Banner for Keatech

Keatech Reviews 121

TrustScore 5 uit 5

4,8

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Virker perfekt og nemt at få styr på sine km fra bilen. hurtigst svar fra kundeservice ved spørgsmål. varmeste anbefalinger herfra.

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Pålideligt og brugbart system, som vi har testet nogle måneder og årsagen til skifte, hvor vi til enhver tid har overblik over flåden, herunder også søgning på adresser m.m. Også brugbart for den enkl... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Super godt Gps tracking/flådestyrings system, meget nemt at opsætte og navigerer i, god app, som alle de ansatte nemt kan navigerer i til hverdag.👍 Dejlige og venlige kontakt personer, altid smilen... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Keatech levere mere end det de lover. Vi har igennem nogle år handlet med Keatech, og det bliver vi ved med. De levere udover det aftalte en god service og når de laver forbedringer til systemet e... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Gps-leverancier
  2. Softwarebedrijf

Geschreven door het bedrijf

Keatech er GPS tracking for professionelle. Hold styr på dine biler, maskiner og trailere. Det koster kun 89 kr. ekskl. moms om måneden per køretøj, maskine eller trailer. Alt er inkluderet. Og der er selvfølgelig ingen binding. - Prøv gratis i 30 dage - Let installation af GPS-enheder - Integration til førende sagsstyringssystemer. På vores Live kort kan du se alle dine biler, maskiner og traileres placering i realtid. Så kan du altid sende den nærmeste medarbejder til en akut opgave, finde den trailer, der er tættest på en medarbejder eller se, hvor en maskine befinder sig lige nu. Med vores turrapport har du altid indblik i, hvor bilerne har været, og hvor længe de har været hvert sted. Blandt meget andet har vi også en besøgsrapport og interessepunkter. Her får du detaljeret data om de steder, der betyder noget for jeres virksomhed. Opret medarbejdere, leverandører og byggepladser som interessepunkter og få indsigt i, om I bruger jeres flåde optimalt. Har vi fanget din interesse, så grib endelig fat i os.

4,8

3 sterren
2 sterren
1 ster

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Virker perfekt og nemt at få styr på…

29 december 2025

Hej Morten,

Hvor er det dejligt at høre, at det virker perfekt for dig, og at du oplever hurtige svar fra vores kundeservice.

Tak for den fine anmeldelse.

Virkelig godt system

Virkelig godt system. Stabilt og med smarte løsninger og til fornuftige priser.

19 december 2025

Hej Mathias,

Tusind tak for denne anmeldelse! Det glæder os meget at høre, at det lever op til dine forventninger.

Virker bare

Gider som det skal. Deres live kort er også rigtig godt. Vi har 10 enheder som vi er meget glade for.

18 november 2025

Hej Morten,

Tusind tak for din flotte anmeldelse! Det glæder os meget at høre, at det fungerer som det skal. Vi ser frem til at hjælpe dig igen fremover.

ærlighed

Det holdt, det de lovede ved salg af udstyret, og de er nemme at få fat på med spørgsmål om brug osv.

3 oktober 2025

Hej,

mange tak for den flotte anmeldelse!

Vi er rigtig glade for at høre, at du oplever, vi holder, hvad vi lover – og at det har været nemt at komme i kontakt med os. Det betyder meget for os, at både udstyr og service lever op til dine forventninger.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Tingene fungerer fint og altid god…

Tingene fungerer fint og altid god service hvis der er noget man er i tvivl om

15 september 2025

Hej Allan.
Tusind tak for din flotte anmeldelse! Det glæder os meget at høre, at alt fungerer som det skal, og at du oplever, at vores service er hjælpsom, når der er brug for det. Vi sætter stor pris på din feedback og ser frem til at hjælpe dig igen fremover.

Line, Keatech

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Keatech er den perfekte løsning til at…

Keatech er den perfekte løsning til at styre sin bilflåde. De kan også mange ting, de er altid venlige og hjælpsomme hvis man har spørgsmål. Jeg kan klart anbefale Keatech.

22 augustus 2025

Antwoord van Keatech

Tusind tak for din flotte anmeldelse!

Vi er glade for at høre, at vores løsning hjælper dig med at styre din bilflåde, og at du oplever vores team som venlige og hjælpsomme.

Din anbefaling betyder meget for os! 😊

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Jeg har haft en virkelig god oplevelse med Keatech. Både kundeservice og produktet lever fuldt ud op til mine forventninger. Installationen var hurtig og problemfri, og systemet fungerer stabilt og præcist. En kæmpe bonus er den sømløse integration med e-regnskab og Circle K.
Deres app er både brugervenlig og pålidelig.

Derudover var supporten utrolig hjælpsom og imødekommende, da jeg havde spørgsmål i starten. Det er tydeligt, at Keatech går op i deres kunders tilfredshed.

Jeg kan varmt anbefale Keatech – super godt produkt og en service i topklasse!

5 juni 2025

Kære Joanna

Tusind tak for din flotte anmeldelse og de pæne ord! Det betyder rigtig meget for os at høre, at både produktet og servicen har levet op til dine forventninger – og endda lidt til 😊

Vi er glade for, at installationen gik gnidningsfrit, og at du er tilfreds med integrationen til både e-regnskab og Circle K. Det er netop vores mål at gøre hverdagen lettere og mere effektiv for vores brugere.

Også et stort tak for din ros til vores supportteam – vi sætter en ære i at være tilgængelige og hjælpe hurtigt, når der er spørgsmål.

Tak fordi du valgte Keatech – og for at dele din positive oplevelse. Det giver os ekstra motivation til at blive ved med at levere høj kvalitet hele vejen rundt.

Line, Keatech

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

keatech er super nemt og navigere rundt…

keatech er super nemt og navigere rundt i selvom man som jeg er max dårlig på it, deres kundeservice svarer altid og montørene er lynhurtige og holder altid deres aftaler, keatech giver os et dejligt overblik over flåden og vores mekaniske partnere der servicere bilerne har eget log in og dermed har de også overblik hva der er lavet og syn mm, STORT 5 tal herfra

4 juni 2025

Hej Kenneth,

Tusind tak for din fine anmeldelse og de 5 stjerner!

Vi er glade for, at Keatech er nemt at bruge og hjælper jer med overblik og samarbejde – præcis som det skal være.

Vi sætter stor pris på din feedback! 😊

Rasmus, Keatech.

smart og enkelt

23 mei 2025

Hej Henrik,

Tak for anmeldelsen. Det er dejligt at høre, du synes det er smart og enkelt 🙂

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Et system der bare virker

Et system der bare virker, og hurtig support ved tvivl ell. spørgsmål.
Kan klart anbefales.

19 mei 2025

Hej Frank,

Det er dejligt at høre! Det er sådan det skal være 😊

Stabil, Kvalitet & fornuftig pris

Keatech er meget kundemindet og en yderst stabil partner. De har ikke hævet deres priser ublu som mange andre software leverandører har udnyttet ifbm. ustabilitet i verden.
Vi er meget tilfredse med vores samarbejde og håber i til evighed formår at forblive jordnærer og i tråd med jeres kunder.

7 april 2025

Hej Frank,

Tusind tak for de pæne ord!

Vi er glade for, at I oplever os som en stabil og kundeminded partner, der er jordnær og i tråd med vores kunder. Det er netop sådanne værdier, vi ønsker at stå for.

Tak for tilliden – vi ser frem til det fortsatte samarbejde! 😊

Bedste service med gps tracking

Bedste service med gps tracking

30 april 2025

Hej Cetoo,

Tak for den fine anmeldelse!

Det er dejligt at høre, at i er tilfredse med vores service.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Keatech levere mere end det de lover.

Keatech levere mere end det de lover.
Vi har igennem nogle år handlet med Keatech, og det bliver vi ved med.
De levere udover det aftalte en god service og når de laver forbedringer til systemet er der aldrig tale om et mersalg, for at få de nye funktioner, de dukker bare op.
De ønsker vi specifikt har haft til funktioner der kunne forbedre vores brug af Keatechs produkter, er blevet vel modtaget og om muligt hen af vejen blevet indarbejdet i produktet

27 maart 2025

Hej Jens,

Hvor er det dejligt at høre!

Jeg er glad for at høre, at i synes de forslag i kommer med, er blevet vel modtaget.

Pålidelig

jeg har efterhånden brugt Keatech i en del år og det har endnu ikke svigtet en eneste gang.

11 januari 2025

Hej Carsten,

Dejligt at høre, at du er glad for Keatech!

Tak for, at du har givet dig tid til at skrive denne anmeldelse.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Godt system og fantastisk support

Godt system og fantastisk support.

Vi har haft systemet, primært til dokumentation for myndigheder i efterhånden mange år, og det fungerer rigtigt fint, og hvis der en enkelt gang er en udfordring, er supporten både venlig og hurtig.

Flemming, Ramudden A/S

9 januari 2025

Hej Flemming,

tusind tak for den fine anmeldelse!

Vi bestræber os altid på at være tilgængelige samt supportere hurtigt, så vi er glade for at høre, at i føler vi gør det.

Systemet virker upåklageligt

Systemet virker upåklageligt, og skulle der være udfordringer, er der altid en der kan hjælpe, også selvom man har et spørgsmål de ikke umiddelbart kan svare på, så nørder de bare i systemet, i et par timer, og så får man et brugbart svar

3 december 2024

Hej René,

Tusind tak for den fine anmeldelse!

Virkelig dejligt at høre, at du altid får et brugbart svar 😊

Hav en god dag, og tak for din tid!

Godt værktøj i hverdagen

Indtil videre, fungerer systemet fornuftigt og vi har allerede haft fordel der i. Havde en medarbejder vi kunne guide frem til en opgave, da vi kunne se præcist hvor han var.

Ligeledes dejligt at kunne se hvor affugterne står henne, eller om et specifikt værktøj er på lageret eller med en medarbejder, så vi sparer tid på at lede.

28 november 2024

Hej Bo,

Hvor er det dejligt at høre, hvordan produktet skaber værdi for jer!

Hav en god dag, og tak for din tid 😊

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Har kun godt at sige om Keatech og ikke mindst personalet, som altid yder en super god service med højt humør. De er dygtige, kompetente og forklarer tingene, så det er til at forstå. Og en stor bonus i modsætning til andre i samme branche, er, at man altid kan ringe og få hjælp.

Jansen's Rengørings Service ApS

26 november 2024

Hej Else,

Tusind tak for den fine anmeldelse. Det betyder meget for os, at I er glade for Jeres løsning.

Rigtig god dag til dig!

Det bedste hilsner
Rikke, Keatech

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

God service og rimelige priser

God service og rimelige priser. der ny udvikles på alle fronter.

22 november 2024

Hej Morten,

Tak for din fine anmeldelse. Vi er glade for at høre, at du fortsat er glad for produktet og føler, at der udvikles på alle fronter 😊
Vi gør rigtig meget for at sikre, at vores kunder får det mest optimale ud af vores system. Så det betyder rigtig meget, at du er glad for løsningen.

Hav en god dag, og tak for din tid 😊

go kvalitet og service

5 november 2024

Hej Niels,

Mange tak for den fine anmeldelse. Vi sætter stor pris på, at du har givet dig tid til at give os denne anmeldelse 😊

De bedste hilsener

Rasmus - Keatech

Lees meer over geverifieerde reviews.