autohandelhoning.nl Reviews 65

3,6

Gister mijn nieuwe Ford focus wagon uit 2014 op mogen halen. Auto zag er van buiten prachtig uit met de testrit vorige week. Ik vond het bod voor de inruil wat te laag op mijn eigen auto maar met... Toon meer

Door medewerkers van autohandel Honing vriendelijk ontvangen. Koffie aangeboden. Kwamen voor een specifieke auto die op een andere locatie stond. Was geen enkel probleem daar naar toe te rijden. Auto... Toon meer

Twee weken geleden de Suzukie Wagon R gekocht. Nu dan de revier erover. Heerlijke auto. Automaat. Alle 5 onze honden meissies ruim achterin. Achterbanken plat. Fijn geholpen door Mustafa. Auto boekjes... Toon meer

Jammer, geïnteresseerd in een leuke auto voor 2995. Na contact te hebben gezocht is hij op internet meteen verhoogd naar 3450. Als dit de manier is.. Triest bedrijf.

3,6

Gemiddeld

Mercedes van 6000 gekocht lekte iets…

Mercedes van 6000 gekocht lekte iets koelvloeistof zeiden ze waarschijnlijk slang of waterpomp werd mede gedeeld ca 300euro eraf voor de reparatie redelijk toch achteraf scheur in cilinderkop kosten 3200 euro en auto honing reacties bekijk het maar daaaag.begin nu rechtszaak tegen dit k... bedrijf

19 juli 2024

Een zwarte BMW 1-serie gekocht op 1…

Een zwarte BMW 1-serie gekocht op 1 juni. De APK was nog geldig. Specifiek gevraagd of de banden nog het komende jaar meekonden en dat was het geval. Omdat ik recentelijk een zware knie-operatie heb ondergaan, was ik ook niet in staat om onder de auto te kruipen. Bovendien is een autobedrijf juridisch verplicht je van gebreken op de hoogte te stellen. Omdat ik eerst mijn andere auto wilde verkopen, heb ik pas drie keer met de auto gereden. Vandaag de auto voor een zomercheck naar de garage gebracht en op de brug gezet. Er bleek een bodemplaat los te zitten (schroeven ontbraken aan één kant zelfs). De achterbanden waren door slechte uitlijning aan de binnenkant helemaal weg en zijn niet veilig om mee te rijden. Ik heb contact opgenomen met autohandel Honing om een tegemoetkoming in de kosten te vragen. Er viel geen rustig gesprek te voeren. Ik zou te laat zijn en sowieso wordt er geen garantie gegeven en anders moest ik maar een rechter inschakelen. Daarna werd er opgehangen. Bij een tweedehands auto kan er altijd iets stuk gaan, maar in dit geval waren de banden al ondeugdelijk tijdens de koop. Ik heb nu ongeveer 1000 euro aan kosten aan de auto (remvloeistof, remblokken, achterbanden, uitlijnen). Een bijdrage voor de banden á 200 euro (50%) had hier het juiste geweest. Ook is duidelijk dat zij de auto zelf niet goed gecontroleerd hebben en dat maakt het onbetrouwbaar en kan dure verrassingen opleveren. Ik raad af om hier een auto te kopen.

23 juli 2024

Goede service!!!

Leuke autootje gekocht bij het bedrijf Autohandel honing. Je krijgt een warm welkom, ze bieden je wat te drinken aan, en luistert aandachtig naar je wensen van een auto. Ze hebben me een leuke auto aangeboden, testritje gemaakt samen met de verkoper. Auto reed goed, schakelt goed en alles is in orde. Ik raad iedereen dit bedrijf aan echt een top service!!

1 juni 2024

De ALLERSLECHTSTE zaak ooit!

De ALLERSLECHTSTE zaak ooit!
als je hier een auto koopt heeft de wagen gegarandeerd schade gehad waar ze je niks over vertellen en zal de auto het binnen 2 weken begeven.
luister niet daar de praatjes van de verkopers daar, allemaal dikke b*llsh*t.
Ohja, zodra je ze benaderd na aankoop dat de auto stuk blijkt te zijn... succes... je krijgt 0 reactie en wordt via alles genegeerd

20 februari 2024

Kapotte auto

Kapotte auto, genegeerd worden. BMW gekocht. Op afspraak goed, proefrit goed. Na de betaling ondw naar huis en alles ineens fout. Negeren je als je appt, mailed of belt. Nu 3000 eu reparatiekosten verder en nogsteeds genegeerd. KOOP JE AUTO HIER NIET!

25 januari 2024

Via Marktplaats een BMW 1-serie 116i…

Via Marktplaats een BMW 1-serie 116i gevonden bij deze garage. Natuurlijk vanaf Marktplaats is het altijd even afwachten hoe de verkoper en de auto is. Maar ik heb even gebeld en was goed geholpen aan de telefoon. Afspraak gemaakt in combinatie met een inruil. Kwamen goed uit over de inruil waarde van mijn huidige auto. Ook op de zaak zelf goed geholpen. De auto zelf is ook top, netjes nieuwe APK er op. Helemaal goed!

16 maart 2024

25 januari een bmw 5 serie daar gekocht…

25 januari een bmw 5 serie daar gekocht
Oo de site stond hij voor 4000 euro afgesproken dat ik hem mocht komen halen voor 3900 euro
Voor de volgende dag afgesproken en toen stond hij inees voor 4450 euro op de site toch heen gereden 2 en half uur rijden .
Daar azngekomen moest de auto nog can zijn plaats motor liep goed gaf alleen kag oliepijl aan dus heeft de heer deze netjes bij gevuld. Zei nog zijn oorsterke blokken en heel gewild dus had er eigenlijk wel meer voor kunnen vragen. nog wel aangegeven dat de banden wel heel glad waren . Maar vondt dat het belangrijker was dat hij motorisch goed was.
Naar huis gereden bleek er gewoon een lekke band tussen te zitten .volgende dag begon de auto ineens op 5 cillinders te lopen schade verstuivers stuk zuiger heeft gat in klep geslagen en nu zit ik met een schade post van 6000 euro kosten auto nog niet mee gerekend .
Neem je contact op krijg je wat wil je voor een inruilkoopje en je maakt zo mijn bedrijf kapot waar ik hard voor werk..
Je verkoopt geen kapotte auto voor 3900 euro
Dan ben je in mijn ogen alleen maar bezig om met slechte auto,s zoveel mogelijk geld te verdienen. En licht je gewoon op met je mooie praatjes ook werd er nog gevraagt om een goede review te plaatsen met 5 steren nou 1 ster is al te veel

25 januari 2024

Vandaag ging ik even kijken naar een…

Vandaag ging ik even kijken naar een auto en hoopte dat ik mijn auto kon inruilen. Ik werd heel hartelijk ontvangen door de heren. Ze hadden alle tijd voor mij en ik kreeg duidelijke uitleg over mijn "nieuwe" auto. Het papierwerk werd snel en vakkundig geregeld. Er kwamen veel klanten en dat was voor mij een teken dat ik bij het juiste adres was. De heren waren open, duidelijk en eerlijk dus ik kan iedereen aanraden om hier een fijne auto te halen. O, en de koffie was ook heerlijk :) Mannen bedankt!!! Annemieke

23 september 2023

Oplichters, terug gedraaide km standen.

Oplichters, kijken auto’s niet na. Terug gedraaide tellers of auto’s die dikke schade blijken te hebben gehad worden bewust aangeboden. Mijn oude Mercedes s klasse staat nu te koop bij hun. Wel met 70.000km minder haha. Teller rapport NAP geeft onlogisch aan.

10 augustus 2023

Opgelicht met bmw

Ik heb een bmw 5serie bij deze zeer slechte garage gekocht.een bmw. die 120.000 km is terug gedraaid.onderweg al 20 keer stil gestaan op de vluchtstrook.omdat de tank pomp defect is.dus hier nooit geen auto's kopen bij deze oplichters.

3 augustus 2023

Oplichters die hun auto's niet nakijken

Mooie praatjes, maar pas op want het zijn oplichters die gevaarlijke auto's verkopen waar van alles aan mankeert. Ik heb een paar dagen geleden bij autohandel Honing in Amersfoort een Volvo V40 gekocht voor 995,-. Tuurlijk dat is weinig geld. Maar het was een goede auto volgens de verkoper. APK gekeurd tot volgend jaar en er lag binnenin een bon van een recente reparatie van 500,-. Dus je gaat ervan uit dat de auto is nagekeken. Nou, niet dus. Tijdens de tweede rit op de snelweg begint ie om de haverklap te schudden als een wasmachine. Doodeng. Bij controle door mijn eigen garage bleek er van alles aan de hand te zijn. Gevaarlijke gebreken waar ik nooit mee had mogen rijden. De eerste noodreparatie kost me al 400,-, maar er gaat volgens hun waarschijnlijk nog veel meer boven komen. Honing gebeld en het verhaal verteld. De man begint te roepen dat ik geen garantie heb, dat een auto voor die prijs niet is nagekeken en dat ik dikke pech heb. Ik kon een rechtszaak beginnen en dat was het. Mijn eigen auto (die nog prima reed, maar niet meer door de apk zou komen vanwege roest) heb ik voor 100,- ingeruild. Deze zou rechtsreeks naar de sloop gaan, dus hij kon er echt niet meer voor geven. Nou, mijn oude auto staat inmiddels op Marktplaats waar ze 'm gewoon voor 850,- proberen te verkopen. Schandalig! Ik heb de verkoper nog verteld dat ik een alleenstaande moeder ben met een heel klein budget. En oh, wat had hij daar begrip voor. Ze hadden het zelf ook financieel zo zwaar! Nou, dat blijkt. Het zijn gewoon oplichters die het enkel en alleen voor het geld doen, ongeacht de veiligheid. De "nieuwe" auto zou ook apk gekeurd zijn tot volgend jaar. Maar hoe kan dit, als er levensgevaarlijke gebreken blijken te zijn? Die apk is dus ook mee gesjoemeld. Beste mensen, blijf weg van dit bedrijf.

19 mei 2023

Auto Honing, klant is geen koning

Op vrijdag 24 maart ben ik bij dit autobedrijf bij een Citroën C5 3.0 V6 uit 2007 wezen kijken. Ik mocht er een proefrit in maken.
Na de proefrit nog is om de auto heen gelopen heb ik een aantal zaken goed bekeken, en verder geen gekke dingen kunnen vinden. Alles zag er gewoon goed uit.
Na de proefrit met de verkoper afgesproken dat ik op maandag 27 maart de auto op zou komen halen, zodat ik het weekend de tijd zou hebben om mijn persoonlijke spullen nog uit mijn eigen auto kon halen.
Dit was prima zei hij.
En na een aanbetaling van €350,- ben ik tevreden naar huis gegaan.
Maandagochtend ben ik weer vanuit Apeldoorn naar Amersfoort gereden om de auto op te halen. En na een bakkie koffie en de betaling van het restbedrag kreeg ik de sleutels.
Auto op contact en gelijk de melding "olie niveau laag" op het display. Kan met zoveel auto's op het terrein natuurlijk een keertje gebeuren.
Daar bij Auto Honing terplekke een litertje olie bijgevuld en nogmaals hel oliepeil gecontroleerd. En voila.....geen melding meer.
De verkoper netjes bedankt voor de service en na het regelen van de verzekering naar huis gereden.
En net dat ik thuis de straat in rijdt wederom de melding van een laag olieniveau. Ditmaal thuis een liter olie in het motorblok gegooid. Volgende dag de auto mee naar het werk genomen, en bij het naar huis gaan lag er een dikke plas olie onder de auto. Samen met een collega gekeken waar deze olie nou vandaan kwam.
Auto gestart en kijken maar.
Nu bleken de 2 klepverstellers voor de variabele kleptiming zo lek als een zeef te zijn.
En aangezien je op deze manier het niet goed is om met de auto te rijden heb ik dus binnen een week na aanschaf al 2 nieuwe klepverstellers moeten kopen t.w.v. €500,-
Over dit voorval via sms en WhatsApp contact opgenomen met Auto Honing. Maar tot op de dag van vandaag nog geen enkele reactie terug gehad.
Ik had ze eerlijkheidshalve ook kunnen bellen, maar ik dacht op deze manier ook te kunnen vragen of er iets van garantie of tegemoetkoming in de kosten mogelijk was.
Ik vindt het in ieder geval niet netjes dat er geen enkele reactie van de kant van Auto Honing is gekomen terwijl mijn berichten wel zijn gelezen. Ik heb ze dus 2x de kans gegeven om te reageren om tot een oplossing te komen, maar die is er helaas niet gekomen.

27 maart 2023

Is dit jouw bedrijf?