Bedrijf heeft geantwoord
Vi er ett lite rørleggerfirma som har 4 biler, for oss fungerer Eco-Mobility helt utmerket. Vi opplever Eco-Mobility som profesjonelle. Har en utmerket service, og en support i særklasse. Vi kan... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Elendig tracker til en trailerbåd. deres tekniker der skulle montere trackeren kendte ikke til både og monterings standarter. ved opsigelse hæfter man for et helt år oven i hvilket koster over 1000... Toon meer
Heeft 11% van zijn negatieve reviews beantwoord
Boitier facile à installer, application simple et intuitive.
Har full oversikt over alle brøytemaskiner vi har i drift, veldig bra
BK-Anlegg AS driver med graving, asfalt og brøyting, og bruker EcoMobility til å holde oversikt over kjøretøyene våre. Systemet er brukervennlig og gir oss god kontroll på hvor utstyret befinner seg. Supporten har vært veldig bra. Anbefales.

Vi er ett lite rørleggerfirma som har 4 biler, for
oss fungerer Eco-Mobility helt utmerket.
Vi opplever Eco-Mobility som profesjonelle.
Har en utmerket service, og en support i særklasse.
Vi kan virkelig anbefale denne tjenesten videre.

Antwoord van EcoMobility
Bra kundeservice og oppfølging.
Systemet er godt oversiktlig å bruke.
Lett å forstå

Antwoord van EcoMobility
très bon contact et des explications très clair

Antwoord van EcoMobility
Installation très simple et rapide

Antwoord van EcoMobility
Jeg har været kunde hos EcoMobility i flere år, men er meget skuffet over servicen. Min tracker på min bil har ikke sendt signal i over 1 måned uden at jeg blev informeret. Jeg fik efterfølgende at vide, at de først reagerer efter 30–90 dage uden signal – noget jeg aldrig er blevet oplyst om, og som heller ikke fremgår af deres salgs- og abonnementsvilkår.
At betale for en trackingtjeneste uden at få besked, når den stopper med at virke, er ganske enkelt ikke godt nok. Deres svar på min klage var de stadig fulgte forsikringsbranchens regler?
Når jeg køber en trackingservice som privat person forventer jeg min bil trackes 24/7. Det er jo formålet med tracking. Efter 30 dage uden signal skulle man tro bilen er umulig at finde.
Deres svar/løsning: Køb en ny tracker (til 2.400kr)
Jeg kan desværre ikke anbefale EcoMobility baseret på min oplevelse.
Efter samtale med Eco Mobility d 17.02.26
Efter min oprindelige anmeldelse har jeg haft en god og konstruktiv samtale med EcoMobility, som tog sig tid til at høre min side af sagen. Det sætter jeg pris på, og dialogen var både saglig og respektfuld. Jeg oplever oprigtigt, at de tager feedback alvorligt og ønsker at lære af den.
Jeg mener fortsat, at informationen og håndteringen omkring den manglende signalforbindelse ikke var tilfredsstillende, men det i lyset af 5 års service og vores dialog ændre jeg min vurdering på 2 til 3 stjerner.
Ros for dialogen – men der er stadig plads til forbedringer i både service og forventningsafstemning.

Antwoord van EcoMobility
Vi benytter Winfleet-kjørebok, og er meget fornøyd. Systemet er lettvint og oversiktlig. Ecomobility kan absolutt anbefales :)

Antwoord van EcoMobility
Vi i Eneri Fiber har nå hatt EcoMobility i ett år og er superfornøyde. Lettvinte rapporteringer, god oversikt og ikke minst hyggelig betjening gjør dette et enkelt valg for oss. Kan anbefales :)

Antwoord van EcoMobility
Vi valgte EcoMobility da de hadde en hyggelig pris, meget god kundeservice og knallgode løsninger. Kan absolutt anbefale alle som skal ha elektronisk kjørebok om å kontakte EcoMobility

Antwoord van EcoMobility
Jeg kan varmt anbefale samarbejdet med Eco Mobility. Det har altid været nemt at komme i kontakt med dem telefonisk, og Helle, som sidder ved telefonen, har været super hjælpsom hver gang. Derudover har deres support også været rigtig søde og hjælpsomme i forbindelse med opsætning. Servicen har været rigtig god, og jeg har følt mig godt vejledt hele vejen igennem.

Antwoord van EcoMobility
Efter nogle behagelige telefonsamtaler endte vores problem meget positivt for os. Virkelig en dejlig oplevelse at tale med Birgitte, ville ønske alle var som hende. Tak

Antwoord van EcoMobility
Jeg har tidligere meddelt at jeg har været stærkt utilfreds med selskabets kontraktsbinding. Ledelsen i selskabet har taget min kritik til efteretning og jeg har fået løst problemstilling. Det er mit indtryk at selskabet vil foretage en revision af deres kontrakter til gavn for nuværende og fremtidige kunder. Jørgen

Antwoord van EcoMobility
Alle medarbejdere, salg, support og økonomi er meget servicemindede og fagligt dygtige. Altid en fornøjelse at kontakte dem.

Antwoord van EcoMobility
Jeg er mangeårig kunde med pt. 6 biler hos EcoMobility, som jeg især det seneste år har oplevet som imødekommende og service-minded med korte svartider. Fortsæt den gode udvikling. Stor ros herfra!

Antwoord van EcoMobility
EcoMobility leverer en ustabil løsning, baseret på gammel teknologi og forsøger at tage ublu gebyrer for at at fikse det, der burde virke. Jeg har opsagt mit abonnement. Mit forsikringsselskab (som jeg er tilfreds med) vil næppe bruge dem fremover.
EDIT 18/2-26. Selskabet har kontaktet mig, beklaget den dårlige teknologi og refunderet et års forudbetaling. Respekt for det, men jeg ønsker fortsat ikke at være kunde. Anmeldelse ændret fra 1 til 3 stjerner, da deres henvendelse signalerer reel interesse for deres kunder.
Virkelig dårligt produkt. Viser lokation én gang i døgnet, ingen live.
Lokation er ikke til at regne med. Var hjemme på adressen, lokationen siger jeg stadig er i Tyskland.
Købte kun fordi Tryg forsikring godtog produktet. Fatter ikke de godtager det. På 24 timer kan bilen være over alle bjerge.
Elendigt system.
Fast response and good understanding of the customers situation. Very helpful above expectations.
Lees meer over geverifieerde reviews.