Zdecydowanie polecam mimo wszystkich negatywnych komentarzy!!! 23.09 zamówiłem wózekCybexCoya z pałąkiem 24.09 dostawa wózka 25.09 dostawa pałąka. Przesyłka była podzielona na dwie paczki, na... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
najgorszy dziecięcy sklep internetowy z jakim miałam do czynienia. zamówienie przyszło szybko i produkt był zgodny z zamówionym ale reklamacja to jakiś koszmar. Mailowo od razu uznano moją reklamacje... Toon meer
Otrzymałam zupełnie inny produkt niz zamawiałam. Bardzo słaby kontakt- Pan odpisywał na maile co 3 dni. Podobno wysyłał kuriera po odbior paczki-Proszenie się o zwrot trwało 2 tygodnie- niestety s... Toon meer
Nie polecam!!!! Zamówiona została hulajnoga, dostępna na stronie wszystko super,.. po czym mijają dni a przesyłki nie ma, wchodzę więc sprawdzić co się dzieje, no cóż brak na magazynie towaru proszę... Toon meer
Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen
Sklep sprzedaje produkty których NIE…
Sklep sprzedaje produkty których NIE POSIADA w magazynie kupując w poniedziałek było napisane że zamówienie zostanie wysłane jeszcze dziś niestety dzwoniąc w środę Pani powiedziała że nie dostali jeszcze dostawy i nie wyślą najszybciej do końca tygodnia, dzwoniąc w środę usłyszałam że nie wyślą bo dostawa będzie i najszybciej poniedziałek wtorek czyli sama dostawa TRWA PONAD TYDZIEŃ a nie jeden dzień
Serdecznie nie polecam!!!!!
Zamówiłem zestaw wózek + bazę z…
Zamówiłem zestaw wózek + bazę z nosidełkiem.
Bazą z nosidełkiem doszła w ciągu paru dni. Z wózka finalnie zrezygnowałem, z powodu zbyt długiego czasu realizacji ( na stronie 2 dni, w rzeczywistości po dwóch tygodniach otrzymałem telefon ze wózek dopiero dotarł na magazyn.)
Na plus kontakt ze sklepem, nie było problemu się dodzwonić lub skontaktować się przez ich messanger na stronie.
Nie wiem z czego wynika wprowadzanie w błąd z terminem wysyłki wózków, być może z braków magazynowych albo chaosu na magazynie.
Polecam potwierdzić rzeczywisty stan magazynowy przed zamówieniem, szczególnie że w regulaminie czas wysyłki to od 1 dnia do 90 dni.
Długi czas oczekiwania
Jedna gwiazdka za obsługę klienta, Pani bardzo cierpliwa i miła. Zamówiłam produkt, który na stronie internetowej miał informację, że wysyłka jest w 24 h. W czwarty dzień roboczy zadzwoniłam, aby dowiedzieć się co dzieje się z moim zamówieniem. Okazało się, że produktu nie ma na stanie magazynowym i jeszcze trzeba poczekać kilka dni, może uda się wysłać. Nie miałam już czasu czekać, zrezygnowałam z zamówienia. Nie polecam ze względu na brak jakichkolwiek informacji o wysyłce/ brakach magazynowych.
Realizacja zamówienia trwała trzy…
Realizacja zamówienia trwała trzy miesiące, na stronie miało być do 14 dni. W ciągu tych trzech miesięcy kilkanaście razy dzwoniłem na infolinię, nigdy nie wiadomo było co z dostawą, żadnych konkretów.
Producenci prawpodobnie nie chcą wydawać towaru za niepłacenie faktur więc firma żongluje zamówieniami i pieniędzmi. Gdyby nie fakt że nam się nie spieszyło to bym dawno zrezygnował z zakupu i prosiło zwrot pieniędzy, ale trzeba przynać że cena była bardzo konkurencyjna. Finalnie obydwa produkty dotarły
Polecam, ale z małym zastrzeżeniem
Zacznę od tego, że trochę bałem się złożyć zamówienie w tym sklepie ze względu na poniższe komentarze, ale że głównym zarzutem jest słaby i nierzetelny kontakt oraz dłuższy czas oczekiwania niż podany na stronie, a mi się specjalnie nie spieszyło, to postanowiłem zaryzykować. Wybrałem płatność przy odbiorze i taką formę płatności polecam przyszłym Klientom. Generalnie zgadzam się z zarzutami dotyczącymi dłuższego czasu oczekiwania, bo na stronie widniało 5 dni, a ja na swoje zamówienie czekałem łącznie 3,5 tygodnia (1,5 tygodnia na fotelik i kolejne 2 tygodnie na wózek). Co do kontaktu, to polecam czat dostępny na stronie, bo dodzwonienie się graniczy z cudem, a odpowiedź na czacie można uzyskać w 5 min. Czy jest on rzetelny? Nie wiem. Przy pierwszym kontakcie termin się sprawdził i fotelik dojechał w terminie wskazanym na czacie. W przypadku wózka raz otrzymałem błędną informację, a za drugim razem była jednodniowa obsuwa (akceptowalna). Stąd gwiazdka w dół w ocenie. W kwestii towaru, to nie mam się do czego przyczepić, a ceny są o wiele bardziej atrakcyjne niż w konkurencyjnych sklepach (w BoboWózkach za takim sam zestaw krzyknęli 30% więcej).
Podsumowując więc:
- Zamawiajcie tylko wtedy, gdy Wam się nie spieszy i możecie poczekać 2-3 tygodnie dłużej niż podano na stronie.
- Jak już zamówicie, to tylko z płatnością przy odbiorze, bo wtedy nie mrozicie kapitału.
- W sprawie zamówienia kontaktujcie się przez czat dostępny z poziomu strony internetowej.
Ja ze swojej strony polecam, ale rozumiem oburzenie, gdy komuś zależy na czasie, a jest wprowadzany w błąd.
NIE POLECAM
NIE POLECAM! Zamówienie złożone dnia 1.06.2026. W dniu dzisiejszym 2.07.2026 po miesiącu musiałam anulować zamówienie. Po około dwóch tygodniach informowano o mnie, że zamówienie zostanie dostarczone w takim i takim dniu, niestety przesyłka nie dotarła i nie została nawet wysłana. Po kontakcie kolejnym ze sklepem otrzymałam informację, że oczekują na dostawę ( na zamówienie które miało już u mnie być). Okej, rozumiem mogła dostawa się opóźnić ale ero kontaktu, że tak się stanie. Poprosiłam w takim razie o informacje na maila kiedy ma się odbyć wysyłka, że zadecyduję czy chce by zamówienie zostało wysłane czy anulowane. Pani przez telefon zapewniła, że taką wiadomość wyślę oczywiście wiadomości brak. Kontakt telefoniczny bardzo dobry tylko dlatego zapewne by klient nie miał żadnej podkładki mailowej!!!! NIE POLECAM!!!!!
Zamówiłam fotelik dla dziecka
Zamówiłam fotelik dla dziecka, na stronie napisane dostępne wysyłka w jeden dzień, zapłaciłam paypo. Oczywiście po 4 dniach anulowałam bo nie zostało wysłane a zamówiłam szybciej na allegro. Zero odzewu po dwóch tygodniach dopiero dostałam maila o anulacji z czego zaraz miesiąc mija i czas zapłaty za paypo a dalej nie anulowali zamówienia. W poniedziałek idę ich zgłosić i zakładam im sprawę … nie odpuszczę im 900 zł. Trzymajcie się z daleka od tego sklepu !!
Babyhit
Zamówienie miało zostać zrealizowane we wtorek, jednak nie zostało dostarczone na czas. Po kontakcie otrzymałam informację, że towar nadal nie dotarł do magazynu, mimo że na stronie widniał jako dostępny.
Zamówienie zostało anulowane, ale sytuacja była bardzo niekomfortowa, ponieważ wózek był mi potrzebny w konkretnym terminie. Dodatkowo brakowało jasnej informacji o rzeczywistym stanie dostępności produktu.
Oczekuję teraz zwrotu pieniędzy. Niestety nie polecam, jeśli komuś zależy na szybkiej i rzetelnej realizacji zamówienia.
Zamówienie zrealizowane ale nie polecam
31.05 zamówiłam nosidełko, które miało być wysłane 5 czerwca. Nosidełko dotarło do mnie 24.06. W międzyczasie dzwoniłam do sklepu trzykrotnie i za każdym razem przesuwano termin dostawy.
+ Sklep istnieje. Jest z nim kontakt telefoniczny. Nosidełko dostałam i faktycznie była to najtańsza oferta jaką znalazłam. Do produktu jak i paczki nie mam zastrzeżeń.
- Sklep nie poinformował mnie o opóźnieniu dostawy, nie odpisał na maile. Nie wykazał żadnej inicjatywy aby załagodzić sytuację. Obsługa klienta na bardzo niskim poziomie (choć panie z infolinii były miłe).
Wystarczyło wysłać do mnie maila z informacją o opóźnieniu, w przypadku tak dużego opóźnienia dorzucić gratis najtańszą pieluchę, a doświadczenie byłoby zupełnie inne. Naprawdę zupełnie nie rozumiem polityki tego sklepu i mimo, że moja historia zakończyła się happy endem, nie powtórzę tam zakupów
Zdecydowanie nie polecam
Zdecydowanie nie polecam. Żałuję że mąż nie sprawdził opinii o tym sklepie przed złożeniem zamówienia. Mamy nauczkę na przyszłość. Ten sklep to kpina a patrząc na ilość negatywnych komentarzy aż trudno uwierzyć jak bezkarni się czują. Tak jak inne osoby- czekałam miesiącami na produkt, a po anulowaniu zamówienia brak zwrotu płatności. Ta kuriozalna sytuacja trwa do dzisiaj i nie wygląda na to, żeby szybko się skończyła. Nigdy więcej. Oszczędźcie sobie nerwów i NIE KUPUJCIE W TYM SKLEPIE!
Dramat
Dramat. Baza przyszła uszkodzona. Po 3tygodniach łaskawie wysłali kuriera by wymienić na inny. Po czym po kolejnym tygodniu proponują bazę dwa razy droższa twierdząc że tamtej nie mają już na stanie. Cały cyrk trwa już ponad miesiąc a nie wiadomo kiedy uda się odzyskać pieniądze. Kontakt tylko przez maila więc nie ma możliwości zdobycia jakichkolwiek informacji
Zamówiłam na stronie fotelik
Zamówiłam na stronie fotelik, który miał być wysłany w ciągu 48 h. Minął ponad tydzień a fotelika brak, zarówno żadnej wiadomości w tej sprawie. Po długim oczekiwaniu na kontakt dowiedziałam się, że fotelik zostanie wysłany w przyszłym tygodniu. Zdecydowanie odradzam zakup na tej stronie.
Zdecydowanie odradzam
Zdecydowanie odradzam! Niestety opinie przeczytałam dopiero dziś po tym jak ponad 2 tygodnie czekałam na fotelik. Tak jak piszą inni, gdyby nie kontakt z mojej strony nie dostałabym informacji o tym że fotelika nadal nie ma. Coś w tym sklepie ewidentnie nie gra.
Kupiłem słuchawki bezprzewodowe po…
Kupiłem słuchawki bezprzewodowe po tygodniu napisali że dostawa się opóźni o tydzień po dwóch tygodniach wezwali mnie do kontaktu ws wstrzymania zamówienia, nie zadzwonili ani nie napisali sami, po czym Pani poinformowała mnie, że nie wiedzą kiedy towar będzie dostępny, oczywiście na stronie towar nadal jest oznaczony jako dostępny z realizacją za 3 dni robocze. NIE POLECAM ZDECYDOWANIE
Mocno nie polecam
Mocno nie polecam. Fotelik zamówiony 11 marca, dwa miesiące firma produkt zamawiała z hurtowni i oczywiście nie informowała, że go nie ma. Po ponad 2 miesiącach anulowałam zamówienie, zwrot środków miał być ekspresowy, oczywiście nastąpił po regulaminowych 14 dniach. Reasumując 3 miesiące przetrzymywania środków i tyle w temacie. Nie polecam i mimo, że kiedyś często korzystałam, już nie będę. Kontakt ze sklepem zerowy, sami od siebie nie informują o niczym, na email odpowiadają po kilku dniach.
Czekam już miesiąc na wózek który…
Czekam już miesiąc na wózek który zamówiłam z informacją ,,wysyłka do 6 dni”. To jawna kpina z klienta . Sprzedają towar którego nie mają na stanie przetrzymując w ten sposób czyjeś pieniądze . To świadczy tylko o braku płynności finansowej firmy. Pewnie lada dzień upadnie .
Nie polecam. Zamówiłam krzesełko, którego jak się finalnie okazało nie było na stanie. Po dwóch tygodniach zadzwoniłam z pytaniem, za ile mogę spodziewać się zamówienia. Pani powiedziała że do tygodnia będzie. Niestety nie było, po 3 tygodniach zadzwoniłam z anulowaniem rezerwacji do sklepu i muszę przyznać że zwrot środków dostałam bardzo szybko. Jednak w dniu anulacji dostałam wiadomość, że produkt jest niedostępny u producenta i finalnie byłby półtora miesiąca od zamówienia, gdzie na stronie widnieje informacje, że produkt jest dostępny z wysyłką 6 dni, co jest kłamstwem.
Szkoda że nie można dać -1 gwiazdkę
Szkoda że nie można dać -1 gwiazdkę
9maja zamawiam towar,który był dostępny na stronie internetowej,z możliwością wysłania w 2-4robocze dni.Minął miesiąc,towaru do tej pory nie ma,w przeciągu miesiąca było dzwonione,i mówiła pani że towar będzie wysłany na następny tydzień
Dzisiaj 5 czerwca zadzwoniłam kolejny raz,pani co odebrała była bardzo nie miła,okropnie się zachowywała,nie przedstawiła się,zaczęła mnie przerywać,nie dała do końca skończyć zdania,i jeszcze powiedziała że to ja ją przeryłam.Uwazam że wytłumaczenie”brak wysłania towaru producentem”to nie wina kupującego,bo skoro zaznaczone że towar jest dostępny na magazynie,to powinien być dostarczony na czas,który jest wskazany na stronie
Odradzam kupowanie w tym sklepie internetowym,lepiej zaoszczędzić swoje zdrowie i zamówić gdzie indziej,tylko nie tam.
Właścicielom warto zwrócić uwagę na osoby,które zatrudniają,bo takie osoby nie mogą pracować z ludźmi w społeczeństwie.
Niestety jestem bardzo rozczarowany…
Niestety jestem bardzo rozczarowany realizacją tego zamówienia. Czas oczekiwania był zdecydowanie zbyt długi i niezgodny z oczekiwaniami. Mimo informacji o dostępności produktu realizacja przeciągała się, a kontakt oraz informacje o statusie zamówienia pozostawiały wiele do życzenia. Zamowienie anulowane. Podsumowując NIE POLECAM 👎👎👎
Niestety przez ponad miesiąc…
Niestety przez ponad miesiąc otrzymywaliśmy zapewnienia o rychłej dostawie towaru i równie szybkiej wysyłce materaca, jednak po ponad 30 dniach od złożenia zamówienia towar nie został dostarczony. Po otrzymaniu informacji o kolejnych 2 tygodniach oczekiwania poprosiliśmy o zwrot i anulowanie zamówienia. Nie polecam sklepu.
Dit is Trustpilot