Ich habe ein Dunkelhöhle für Erwachsene im Shop gefunden. Leider habe ich in Deutschland nichts vergleichbares gesehen. Per Mail habe ich mich nach einer anderen Zahlungsmöglichkeit erkundigt. Was sol... Toon meer
En af mine søde kollegaer har længe anbefalet jer og endelig gav jeg efter - købte jeres tangle therapy relax i grå/hvid/mørkeblå og er SÅ glad for den!! Virkelig god kvalitet og der sker rigtig meget... Toon meer
Rigtig træls oplevelse ifm. returnering af den købte vare. Følte mig som en forbryder, der forsøgte at snyde virksomheden. Jeg fik ikke det fulde beløb retur, og jeg har svært ved at forestille mig, a... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Synes dét er sjovt at læse folks negative anmeldelser af jer, og at de regner med at kunne sende gamle, brugte eller beskadigede varer retur, og at I så bare sender pengene retur. I så fald vil jeres... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
Autismeshoppen.dk drives af DJW Autismeshoppen ApS. Vi specialiserer i udvikling og salg af produkter til børn og voksne med autisme. Desuden håndplukker vi en række speciale varer og hjælpemidler, der gør livet som autist nemmere. Blandt vores produkter finder du kugledyner, Time Timer, udviklingslegetøj, bøger om autisme og inkontinensprodukter.
8000, Aarhus C, Denemarken
- kundeservice@autismeshoppen.dk
- autismeshoppen.dk
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Hurtig levering og puden er fin
Hurtig levering og puden er fin - god effekt hos vores dreng, der spiser siddende på den og har mere ro.
Pumpen dertil er dog noget ringe kvalitet og gik i stykker efter første gang brugt.
Det tæller lidt ned.
Hurtig service og fair pris
Dårlig kvalitet - endnu dårligere kundeservice
Hold jer langt væk fra denne side! Så snart der er problemer med et produkt er der INTET service at hente, og kunderservice fralægger sig ethvert ansvar og får køber til at fremstå som idiot.
De kalder endda min henvendelse omkring en mangelfuld vare for et "opfundet stridspunkt" nedenfor. Noget andre webshops ville imødekomme på en venlig og konstruktiv måde, modsat Autismeshoppen som opfører sig uforskammet og flabet.
Se mit forløb nedenfor:
***Dette er min oprindelige anmeldelse***:
Hvis et produkt ikke lever op til forventningerne, skal man IKKE forvente nogen som helst form for kunderservice hos Autismeshoppen - Det er tydeligt i flere anmeldelser herinde og det ville jeg ønske jeg havde læst før jeg købte noget 👎
Beskrivelser på det magiske sand vi købte er mangelfuld, da det modtagede produkt er i MEGET lav kvalitet - Men kundeservice (som i øvrigt fremstår flabet og uhøftlig) afviser pure at hjælpe, da de mener at de har beskrevet produktet som det er, hvilket desværre ikke er tilfældet - For så havde vi jo nok ikke købt det! 🤦♀️
_____________________________________________
Nedenfor min anmeldelse har Autismeshoppen sendt et modsvar, ved at offentliggøre vores mailkorrespondance. I modsvaret udelader autismeshoppen dog sjovt nok at skrive hele mailen, samt dén besvarelse, hvor de let og elegant undlader at forholde jer til, at varen (modsat deres påstand) IKKE leve op til beskrivelsen, som jeg så forsøger at forklare nedenfor. Men det bliver sjovt nok ignoreret.
Se mailen her:
Kundeservice - Tir 23-02-2021 09:04:
"Jeg synes ikke det er det din reklamation dik ud på?
Du er velkommen til at skrive den anmeldelse, som du synes passer. Vi vil fra vores side gøre Trustpilot opmærksom på, at der har været tale om uberettiget reklamation ved at vise dem korrespondancen med dig og beskrivelsen af produktet på hjemmesiden."
Mig - Tir 23-02-2021 09:00:
"Du skriver, at jeres beskrivelse er retvisende. "Sandet krummer næsten ikke" skriver i. Men sandet krummer meget. Hvordan hænger det sammen med en retvisende beskrivelse?
Jeg truer skam ikke - jeg vil blot advare andre kunder om at beskrivelser, kvalitet og kundeservice ikke hænger sammen, så de ikke ender i samme situation som mig."
Konlusion: Hold jer langt væk fra Autismeshoppen.dk. Misvisende produktbeskrivelse og fuldstændig latterlig håndtering af kundeservice, som i stedet for at tænke på at løse problemet går direkte i forsvar, og behandler kunden som "skurken". Det har flere anmeldelser herinde bevist, så det er desværre ikke kun min situation :-)

Antwoord van Autismeshoppen.dk
Æv for en dårlig service
Æv for en dårlig kundepolitik, havde købt 2 bubble fidget i god tid før min nieces fødselsdag. den ene var der hul i, begge er købt på nettet d. d.25/1 jeg reklamere d. 9/2 og bliver afvist med at de 14 dages reklamationsret er overskredet, samtidig med jeg bliver beskyldt for selv at have lavet hullet, det bliver svært for dem at drive forretning på denne måde... jeg køber ihvertilfælde ikke noget der igen.

Alt er godt!
God beskrivelse af produkterne, let at bestille og meget hurtig levering! Kan varmt anbefale
Tilfreds med produkt
Tilfreds med produkt, leveringstid og shoppens udbud.
Dog ret høje forsendelses priser.
Stress-bold
Produktet - en stress-bold gik i stykker efter en dag...
Dog har jeg netop fået mail fra autismeshoppen, at de refunderer :) tak for det :)

Ikke helt tilfreds.
Ok produkter og leveringstid.
Hjemmesiden er svær at finde rundt i, og nogle af priserne er misvisende. Har været i dialog med kundeservice, som har en lidt flabet måde at håndtere kritik på. Handler der ikke igen.

Hurtig levering👍
Super god vejledning og hurtig levering
Har købt en tøjhund med vægt
Har købt en tøjhund med vægt, som min datter virkelig har været glad for og brugt hver dag. Vi opdager et hul i den, og vi sender den retur, i den tro at den vil blive repareret eller byttet. Vi får svar tilbage at det er tydeligt at vi har vasket den og centrifugeret den, og så gælder garantien ikke. Jeg svarer pænt at vi ikke har vasket den. Svar herpå er at det “ virker lidt smagløst at påstå andet”. Vi er målløse over deres kundeservice, så tænk dig om før du handler der.

Antwoord van Autismeshoppen.dk
Fin hjemmeside og hurtig levering.
Prompte tilbagemelding på ordre
Prompte tilbagemelding på ordre, som er fremme på kun få dage. Tak. Så er den gave vinger af. 😊
Lees meer over geverifieerde reviews.