Banner for EcoMobility

TrustScore 4 uit 5

3,8

Bedrijf heeft geantwoord

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vi er ett lite rørleggerfirma som har 4 biler, for oss fungerer Eco-Mobility helt utmerket. Vi opplever Eco-Mobility som profesjonelle. Har en utmerket service, og en support i særklasse. Vi kan... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Elendig tracker til en trailerbåd. deres tekniker der skulle montere trackeren kendte ikke til både og monterings standarter. ved opsigelse hæfter man for et helt år oven i hvilket koster over 1000... Toon meer

3,8

2 sterren
1 ster

Heeft 11% van zijn negatieve reviews beantwoord

BK-Anlegg AS er fornøyd med Ecomobility

BK-Anlegg AS driver med graving, asfalt og brøyting, og bruker EcoMobility til å holde oversikt over kjøretøyene våre. Systemet er brukervennlig og gir oss god kontroll på hvor utstyret befinner seg. Supporten har vært veldig bra. Anbefales.

5 maart 2026

Tusen takk for den flotte anmeldelsen!⭐

Det er flott å høre at vi hjelper deg med å holde oversikt over kjøretøyene dine i hverdagen. Vi jobber kontinuerlig med å gjøre systemet så enkelt og nyttig som mulig, så det er ekstra hyggelig å høre at du synes det er brukervennlig.

Vi setter også stor pris på de hyggelige ordene om støtten vår. Takk for anbefalingen – den betyr mye for oss!

Med vennlig hilsen
EcoMobility 😊

Anbefales på det stekeste

Vi er ett lite rørleggerfirma som har 4 biler, for
oss fungerer Eco-Mobility helt utmerket.
Vi opplever Eco-Mobility som profesjonelle.
Har en utmerket service, og en support i særklasse.
Vi kan virkelig anbefale denne tjenesten videre.

3 maart 2026

Tusen takk for den flotte anmeldelsen!⭐

Det gleder oss virkelig å høre at Eco-Mobility fungerer godt. Vi setter stor pris på de fine ordene om både servicen vår og supporten – det betyr mye for oss.

Takk for anbefalingen! Vi ser frem til å fortsette samarbeidet og hjelpe dere også i fremtiden.

Vennlig hilsen
Eco-Mobility 😊

Good products

Good products - pleasant staff and good service.

4 maart 2026

Antwoord van EcoMobility

Thank you for your great review! ⭐

We’re very happy to hear that you are satisfied with both our products, service, and staff. It means a lot to us to know that you had a good experience with us.
We look forward to helping you again next time!

Kind regards,
Ecomobility 😊

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Bra kundeservice og oppfølging.

Bra kundeservice og oppfølging.
Systemet er godt oversiktlig å bruke.
Lett å forstå

3 maart 2026

Antwoord van EcoMobility

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen!⭐️

Vi setter stor pris på at du opplever både kundeservicen og oppfølgingen som bra, og at systemet er oversiktlig, brukervennlig og lett å forstå. Det er akkurat slik vi ønsker at det skal være for kundene våre.

Takk for at du tok deg tid til å dele erfaringen din – det betyr mye for oss!

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

premier contact

très bon contact et des explications très clair

19 februari 2026

Antwoord van EcoMobility

Un grand merci pour votre avis !

Nous sommes ravis d'apprendre que vous êtes satisfait de nos services.

Votre satisfaction est notre priorité, et nous vous remercions pour votre confiance. N'hésitez pas à nous contacter si vous avez besoin de quoi que ce soit d'autre.

Bien cordialement,
EcoMobility

Installation très simple et rapide

Installation très simple et rapide

13 februari 2026

Un grand merci pour votre avis 5 étoiles ⭐⭐⭐⭐⭐

Nous sommes ravis d’apprendre que l’installation a été simple et rapide pour vous.

Merci d’avoir pris le temps de partager votre expérience — nous l’apprécions énormément !

Cordialement,

Manglende tracking og monitorering

Jeg har været kunde hos EcoMobility i flere år, men er meget skuffet over servicen. Min tracker på min bil har ikke sendt signal i over 1 måned uden at jeg blev informeret. Jeg fik efterfølgende at vide, at de først reagerer efter 30–90 dage uden signal – noget jeg aldrig er blevet oplyst om, og som heller ikke fremgår af deres salgs- og abonnementsvilkår.

At betale for en trackingtjeneste uden at få besked, når den stopper med at virke, er ganske enkelt ikke godt nok. Deres svar på min klage var de stadig fulgte forsikringsbranchens regler?

Når jeg køber en trackingservice som privat person forventer jeg min bil trackes 24/7. Det er jo formålet med tracking. Efter 30 dage uden signal skulle man tro bilen er umulig at finde.

Deres svar/løsning: Køb en ny tracker (til 2.400kr)

Jeg kan desværre ikke anbefale EcoMobility baseret på min oplevelse.

Efter samtale med Eco Mobility d 17.02.26

Efter min oprindelige anmeldelse har jeg haft en god og konstruktiv samtale med EcoMobility, som tog sig tid til at høre min side af sagen. Det sætter jeg pris på, og dialogen var både saglig og respektfuld. Jeg oplever oprigtigt, at de tager feedback alvorligt og ønsker at lære af den.

Jeg mener fortsat, at informationen og håndteringen omkring den manglende signalforbindelse ikke var tilfredsstillende, men det i lyset af 5 års service og vores dialog ændre jeg min vurdering på 2 til 3 stjerner.

Ros for dialogen – men der er stadig plads til forbedringer i både service og forventningsafstemning.

1 februari 2026

Antwoord van EcoMobility

Tak fordi du tager dig tid til at dele din oplevelse. Vi beklager meget, at du har haft en skuffende oplevelse med vores service, og vi forstår fuldt ud din frustration over manglende signal fra trackeren.

Det er bestemt ikke den oplevelse, vi ønsker at give vores kunder, og vi tager din feedback meget alvorligt. Vi vil gerne undersøge sagen nærmere og afklare situationen, så vi bedst muligt kan hjælpe dig videre og finde en løsning.

Vi vil derfor meget gerne bede dig kontakte os direkte på 88532922 eller via e-mail på supportdk@ecomobility.com.

Tak igen for din feedback

Winfleet-kjørebok

Vi benytter Winfleet-kjørebok, og er meget fornøyd. Systemet er lettvint og oversiktlig. Ecomobility kan absolutt anbefales :)

16 februari 2026

Antwoord van EcoMobility

Tusen takk for den flotte anmeldelsen din. ⭐️
Det er veldig hyggelig å høre at dere er så fornøyde med Winfleet-kjørebok, og at dere opplever systemet som både lettvint og oversiktlig.

Vi setter stor pris på anbefalingen og gleder oss til å fortsette samarbeidet videre! 😊

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Lett rapportering, god oversikt og hyggelige ansatte!

Vi i Eneri Fiber har nå hatt EcoMobility i ett år og er superfornøyde. Lettvinte rapporteringer, god oversikt og ikke minst hyggelig betjening gjør dette et enkelt valg for oss. Kan anbefales :)

11 februari 2026

Antwoord van EcoMobility

Tusen takk for den flotte anmeldelsen! ⭐️
Det gleder oss virkelig å høre at dere er fornøyde med vår service.
Vi setter stor pris på deres tillit, og det betyr mye for oss.
Takk for anbefalingen!
Vi ser frem til et fortsatt godt samarbeid! 😊

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vi valgte EcoMobility da de hadde en…

Vi valgte EcoMobility da de hadde en hyggelig pris, meget god kundeservice og knallgode løsninger. Kan absolutt anbefale alle som skal ha elektronisk kjørebok om å kontakte EcoMobility

2 februari 2026

Hej Kim,
Tusind tak for den flotte anbefaling!

Det betyder rigtig meget for os at høre, at du er tilfreds med vores kundeservicen og vores løsninger.

Vi sætter stor pris på din anmeldelse, og vi vil fortsat gøre vores bedste for at levere de bedste løsninger!

Tak fordi du valgte EcoMobility! 🚗💚

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg kan varmt anbefale samarbejdet med…

Jeg kan varmt anbefale samarbejdet med Eco Mobility. Det har altid været nemt at komme i kontakt med dem telefonisk, og Helle, som sidder ved telefonen, har været super hjælpsom hver gang. Derudover har deres support også været rigtig søde og hjælpsomme i forbindelse med opsætning. Servicen har været rigtig god, og jeg har følt mig godt vejledt hele vejen igennem.

2 februari 2026

Hej Tarek,

Tusind tak for din flotte anmeldelse og de pæne ord! ⭐️

Vi er virkelig glade for at høre, at du har haft en god oplevelse med samarbejdet hos os. Det betyder meget for os, at du har følt dig godt vejledt hele vejen igennem.

Vi sætter stor pris på din anbefaling og glæder os til at kunne hjælpe dig igen fremover.

Positiv telefonsamtale …

Efter nogle behagelige telefonsamtaler endte vores problem meget positivt for os. Virkelig en dejlig oplevelse at tale med Birgitte, ville ønske alle var som hende. Tak

30 januari 2026

Hej Ib & Ane,

Tusind tak for de 5 stjerner og jeres dejlige feedback! ⭐️
Vi er virkelig glade for at høre, at jeres problem blev løst på en positiv måde, og at I havde en god oplevelse i forløbet.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse.
Vi sætter stor pris på det!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg har tidligere meddelt at jeg har…

Jeg har tidligere meddelt at jeg har været stærkt utilfreds med selskabets kontraktsbinding. Ledelsen i selskabet har taget min kritik til efteretning og jeg har fået løst problemstilling. Det er mit indtryk at selskabet vil foretage en revision af deres kontrakter til gavn for nuværende og fremtidige kunder. Jørgen

22 januari 2026

Hej Jørgen,

Mange tak for din fine anmeldelse og for at dele din oplevelse.

Vi er glade for, at vi kunne finde en løsning på udfordringen, og vi værdsætter virkelig din feedback.
Det betyder meget for os, at du har taget dig tid til at opdatere din vurdering.

Kompetente og servicemindede…

Alle medarbejdere, salg, support og økonomi er meget servicemindede og fagligt dygtige. Altid en fornøjelse at kontakte dem.

21 januari 2026

Antwoord van EcoMobility

Tusind tak for din fine anmeldelse og de rosende ord.
Det glæder os virkelig at høre. Den slags feedback betyder meget for os og motiverer os i det daglige arbejde.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse. Vi ser frem til at hjælpe dig igen.

Stor ros herfra!

Jeg er mangeårig kunde med pt. 6 biler hos EcoMobility, som jeg især det seneste år har oplevet som imødekommende og service-minded med korte svartider. Fortsæt den gode udvikling. Stor ros herfra!

19 januari 2026

Antwoord van EcoMobility

Tusind tak for den flotte feedback!
Det glæder os virkelig at høre, at du som kunde i mange år oplever god service og hurtige svartider. Din ros betyder meget for os hele teamet.

Vi glæder os til at fortsætte det gode samarbejde med jer!

Advarsel

EcoMobility leverer en ustabil løsning, baseret på gammel teknologi og forsøger at tage ublu gebyrer for at at fikse det, der burde virke. Jeg har opsagt mit abonnement. Mit forsikringsselskab (som jeg er tilfreds med) vil næppe bruge dem fremover.

EDIT 18/2-26. Selskabet har kontaktet mig, beklaget den dårlige teknologi og refunderet et års forudbetaling. Respekt for det, men jeg ønsker fortsat ikke at være kunde. Anmeldelse ændret fra 1 til 3 stjerner, da deres henvendelse signalerer reel interesse for deres kunder.

16 januari 2026
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Virkelig dårligt produkt

Virkelig dårligt produkt. Viser lokation én gang i døgnet, ingen live.
Lokation er ikke til at regne med. Var hjemme på adressen, lokationen siger jeg stadig er i Tyskland.
Købte kun fordi Tryg forsikring godtog produktet. Fatter ikke de godtager det. På 24 timer kan bilen være over alle bjerge.
Elendigt system.

31 december 2025
Review zonder uitnodiging

Lees meer over geverifieerde reviews.