Op hun site staat vandaag besteld morgen geleverd. 12 maart besteld, geen reactie meer gehad. In hun mail staat het is momenteel erg druk. Maar dat is onzin. Ze zijn failliet verklaard op 13 maar... Toon meer
Ik heb hier een kinderwagen + toebehoren en maxi cosi besteld. Kinderwagen had een aantrekkelijke prijs waardoor ik deze hier besteld had. Keurig een mail gekregen dat deze 2 weken levertijd had. Dit... Toon meer
Na mijn bestelling te hebben geplaatst las ik een aantal negatieve reviews, waardoor ik mij gelijk zorgen maakte. Maar, helemaal nergens voor nodig!! Bestelling netjes ontvangen binnen 2 werkdagen.... Toon meer
Koop hier niks!!!!!!! Mega slechte winkel. Manager wanne be een mega onvriendelijke aggressieve ongeïnteresseerde idioot. Verkopen een defect kinder autostoel, een veiligheids artikel.contact met cybe... Toon meer
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
Babyland Zaandam 3.000 vierkante meter met kinderwagens, buggy's, autostoelen, baby- en tienerkamers.
Stormhoek 13, 1506 SW, Zaandam, Nederland
- babyland.nl
Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen
OPLICHTERS
Spullen worden NIET geleverd, steeds excuus over vertraging en belofte om geld terug te storten maar na 5 maanden nog niets!!! OPLICHTERS
Spullen worden niet geleverd
DOE JEZELF EEN PLEZIER EN KOOP HIER NIET! Ook niet als het goedkoper is dan ergens anders. Je krijgt je spullen namelijk niet.
Bij deze de tijdslijn, inclusief wat ze per mail beloofde:
- 26 november: bestelling Nuna PIPA next Compatible (levertijd: de volgende dag)
- 5 december: "verwachte levertijd: 2-3 weken"
- 22 december: "de levertijd is nog onbekend"
- 19 januari: "we verwachten eind deze maand te leveren"
- 2 februari: "we leveren binnen een week"
- 3 februari: "we verwachten binnen 2,5 week te leveren"
- 13 februari: "we hopen de stoel eind deze week te ontvangen, maar dat durf ik niet 100% te garanderen"
- 23 februari: "we verwachten half maart te kunnen leveren"
Inmiddels is de stoel geannuleerd en in de tussentijd overal flink in prijs gestegen. Voor al dit gedoe is op geen enkele manier een compensatie aangeboden om de verloren kosten, tijd en energie te compenseren.
Verkeerde prijs, bestelling geannuleerd
Mooie buggy besteld via de site, bleek niet de juiste prijs te zijn.. Beetje jammer en slechte compensatie
Is er 0 sterren mogelijk
Is er 0 sterren mogelijk, dan zou ik dat geven. Er is nooit personeel te zien in deze vreselijke winkel en je moet erg een paar keer hard roepen voordat er iemand komt aanslenteren. Klantenservice is nihil. Je wordt weggelachen als je een defect product terugbrengt.
Waardeloos
8 december een wipstoel besteld voor de babyshower (08/01) van mijn zusje. Ik heb tot heden nog steeds niks ontvangen en ze geven aan dat de wipstoel pas over 2 weken op voorraad is. Waardeloos bedrijf!! De bestelling meteen geannuleerd!!
Snelle levering en mooie aanbieding!
Erg blij met de mooie aanbieding voor een Joolz kinderwagen! En snel geleverd dus wij zijn blij!
Zeer goede ervaring
Zeer goede ervaring, maxi Cosi aan goede prijs gekocht op zondag en dinsdag morgen stond die al voor de deur in België
Perfect
Waardeloos bedrijf!
Wij hadden 5 maanden voor de uitgerekende datum een mooi baby kamertje gevonden bij babyland, echt een mooi setje.. Maar na maanden wachten op de spullen, en vervolgens zelf elke keer weer achteraan moeten bellen..
Spullen werden uiteindelijk geleverd maar helaas met beschadigingen.
Helaas was er ook geen contact meer over de afhandeling en toen ze eindelijk konden komen was de kleine meid al geboren, dus ja dan hebben wij geen zin in om iemand een dag lang in het kamertje te hebben klussen.
Uiteindelijk hebben we ons beloofde opbergplankje ook nooit mogen ontvangen..
Dus helaas daarom maar 1 ster.
DRAMA BEDRIJF!! ABSOLUUT GEEEEN AANRADER!!!!
DRAMA BEDRIJF!!
Een aantal producten via de site besteld. Vandaag besteld morgen in huis werd er geclaimd! Nu zijn we inmiddels 4 weken verder. Artikelen worden pas in juni geleverd. Geen mail gehad, pas gehoord toen we belden.
Alsnog gebeld om hem dan te annuleren. Het bedrag zou binnen enkele dagen terug gestort worden. We zijn weer een week verder (5 weken).
Geen mail, geen gehoor. We moeten dus zelf achter het bedrijf aan.
Slechte zaak! Ook geen excuses of wat dan ook!!
Als ik aan dit bedrijf denk beginnen mijn nekharen overeind te staan. Walgelijk!!
NIET BESTELLEN DUS!!!
maxi cosi product besteld in de…
maxi cosi product besteld in de aanbieding, blijkt na zelf gemaild en gebeld te hebben niet leverbaar te zijn (bij maxi-cosi wel gewoon te bestellen). Of ik voor deze prijs het show-model wil hebben.. uhmm nee. andere kleur voor deze prijs niet mogelijk. 1 optie, uw bestelling wordt geannuleerd en binnen 14 dagen krijgt u het geld terug. belachelijk slechte service waar totaal geen verantwoordelijkheid wordt genomen om klanten tevreden te stellen. geen communicatie zonder er zelf achteraan te gaan. Voor mij deze winkel zeker niet meer!
Topservice! Vervangende autostoel bij reparatie
Wij zijn erg tevreden over de klantenservice van Babyland Juniorland. Toen onze Cybex autostoel terug moest naar de fabriek voor een reparatie regelde medewerker Iris voor ons een vervangende autostoel. Helaas duurde de reparatie vrij lang, maar door de leenstoel was dit voor ons geen probleem. Topservice!
Product besteld
Product besteld, zou volgende dag geleverd worden. Geen enkel bericht. Na 1,5 week zelf contact opgenomen. Lang in de wacht moeten staan om te horen dat het product pas over 2 weken leverbaar is. Inmiddels zijn alle Black Friday aanbiedingen voorbij. Zo ook mijn kans om goedkoper en sneller hetzelfde product te kopen. Geen enkele tegemoetkoming van het bedrijf. Belachelijk!
Goede klantenservice
Goede klantenservice. Een vraag over een product, telefoon werd binnen enkele minuten opgenomen en de man die ik aan de telefoon had hielp mij vriendelijk. Vertelde op een rustige manier dat het product dat ik graag wilde gewoon niet leverbaar was (oorzaak bij de fabrikant van het merk).
Prima service
Via internet een voetenzak voor de kinderwagen besteld. Tijdens het bestellen had ik niet goed gelezen dat het product niet op voorraad was. Daar kwam ik naderhand pas achter. Toen een mail gestuurd om te vragen naar de levertijd. Een dag later kreeg ik een nette mail terug van Patrick met juiste informatie. Inmiddels de bestelling ook via DHL bezorgd gekregen. Prima service dus!
artikel wordt niet geleverd
3 weken geleden een artikel hier besteld die nu nog op leverbaar staan. wordt beloofd voor 16:00 uur volgende dag geleverd. tot op heden niks binnen gehad. 3 x met de klanten service gebeld. er wordt me telkens gezegd nog een paar dagen te wachten. Order annuleren is ook niet mogelijk, alleen door te wachten op de bestelling en deze zelf weer te retourneren. ook geen communicatie vanuit babyland. erg jammer
Erg goede service bij online bestellingen
Erg goede service bij online bestellingen!
Zelfs net na de kerstdagen hadden we de bestelling binnen 2 werkdagen in huis.
Toen een eerdere bestelling 2 dagen vertraagd was, werden we persoonlijk gebeld met excuses en al. Deze service zien we zelden!
Fijne winkel
Verschillende artikelen gekocht bij Babyland in Zaandam. Vriendelijk personeel, ruime winkel. We kochten o.a. een kinderwagen. Na 1,5 jaar brak de remkabel. Op vertoon van de aankoopbon is dit gratis gerepareerd. Over het verloop van de reparatie zijn we keurig op de hoogte gehouden.