Banner for Keatech

Keatech Reviews 121

TrustScore 5 uit 5

4,8

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Virker perfekt og nemt at få styr på sine km fra bilen. hurtigst svar fra kundeservice ved spørgsmål. varmeste anbefalinger herfra.

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Super godt Gps tracking/flådestyrings system, meget nemt at opsætte og navigerer i, god app, som alle de ansatte nemt kan navigerer i til hverdag.👍 Dejlige og venlige kontakt personer, altid smilen... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Keatech levere mere end det de lover. Vi har igennem nogle år handlet med Keatech, og det bliver vi ved med. De levere udover det aftalte en god service og når de laver forbedringer til systemet e... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Gps-leverancier
  2. Softwarebedrijf

Geschreven door het bedrijf

Keatech er GPS tracking for professionelle. Hold styr på dine biler, maskiner og trailere. Det koster kun 89 kr. ekskl. moms om måneden per køretøj, maskine eller trailer. Alt er inkluderet. Og der er selvfølgelig ingen binding. - Prøv gratis i 30 dage - Let installation af GPS-enheder - Integration til førende sagsstyringssystemer. På vores Live kort kan du se alle dine biler, maskiner og traileres placering i realtid. Så kan du altid sende den nærmeste medarbejder til en akut opgave, finde den trailer, der er tættest på en medarbejder eller se, hvor en maskine befinder sig lige nu. Med vores turrapport har du altid indblik i, hvor bilerne har været, og hvor længe de har været hvert sted. Blandt meget andet har vi også en besøgsrapport og interessepunkter. Her får du detaljeret data om de steder, der betyder noget for jeres virksomhed. Opret medarbejdere, leverandører og byggepladser som interessepunkter og få indsigt i, om I bruger jeres flåde optimalt. Har vi fanget din interesse, så grib endelig fat i os.

4,8

3 sterren
2 sterren
1 ster

Professionelt produkt

Det er et professionelt, nemt at montere produkt og prismæssigt okay.

9 oktober 2024

Hej Helle.

Tusind tak for din anmeldelse! Vi er meget taknemmelige for at du vil bruge din tid på at give os feedback!

Vi har et stort fokus på at være professionelle og levere et godt produkt til gavn for vores kunder. Dejligt at høre at vi er lykkes hos dig!

Vi ønsker dig en god dag!

Systemet virker rigtigt godt

Systemet virker rigtigt godt, bruger venlig og oplever altid god service.

2 oktober 2024

Hej Gert.

Tusind tak for dine rosende ord og feedback. De er hermed givet videre til hele teamet bag Keatech.

Vi gør en dyd ud af at skabe et system der virker for vores kunder og vi sætter en ære i god service - så det er bare dejligt at det er lykkes!

Igen mange tak for din anmeldelse! Vi ønsker dig en god dag.

Kun godt at sige om Keatech

Kun godt at sige om Keatech
Vi bruger systemet til at følge vores firmabiler så vi altid kan se hvor deres lokation der gør det nemt når vi skal sende dem videre til næste opgave og se hvem der er tættest plus vi kan bruge den og se deres arbejdstid

23 september 2024

Hej Jannie.

Tusind tak for din feedback. Vi er meget taknemmelige for at du vil bruge din tid på at dele hvilken værdi Keatech giver jer. Vi går på arbejde hver dag for at sikre at vores kunder får det mest optimale ud af vores produkt og service. Så det betyder rigtig meget at I er glade for løsningen.

Vi ønsker jer en god dag og igen, tusind tak for din tid 😊

Line, Keatech

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vi har fået et flådesystem der virker…

Vi har fået et flådesystem der virker og er der noget der driller er service og hjælp hurtig og få

16 september 2024

Hej Niels.

Tusind tak for din flotte anmeldelse. Vi er meget taknemmelige for at du ville bruge din tid på at give os feedback og at vores løsning passer godt til dig og din virksomhed.

Vi vil ønske dig en rigtig god dag.

Team Keatech!

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Pålideligt og brugbart system

Pålideligt og brugbart system, som vi har testet nogle måneder og årsagen til skifte, hvor vi til enhver tid har overblik over flåden, herunder også søgning på adresser m.m. Også brugbart for den enkle medarbejder i bilen. Kunne godt have fået 5, men der skal altid være plads til en til :-)

2 september 2024

Hej Jesper

Tusind tak for din anmeldelse. Vi sætter stor pris på at høre at I er glade for systemet og at I er kommet godt i gang med Keatech efter testperioden.

Vi bestræber os på at opnå den sidste stjerne 😉

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Tracker system der bare virker.

Tracker system der bare virker.
Personale der er klar til at hjælpe.

Jeg bruger det i vores 250+ biler

Kan kun anbefales.!

14 augustus 2024

Hej Henrik.

Tusind tak for din 5-stjernede anmeldelse og anbefaling, den er vi meget taknemmelige for.

Vi arbejder hver dag for at sikre et produkt og kundeservice på top niveau, så det betyder meget at netop er det du oplever.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Gode tjenester til få penge er svært at finde

Gode tjenester til få penge er svært at finde i disse tider
Vi har i T. Busser fået sat en boks alle vores bil meget
lige til at monter.
Så nu kan vi se hvor vores Taxi flexbiler Limo er henne og hvor mange km. der er kørt og start tid og ved slut
Total tid og km der er et meget godt at have keatech i din firma bil også over for skat som har sagt god for vores kørsel

1 juni 2024
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Trist man bliver lovet en super…

Trist man bliver lovet en super service, som dog aldrig sker, og man skal betale for. Forstår ikke den slags service, man burde holde hvad man lover.

21 mei 2024

Kære Tonny,

Vi er kede af, at du har haft en dårlig oplevelse med os. Vi gør meget ud af at holde, hvad vi lover, og derfor har jeg også undersøgt, hvad der går forud for denne anmeldelse, så vi hele tiden kan blive bedre.

Vi beklager, at du har fået den opfattelse, at vi monterer vores GPS'er gratis. Vi lægger ofte vægt på at 95 % af vores kunder selv monterer, og dermed er der ingen ekstra omkostninger forbundet med at blive kunde hos os.

Vi har pr. 22/5 tilbageført din indbetaling til dit kreditkort. Vi vil meget gerne have vores udstyr retur, så jeg sender dig en særskilt mail med en returlabel.

Vi vil ønske dig en god dag og god vind fremover.

Line
Keatech

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Super godt Gps tracking/flådestyrings…

Dejlige og venlige kontakt personer, altid smilende og klar til at hjælpe.
Kan kun varmt anbefale det herfra Fjordbak Byg A/S

28 februari 2024
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Et super godt værktøj til at holde styr…

Et super godt værktøj til at holde styr på bil og trailer. Det være sig med økonomien, sporbarheden, måden man kan bruge geofences, man kan sætte den til at kun registrere når det er arbejdstid. Ja mulighederne er mange. Et system der bør afprøves det er det værd. Anbefaler dette 100%

22 april 2024
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Et godt og overskueligt produkt

Et godt og overskueligt produkt, der giver rig mulighed for personlig indstilling. Bruger det hver dag, da vi er mange ansatte, mange maskiner og har meget travlt, så ikke al kommunikation når frem.

27 februari 2024
Review zonder uitnodiging

Lees meer over geverifieerde reviews.