Vanaf begin aanvraag t/m levering tolbadge is alles keurig verlopen. Alhoewel de mails in het frans nogal "voeten in de aarde hadden" ivm het moeten vertalen. Gisterenavond 24-jun-24 mail gestuurd me... Toon meer

Snelle reacties bij het antwoorden op m'n mails... wordt ook aktie ondernomen als er iets niet klopt of ontbreekt. Na het bestellen direct al gebeld voor de activering, echt super tevreden met de ser... Toon meer

3,7

Gemiddeld

Maakt niet waar wat ze beloven

Maakt niet waar wat ze beloven. Levering tolbadge binnen 5 a 10 werkdag? Ben nu bijna 3 weken verder en er wordt niets ondernomen door autobadge na herhaalde verzoeken. Ook het telefoonnummer 033 9 70 09 36 20 om bij Fulli te informeren naar de track en trace wordt niet herkent. Heb nl geen track en trace code ontvangen en de extra verzendkosten van bij 15 euro door
Fulli zijn verzwegen door autotolbadge.nl
Waardeloos!

21 juli 2025

Goede support medewerkster

Het duurde even voordat de badge vanuit Frankrijk werd opgestuurd maar zodra deze in Nederland was afgeleverd snel ontvangen. Na contact met medewerkster snel en duidelijk geholpen.

16 juni 2025

Hele slechte service

Hele slechte service, eigenlijk geen. 14 februari 40 euro betaald voor tolbadge en vignet. Uiteindelijk geen tolbadge (foutje Fulli maar ik mag het zelf uitzoeken en autotolbadge neemt geen verantwoordelijkheid) en geen vignet (geen 4 tot 6 werkdagen maar 10 weken) daartussen dus al op vakantie geweest EN verhuisd. Daarnaast verzwegen kosten want Fulli rekent OOK nog eens 14,95 verzendkosten EN kost mij nu nog 30 euro extra om mijn naar Frankrijk teruggezonden badge te vervangen. Dus 85 euro verder... en ik heb nog niets. Kost mij zwaar geld en Autotolbadge wast zijn handen in onschuld. Chappeau Anne Jansen.

6 maart 2025

Prima geregeld

Prima geregeld, tolbadge in 6 dagen ontvangen
Klantnummer staat op de tolbadge, bij vragen super en snel geholpen. Een aanrader

24 februari 2025

Service en communicatie is perfect!!

Service, begeleiding en begrijpende uitleg, top👍Ik heb mijn vragen gesteld en zijn altijd beantwoord geweest!Anne Jansen…dankjewel en ben blij ook positieve feedback te mogen laten geworden.Hoop dat ik mijn rugoperatie goed onderga en daarna met ritten naar de ☀️ en met de tobadge van Wegenvignetten!Wens jou en familie prettige 🎄feestdagen en voor 2025 een veilig en gezond nieuwjaar 🥳🎉👍😉

10 december 2024

Tolbadge Italië

Een tolbadge besteld voor Italië. Eerst telefonisch contact gehad waarbij mijn vragen netjes werden beantwoord. De tolbadge vervolgens besteld en deze werd keurig binnen de gestelde levertermijn afgeleverd. Al met al een prettige ervaring met deze organisatie!

27 augustus 2024

Super service

Super service.
Door tijdsdruk veel contact gehad. Altijd snel antwoord gekregen. Tevens over de Franse T&T die plots een foutmelding gaf. Gelukkig kreeg ik direct de Nederlandse T&T en is de tolbadge op tijd binnen gekomen.

13 augustus 2024

Auto badge bedankt

Ik woon nu ongeveer 8 jaar in spanje. En ga gemiddeld 2 á 3 keer per jaar met de auto naar Nederland en op de tolwegen altijd wachten.Dus het werd tijd voor een tolbadge, aangezien dat ik een Nederlander ben ook gezocht naar aanbieders en zo kwam ik terecht bij "autotolbadge" ik ben daar blij om want de site van Fulli in Frankrijk lag er steeds uit en kon daar door me niet inloggen. Contact met autotolbadge gehad en die hebben me fantastisch geholpen. Klasse bedankt een aanrader.

12 juli 2024

Het bestellen van de tolbadge ging…

Het bestellen van de tolbadge ging makkelijk en snel, er werd direct contact gezocht en was het binnen een half uur geregeld. De tolbadge werd binnen 10 werkdagen geleverd. Het milieu vignet Frankrijk duurde wat langer. Dat komt omdat de Franse regering soms opzich laat wachten ( soms 6 weken). Contact gehad met tolbadge.nl via de mail. Ik kreeg direct antwoord terug en kon een digitaal vignet downloaden en printen, die ik ook gelijk kan gebruiken als ik mijn sticker nog niet zou hebben.

11 juli 2024

Goede service + communicatie

Gisterenavond 24-jun-24 mail gestuurd met een vraag en deze ochtend al antwoord gekregen. Uitleg was goed en is probleem opgelost. Met extra dank aan Anne Jansen.

25 juni 2024

Prima service

Prima service. Snel verstuurd door de Fransen en ontvangen.

Waarom geen 5 sterren? Er was mij een track&trace beloofd en ik zou een mail krijgen met inloggegevens voor de app. Daar moest ik zelf achteraan.

29 mei 2024

ze zetten verkeerde (misleidende info…

ze zetten verkeerde (misleidende info op de site!!)
dit zetten ze op de site

tolbadge-voor-italie/

De tolbadge voor Frankrijk, Spanje, Portugal en Italië bestel je bij autobadge.nl voor het eenmalige bedrag van € 19,95.

Snel bestellen via de button in het menu hierboven.
● Binnen 10 werkdagen jouw tolbadge op de deurmat.
● Wij doen niet aan extra gebruikskosten, zoals andere aanbieders.
● Je betaalt alleen de kosten voor de tolwegen die je gebruikt, maandelijks of 1 keer per jaar.

en als je het dan wil betalen blijkt dat je wel per maand moet betalen en dat de kosten veel hoger zijn. Dan bel je ze en dan zeggen ze ja maar ik ga het niet doen voor die kosten...erg slecht dat dit nog kan in Nederland

11 juli 2023

Geen support

Tolbadge besteld, door systeem van autotolbadge is dit met een verkeerd adres terecht gekomen bij fulli. Gevolg: de badge is nu al twee weken tussen frankrijk en nederland aan het ping-pongen.

Niemand kan me helpen vanuit autotolbad en ik moet nu met fulli direct contact opnemen.De meerwaarde van autotolbadge is 0,0.

Ik vermoed dat ze gewoon handmatig een bestelling voor je doen op de website van fulli ipv iets automatisch door te voeren.

Mijn tip: ga naar fulli.com en bestel de badge daar direct ipv gebruik te maken van dit soort marge boeren.

10 juli 2023

Is dit jouw bedrijf?