Autohuisdevaart Reviews 9

2,8

2,8

Gemiddeld

TrustScore 3 uit 5

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Voor mij heel goed bedrijf Peugeot 208…

Voor mij heel goed bedrijf Peugeot 208 automaat gekocht na proefrit oké toen bleek rammel in motorkap te zitten dit was een kapotte schokbreker en koppeling alles uitstekend gemaakt is garantie zij de verkoper hij rijdt weer als een nieuwe chappeau ik kom hier ook terug voor onderhoud al is het 20 km van mijn adres

13 maart 2026

Slecht, ver van weg blijven!

Nu dit bedrijf zijn google reviews weer heeft uitgezet na vele negatieve reacties zet ik mijn ervaring ook hier maar neer.

Ik wil namelijk graag anderen mensen waarschuwen.
Nadat ik hier een auto kocht met zeer veel gebreken bleek dit bedrijf vooral een garantie tot aan de deur beleid te hanteren.
Mij is meerdere malen (communicerend op zeer onproffesionele wijze) 'beloofd' de problemen op te lossen, maar dit is ondanks terugbrengen niet gebeurd.

Bij nader onderzoek helaas achteraf blijkt dhr Bas Bree al jaren deze manier van verkoop te hanteren (import/schade auto's met veel gebreken te verkopen) telkens onder een anderen bedrijfsnaam.
(Voorheen o.a onder SBJ automotive en autohuis poeldijk).

Negatieve recensies bij trustpilot worden continu door het autohuis de vaart gerapporteerd, google hebben ze verwijderd omdat het bedrijf hier niet kan zorgen dat negatieve recensies verdwijnen.

Mijn tip aan dit bedrijf is: stop nu eens met elke 2 jaar een nieuw bedrijf starten en een spoor van ellende achter te laten bij mensen die hard moeten sparen voor hun auto.
Voor potentiële kopers: alsjeblieft doe je eigen onderzoek en kan je geen adres/het bedrijf in google(maps) vinden wees je er dan van bewust dat dit mogelijk is omdat een bedrijf bij google niet de reviews kunnen uitschakelen.

Mijn probleem is nooit door dit bedrijf opgelost hun 'eigen' garage is 1 grote wassen neus....eventuele kopers vraag dit bedrijf is naar hun garage, en neem er zelf een kijkje dan kan je gelijk spreken met door hun gedupeerde mensen die staan te wachten tot hun bij autohuis de vaart gekochte auto word 'hersteld'...

11 december 2025

Slecht!

Helaas heb ik ook te maken gehad met dit malafide bedrijf! Auto word niet gerepareerd of komt stuk terug. Service dat kennen ze niet! Ik zal hier never nooit meer een auto halen. En zou andere adviseren om heel goed na te denken om hier een auto te kopen! Service tot de voordeur

2 februari 2026

1 week na aankoop al problemen met de…

1 week na aankoop al problemen met de auto.

Nadat ik een slechte review achtergelaten had op google maps werd ik gebeld en zeiden ze dat ze de auto niet gaan repareren zolang de review online staat, ondanks dat ze daar wettenlijk verplicht tot zijn. Na gezegd te hebben dat de ik review niet weg ging halen totdat de auto gerepareerd was hebben ze hun bedrijf van google maps afgehaald.

Nu 4 maandan later is de auto nog steeds niet gerepareerd.

Bedrijf neemt geen verantwoordelijkheid voor het verkopen van defecten auto.

Afgelopen 2 maanden reageren ze nauwelijks op berichten, de reactie die ik krijg is dat ze zeggen dat ze geen plek hebben om mijn auto te repareren.

9 februari 2026

deze week een auto gekocht

deze week een auto gekocht. Top verkoper en super aflevering!.
Zoals het er nu uitziet zal ik in de toekomst vast en zeker nog een keer daar een auto kopen. Bedankt!

7 februari 2026

Geen service

Absoluut afrader.
Autohuis de Vaart vraagt geld voor garantie, terwijl je daar gewoon wettelijk recht op hebt. Dat voelt niet alleen onjuist, maar ronduit misleidend. Dit had vooraf eerlijk uitgelegd moeten worden dat is niet gebeurd.

De service is vervolgens nul komma nul. Zodra de auto verkocht is, houdt elke vorm van verantwoordelijkheid op. Geen hulp, geen meedenken, geen fatsoenlijke communicatie. Je wordt simpelweg genegeerd.

Alsof dat nog niet genoeg is, is er geen Google-pagina meer te vinden. Dat roept serieuze vragen op. In mijn ogen past dit in het bekende patroon van bedrijven die onder een naam beginnen, problemen veroorzaken en daarna weer onder een nieuwe naam verdergaan.

Alles bij elkaar: onprofessioneel, onbetrouwbaar en totaal geen klantgerichtheid. Bespaar jezelf de ellende en ga hier vooral níét in zee.

27 november 2025

verkoop tot aan de deur

Verkoop tot aan de deur. Daarna laten ze je betalen voor een jaar garantie, terwijl je hier wettelijk altijd recht op hebt.
Als er vervolgens toch iets mis is, beloven ze vooraf een prijs voor het onderhoud, maar die komen ze later niet na. Uiteindelijk krijg je een veel hogere factuur. Zo kun je inderdaad geld verdienen aan mensen die volledig vertrouwen hebben in de verkoper.

4 april 2025

Deze week via markplaats een auto…

Deze week via markplaats een auto gekocht voor mijn vrouw
Bij binnenkomst werden wij verwelkomd door een vriendelijke verkoper
De auto die wij gezien hadden was geheel volgens onze verwachting
Na een proefrit gelijk zaken gedaan en deze auto gekocht met BOVAG-garantie
Wij zijn echt blij met deze auto
Dank u wel AutohuisdeVaart voor deze ervaring

23 juni 2025