Bedrijfsgegevens

2. Autobedrijf/Garage
  3. Auto-accessoire winkel
  4. Autoleasebedrijf
  5. Autoservice

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Autogear er et snart 10 år gammelt selskap som har som mål å gjøre hverdagen enklere og mer lønnsom for folk som bruker bil i jobb. Vi har kontor i Oslo.

Contactgegevens

3 sterren
2 sterren
1 ster

Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot

Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.

Advarsel

Advarsel, hold dere langt unna, kjemper selv kamp om uriktige/ manglende turer.
Folk på kundeservice kan heller ikke jobben sin.
Nå mitt forhold avsluttet etter 3års bruk.

20 februari 2026
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Ecit Autogear - Svindeladvarsel!!!

Dette er et jevla møkkaselskap. De er kjeltringer og ikke nok med d. Grunnet et sovende finansnorge, får de holde på akkurat som de vil med forliksrådene på sin side grunnet korrupsjon. Da jeg skulle i forliksrådet me de, møtte en av to representanter fra dette kjeltringselskapet og den som møtte kom 15 min forseint, dette ble ikke engang protokollført av et kjøpt og betalt forliksråd fullt av rasshøl av d aller verste. Da jeg kom 10 min forseint til forliksråd for 7 år siden ble d uteblivelsesdom, men i dette tilfelle kunne de vente hele dagen. Tenk deg godt om før du tegner avtale med disse kjeltringene. De fotfølger deg til evig tid med statlig finansdep på sin side. Selv om du går med på en avtale der de lover å aldri ta kontakt me deg igjen, kommer d nye fakturaer i nærmeste fremtid. Disse folkeneskulle sldri fått lov å drevet men med et finansdepartemang som har iq på linje med en vareheis så har di ikke noe du skulle sagt, ivertfall ikke den lovlige veien. Skriver du kontrakt med disse, angrer du bittert resten av livet. Dette er d verste selskapet jeg har vært borti på 50 år. Desvarer ikke på dine henvendelser, annet enn når du skal bestille, da svarer de på minuttet og etter kontraktsunderskrift, er du ferdig og de svarer deg aldri og ber du om å få inbsyn i lagret info på kjørebok som de er pliktig til får du d ikke. Dette er grusomme slibrige ekle mennesker og de trives i en jobbhverdag med ekte svindel.

1 december 2025

Advarsel.
Uærlig firma. Jeg var kunde en kort tid, sa opp og sendte enhet tilbake i post som avtalt. Etter det kom de med en mail om at de skulle de ha masse penger for lagring av data. Jeg avslo. Deretter ca 4 måneder får jeg faktura på forsinket levering av gps enhet, Jeg sender mail og ringer og sier den er sendt, deretter får jeg inkassovarsel. Videre er de varslet at de vil fakturere meg for gps enheten som jeg har sendt tilbake, men som de mener de ikke har mottatt. Jeg sitter i gjen med en følelse av å ha blitt svindlet. Jeg advarer mot å ha noe med firmaet å gjøre!

28 augustus 2025

Advarsel

Advarsel: Hold deg laaangt unna Autogear!

Dette er antakelig det mest uryddige og useriøse selskapet jeg noen gang har vært borti. Jeg har hatt Autogear i flere år, men nå er det nok – STYR KLART! Her er hvorfor:

Sviktende kundeservice: Selv etter at jeg sendte tilbake styreenheten (GPS-modulen) svarer de ikke, og i stedet starter de inkassosak.Urimelige kostnadsøkninger uten forvarsel.
Ubrukelig produkt: Systemet er fullt av feil.
Totalt uforutsigbart: Ingen varsler, dårlig kommunikasjon og pengene dine er aldri trygge.
Autogear gjenspeiler alle problemene produktene og kundeservicen kan ha. Dette selskapet er i praksis en katastrofe å ha med å gjøre, og jeg kan ikke for noe i verden anbefale at du bruker dem.

Hold deg langt unna Autogear – ikke la deg lure inn i dette rotet!

26 augustus 2025

Useriøs leverandør

Svært uryddig selskap. Styr unna. Selv om styreenheten er sendt tilbake så svarer de ikke. Starter inkasso selv om kravet er bestridt.
Doblet prisen år 2

16 januari 2025

Nok er nok

Har hatt Autogear over flere år, men nå er det nok. Stadig feil på turene, som må meldes inn og rettes. Kan ikke stole på at det blir riktig, og da kan man like godt føre turene sine manuelt.

3 april 2025

Det er ikke verdt 1 stjerne

Det er ikke verdt 1 stjerne, styr unna for ikke å havne i en banditt virksomhet. Produktet i seg selv er ubrukelig, man må manuelt sitte å korrigere hva som er privat og næring. Ufattelig ræva produkt som gjenspeiler seg på kundeservice. Har avsluttet ABB og levert inn oppsigelse, selv etter å ha sendt gps modulen tilbake krever de deg for over 3000kr for tapt gps modul. For et galskap selskap !!

16 januari 2025

Elendig

Elendig. Styr unna. Ufordragelig og forferdelig service.

8 november 2024

Svindlere

Løgn fra stsr til slutt

Problemet oppstår allerede før jeg får noe som helst. Hvorfor en måned på å sende ?!

Også sende feil
Som om det ikke er nok. Virker ikke enheten

Bare tull her, spør du meg.
Mvh "SparkSwift"

20 november 2024

Dårlig kundeservice!

Dårlig kundeservice!
1.Det er 12 mnd oppsigelse om du ikke husker å få sagt opp innen du mottar ny faktura for et helt års abonnement. Man får ingen varsel/påminnelse om fornyelse av avtalen.
2.Når oppsigelsestiden var ute mottok vi en faktura på over 500,- for "forsinket" innlevering av Gps brikken. Vi regnet da med at den ansatte hadde levert inn brikken, men for sent - så vi betalte fakturaen.
3.Etter en tid mottar vi en ny faktura på 3000,- for manglende innlevering av brikken!! Vi ringer da opp og forklarer misforståelsen, og at vi skal sørge for at brikken blir levert. Vi får da beskjed om at vi gjerne må sende den inn (skryter samtidig av at de er en miljøbedrift som leverer elektronisk avfall osv osv.) MEN vi må uansett betale for manglende innlevering av brikken!

Mener teksten "forsinket innlevering" på den første fakturaen er klart villedende - burde stått at brikken IKKE er levert inn!

18 april 2024

Styr unna dette selskapet

Styr unna dette selskapet. Dette er det nærmeste du kommer ren svindel. De endrer avtalebetingelsene ensidig etter at du har inngått kontrakt slik at du ikke kommer deg ut av elendigheten. Jeg måtte betale abonnement for 14 med for i det hele tatt å få terminert. Ikke forvent sørvis og hjelp etter at du har betalt første regning.

1 november 2023
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Kjøpte en gps avtale som jeg fikk…

Kjøpte en gps avtale som jeg fikk opplyst på både mail og tlf om at var uten bindingstid og ingen oppsigelsestid. Når jeg ca 11 mnd senere skulle si opp avtalen. Så hadde jeg plutselig 12mnd binding og 45 dagers oppsigelsestid. De krevde da betaling for et helt år til. I tillegg har de eget innkassoselskap. Så man kommer ingen vei. Forferdelig dårlig kundeservice.

12 december 2022
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Anbefales å holde seg unna

Anbefales å holde seg unna. De holder ikke det de lover og har eget innkrevingsselskap for å holde deg gående. Vanskeligere å bli kvitt enn 180.no.
Da jeg avtalte med dem over telefon sa jeg klart i fra at jeg ikke ønsket et abonnement, og fikk beskjed om at det var ikke noe problem, de satt meg bare opp for 3 måneder prøvetid uten fornyelse og at de skulle ringe meg etter prøveperioden for å se om jeg ønsket å fortsette. Da de ringte sa jeg klart i fra om at dette ikke var nyttig for meg og at jeg ikke ønsket noen fornyelse. Måneden etter fikk jeg en faktura for en ny 3 måneders periode, og da jeg ringte fikk jeg beskjed om at jeg hadde et abonnement og en oppsigelsestid på 45 dager uten mulighet til å få refundert pengene... På grunnlag av denne erfaringen anbefaler jeg å gå for et annet alternativ

2 februari 2023

Is dit jouw bedrijf?

Gratis account aanmaken

Dit is Trustpilot

Lees meer over geverifieerde reviews.

Lees meer over Trustpilots reviewproces.

Hier vind je 8 tips voor het schrijven van een goede review.