grund er havnet i RKI, og med en kautionist er sikre på i nok skal få jeres penge tilbage, skulle det gå galt for lånetagere... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Niet-bancaire financiële diensten

Over Aurora Lån

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Beslutninger truffet af virkelige personer

Aurora lån lader ikke computere bestemme, om du kan få et kautionist lån. Det vigtigste er, at du har en ven eller et familiemedlem, som stoler nok på dig til at garantere at foretage tilbagebetalinger, hvis du ikke har råd til at tilbagebetale lånet.

Ingen gebyrer og afgifter

Aurora lån opkræver ikke gebyrer for at ansøge om et lån, udbetale dit lån, tidlig tilbagebetaling af dit lån eller ved en forsinket tilbagebetaling. Det eneste du betaler, er den rente, som blev aftalt inden udbetaling af lånet.

En billigere måde at låne penge på

Vores kautionist lån er omkring en tredjedel af den APR, som fås ved kviklån, og vi bliver jævnligt fremhævet på prissammenligningssider som en af de billigste muligheder for alle som vil låne 10.000 - 50.0000 kr. med en lav kreditværdighed.

Om Aurora lån

Aurora lån er et dansk kautionistbaseret lånefirma, der tilbyder gammeldags lån baseret på tillid.

4,4

Uitstekend

TrustScore 4.5 uit 5

5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews

4,4

Alle reviews

0 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Stop med at send mails man ikke kan…

Stop med at send mails man ikke kan unsubscribe fra! Har aldrig tilmeldt mig jeres mailing liste!!!

11 januari 2019

Hej Tina,

Vi sender aldrig emails, som man ikke kan afmelde sig fra.

Jeg forventer at det der er sket er, at en tredjeparts mælger har sendt dig en email, med det formål at introducere dig til os.

Jeg er dog helt enig i at det er uacceptabelt hvis emailen ikke indeholder en enkel måde at afmelde sig på.

Vi har absolut intet ønske om at kontakte nogen der ikke er interesseret i, eller egnet til, vores produkt.

Hvis du kan videresende mig den email du har modtaget, vil jeg være i stand til at finde ud af hvilket tredjepartsfirma der har sendt den, og så kan vi sørge for at de indeholder en passende metode at afmelde sig på.

Send den til: dennis.jeremiassen@auroralan.com

Mange tak

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

prøvede om jeg kunne få et lån men fik…

prøvede om jeg kunne få et lån men fik afslag og jeg står ikke i rki har altid betalt mine lån.....

5 januari 2019

Hej Johnny

Mange tak for din anmeldelse.

Jeg er ked af at du har givet os en 1 stjernet anmeldelse, fordi det ikke var muligt for dig at få et lån hos os.

Lad mig forklare hvorfor:

Vi tager ansvaret om at låne penge, meget alvorligt. Hvis du har søgt hos os og blevet afvist, er det af to årsager.

1) Det er muligt, at du har lavet en fejl i din ansøgning, og derfor kunne vi ikke hjælpe dig. Hvis du mener, at dette kunne have været tilfældet, så kontakt os via hej@auroralan.com eller via telefon på 78768528, så hjælper jeg dig gerne.

2) Vi har muligvis afvist din ansøgning, fordi du ikke opfyldte vores krav. Ligesom alle lånevirksomheder har vi et sæt kriterier, som vi bruger til at udarbejde, hvis vi mener, at vi er en passende løsning for dig. Det er muligt, at vi på baggrund af dine ansøgningsdetaljer ikke troede, at vi var i den bedste position til at hjælpe dig.
Hvis dette er tilfældet, vil vi anbefale, at du leder efter andre finansielle løsninger, som du måske passer bedre til.

Det er en skam, at vi ikke kan udlåne til alle mennesker i alle situationer - men som ansvarlig långiver, er det ikke muligt.

Jeg håber, at vores service til dig har været god, på trods af vi ikke at kunne hjælpe dig, denne gang.

Mange tak

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Fantastisk hurtig process.

Fantastisk hurtig process.. Dog finder jeg det mystisk at kautionisten, i mit tilfælde min mor, modtager lånet og ikke mig som er låntager.. men ellers en god oplevelse med oplysninger løbende fra Aurora's rådgivere igennem processen :)

Hej Rudi

Tusind tak for din anmeldese.
Lånet vil altid blive udbetalt til kautionisten, da det beskytter kautionisten imod at nogen laver en ansøgning i deres navn, uden de ved noget om lånet, da det i sidste ende er kautionisten der skal betale lånet tilbage, hvis låntageren ikke kan.

Du kan læse mere om det her: https://auroralan.dk/da/faq/hvorfor-indsamler-I-min-kautionists-bankoplysninger/

Dennis, Aurora Lån.

Succes

Hej.

Jeg har prøvet flere steder at få et lån da jeg desværre begik nogle fejl da jeg var yngre og endte i rki men fik hver gang nej.
Jeg troede næsten heller ikke på det da jeg fik et ja, og tak, tak, tak for jeres måde at behandle sagen på.
Let og hurtigt.

Kenneth jensen

En gang fis

En gang fis
For at kunne tage et lån hos Aurora, så skal man selv stille med en kautionist.
Men hvis man kunne finde en sådan kautionist, så ville man jo ikke have brug for at låne penge hos Aurora.
Føler mig sgu til grin over at have udfyldt oplysninger, for så at have spildt min tid.
De er nu flinke nok og tilbyder at hjælpe folk, så vidt det er muligt. Men hjælper bare ikke, npr de tilbyder et produkt, der i sidste ende nok er billigere, hvis man klarer det selv.

Hej Allan,

Tak for din anmeldelse, jeg må dog indrømme at jeg er en lille smule forvirret af den.

Her er vores holdning til, hvem vores produkt er designet til:

1) Hvis du kan låne fra en bank, til en billigere sats, så skal du gøre dette. Hvis det er din situation, så er vi ikke en god løsning for dig.

2) Hvis du ikke kan låne fra en bank, men du har en ven eller et familiemedlem, der stoler på dig og gerne vil være din kautionist for et lån - så er du en mulig Aurora kunde, og vi vil gøre alt hvad vi kan for at hjælpe dig.

Hvis den ven har råd til, og hellere vil låne til dig, direkte, så er det også fint.

Vi er her for at hjælpe folk der ønsker, samt har brug for, vores hjælp.

Hvis du ikke vil have vores hjælp, er det ikke noget problem.

Venlig Hilsen

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Jeg har lige modtaget en mail fra…

Jeg har lige modtaget en mail fra Aurora Lån hvor de tilbyder et lån.
Mail óverskriften. Lån til Pedersenspølser på trods RKI registrering.
Jeg er ikke i RKI og har aldrig været der.
Det skulle være muligt at gi 0 stjerner
Hvis jeg modtager flere mail hvor de påstår jeg er i RKI bliver det Politi anmeldt

22 december 2018

Hej Arne
Jeg er meget ked af du har modtaget en email, som beskrevet.
Vi sender ikke emails ud, som denne - Så jeg er meget opsat på at samarbejde med dig og finde ud af, hvad der er sket.
Det er meget sandsynligt at den email er fra en tredjeparts lånemælger der ønskede at introducere dig til os.
Den er ikke sendt af os.
Hvis du kan, så send venligst den email du fik til hej@auroralan.com og jeg vil personligt sørge for at finde ud af hvem der har sendt den til dig.
Vi arbejder meget hårdt for at sikre at vores kunder har en god og positiv oplevelse hos os. Vi vil gerne sørge for ingen andre modtager denne type email.
Mange tak for at raportere det og jeg ser frem til at få fixet det her, med din hjælp.

Super god service.

Kan varmt anbefales. Lover hvad de holder.
Fantastisk kommunikation. Lynhurtig svar. Fortæller hele tiden hvad næste step er.

21 december 2018

Antwoord van Aurora Lån

Tusind tak for din anmeldelse.
Det er præcis den service vi stræber efter at levere!

Glædelig Jul & Godt Nytår

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

De har trukket penge

De har trukket penge på mit kort .
Og jeg har ikke fået nogle penge af dem!!
Så er ikke sikker på hvorfor de trækker penge på mit kort

18 december 2018

Hej Jan

Mange tak for din anmeldelse.
Jeg har prøvet at finde din sag, ud fra dit navn, så jeg kunne kontakte dig og forklare dig hvorfor, men jeg kunne ikke finde den.
Hvis du ringer herind på 78768528, eller kontakter os på facebook, vil jeg personligt kunne svare på ethvert spørgsmål du har.

De 0,90 Kr der er blevet reserveret, ikke trukket fra dit kort, er for at sikre os at det er et gyldigt kort, samt for at beskytte dig mod identitetstyveri.
De 0,90 Kr forlader aldrig din konto, det er udelukkende et tjek der sikrer os at det er dit kort, samt at det er et aktivt kort.

Du kan læse mere om det her: https://auroralan.dk/da/faq/hvorfor-har-i-taget-90-ore-fra-min-bankkonto/

Eftersom jeg ikke kunne finde din sag, kan jeg ikke se hvorfor dit lån ikke er udbetalt, men hvis du ikke har nogen kautionist endnu, så er det derfor.
Alle vores lån er kautionist lån.

Du må meget gerne sende en email til os på hej@auroralan.com, hvis dette ikke svarede på din anmeldelse.

Glædelig Jul & Godt Nytår

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

I gjorde det rigtig godt

I gjorde det rigtig godt, har bare et spørgsmål ang hvor jeg skal betale pengene til med den månedlige betaling, for jeg vil helst gerne have den på betalingservice

13 december 2018

Hej Ditte

Alle vores lån tilbagebetales via kort, automatisk, hver måned.
Dette har vi valgt at gøre fordi over betalingsservice, kan man ikke betale på hvilken som helst dag.
Så ved at tage betalinger over kort, kan vi derfor sørge for at uanset hvilken dag, din valgte betalingsdato ender på, kan vi tage betaling.
Vores renter er sat til at være daglige, så de er fleksible.

Hvis for eksempel du vil betale 10 kr mere en dag hvor du mener du har ekstra penge til overs, så kan du gøre det, og det endelige beløb du skal betale tilbage, vil automatisk blive eksponentielt mindre, fordi du har betalt de 10 kr før tid.
Det betyder også at hvis du af en eller anden grund har råd til at betale hele lånet ud, med det samme, vil det også kun være det antal renter du har betalt til dags dato, der skal betales tilbage.
Hvis du har lyst til at betale ekstra, på noget som helst tidspunkt, så bare ring til os, så kan vi tage den ekstra betaling over telefonen.
Ring på 78768528, hvis du vil betale et ekstraordinært beløb.

Du vil, som skrevet i kontrakten, blive påmindet om din betaling, over SMS, inden vi trækker pengene.
I bund og grund har vi gjort hvad vi kan for at det hele er lige så nemt som betalingsservice, bare over kort.

Glædelig Jul
Dennis, Aurora Lån.