Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Ich habe ein Dunkelhöhle für Erwachsene im Shop gefunden. Leider habe ich in Deutschland nichts vergleichbares gesehen. Per Mail habe ich mich nach einer anderen Zahlungsmöglichkeit erkundigt. Was sol... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

En af mine søde kollegaer har længe anbefalet jer og endelig gav jeg efter - købte jeres tangle therapy relax i grå/hvid/mørkeblå og er SÅ glad for den!! Virkelig god kvalitet og der sker rigtig meget... Toon meer

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Rigtig træls oplevelse ifm. returnering af den købte vare. Følte mig som en forbryder, der forsøgte at snyde virksomheden. Jeg fik ikke det fulde beløb retur, og jeg har svært ved at forestille mig, a... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Synes dét er sjovt at læse folks negative anmeldelser af jer, og at de regner med at kunne sende gamle, brugte eller beskadigede varer retur, og at I så bare sender pengene retur. I så fald vil jeres... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Fysiotherapiebenodigdheden leverancier

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Autismeshoppen.dk drives af DJW Autismeshoppen ApS. Vi specialiserer i udvikling og salg af produkter til børn og voksne med autisme. Desuden håndplukker vi en række speciale varer og hjælpemidler, der gør livet som autist nemmere. Blandt vores produkter finder du kugledyner, Time Timer, udviklingslegetøj, bøger om autisme og inkontinensprodukter.

Contactgegevens

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Misvisende information om reklamationsret

Ville lige som så mange andre ønske, at jeg havde læst anmeldelserne herinde inden jeg handlede i Autismeshoppen.
Hvis du alligevel handler med dem, bør du vide, at selv om de i deres handelsbetingelser skriver således:
"Du skal reklamere inden for ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.", gælder det ikke, medmindre, du kan dokumentere (fx med dateret fotografi) at manglen er opstået indenfor få dage efter ibrugtagning.
Som de skrev til mig efter at jeg reklamerede indenfor de to måneder:
"Du har fuld ret i, at man kan reklamere for en skade indenfor rimelig tid. Og du har gjort det helt rigtigt. Men for at kunne godkende reklamationen, når der er tale om produkter med begrænset levetid og hvor reklamationen er indsendt på et senere tidspunkt end produktets forventede levetid, skal vi kunne sandsynliggøre at skaden er opstået tidligere end det forventes ift. den forventede levetid for produktet.

Det, der er svært i det her tilfælde er, at billederne, som du har sendt, er taget i går. Det gør det umuligt for os at konstatere, at skaden reelt er sket umiddelbart efter modtagelse for mere end en måned siden.

Har du andre billeder eller andet, som peger i retning af en tidligere dato for produktfejlen, hjælper vi rigtig gerne med en refundering."
Jeg synes det er mærkeligt, at man kan skrive i sine forretningsbetingelser, at reklamation indenfor to måneder altid er rettidig, når man derefter påberåber sig at et bestemt produkt har en forventet levetid, som er mindre end to måneder.

29 april 2021
Review zonder uitnodiging
Logo Autismeshoppen.dk

Antwoord van Autismeshoppen.dk

Hej Lene

Jeg er ked af at du synes der er misvisende information om reklamationsret. I virkeligheden tror jeg, at det hviler på en misforståelse. Fordi man har - ligesom vi skrev til dig - fuld ret til at reklamere indenfor rimelig tid. Som kunde har man dog altid pligt til at dokumentere enhver skade udførligt.

I dit tilfælde er der tale om en klemmebold, som har en gennemsnits levetid på 2-4 uger, alt afhængigt af hvordan man behandler det.

Du kontakter os 1,5 måneder efter modtagelse - og derved et godt stykke tid efter produktets forventede levetid. Det er som vi også skrev til dig helt ok. Men for at godkende reklamationen skal vi kunne sandsynliggøre, at produktfejlen er opstået på et tidligere tidspunkt - for 1,5 måneder ifølge din beretning. Det gør dokumentation for hvornår produktfejlen er opstået kritisk.

Du sender 2 billeder af bolden til os, som ifølge deres tidsstamp er taget d. 27. april, lidt over kl. 16.00. Det betyder at du har haft en bold med hul i og lækkende fyld i 1,5 måneder inden du har taget et billede af produktfejlen. Dette på trods af at de fleste ville smide bolden ud umiddelbart efter opdaget hul.

Jeg håber du kan se, hvorfor det er svært at godkende din reklamation.

Angående dårlige anmeldelser, jeg håber du forstår hvor flot resultat det er med de få dårlige anmeldelser vi har fået på hele 3 år ;-) Især givet at det er almindelig kendt at utilfredse kunder er meget hurtigere på tasterne end tilfredse :-)

Autismeshoppen.dk

Returnering

Returnere en tyngdedyne og modtager besked om at produktet er brugt, hvilket det på ingen måder er. Hertil syntes de at de kan tillade sig at tage 290 kr. for i rensning.
Generelt rigtig dårlig service. Jeg vil ikke anbefale andre at handle hos dem.

10 maart 2021
Review zonder uitnodiging
Logo Autismeshoppen.dk

Antwoord van Autismeshoppen.dk

Hej Mathias

Du meddeler fortrydelse 14 dage efter modtagelse af varen. Du er utilfreds med vores corona-sikkerhedsmæssige tiltag omkring returnering. Du returnerer en dyne, der lugter af sved og hvor overfladen er dækket til med små stoffnug fra dit dynebetræk, som du har fået billeder af. Du klager over at vi trækker dig for rensning af dynen.
Hvis vi tog imod en dyne i sådan stand og gav dig alle pengene retur, ville det automatisk betyde, at en anden kunde ville betale fuld pris for at få din brugte dyne. Det kan være du er utilfreds med vores service nu, men jeg tænker at du virkelig ville have ret til at være meget mere utilfreds, hvis du betalte fuld pris og fik en brugt dyne.

Kundeservice

Lees meer over geverifieerde reviews.