Geen bestellings bevestiging gekregen , mensen zijn zeer moeilijk te bereiken . Na 3 maanden eindelijk contact ,daarna kregen we de bestelling in delen en je moest alles goed nakijken want er ontbra... Toon meer
Kleindochter wordt één jaar, naarstig op zoek . De omschrijving en de foto's zien er zeer aantrekkelijk uit. Ga voor de grootste en gele uitvoering. De bestelling geplaatst en tot mijn verbazing gebe... Toon meer
We hebben een ander artikel gekregen dan wat we hadden besteld. In plaats van een hobbelpaard is het een soort hobbeldino. Verder duurde het erg lang voordat we het kregen. Terwijl op de website staat... Toon meer
Babyparadijsje | Veel ruimte om veilig in te spelen! Tevens uit te breiden met allerlei leuke accessoires. Onze boxen zijn draagbaar en te verkrijgen in verschillende maten en thema’s. Onze producten zijn duurzaam en vrij van giftige stoffen.
Edisonstraat 8, 7903 AN, Hoogeveen, Nederland
Bestelling prima
Muziekdoosje taal in het Chinees??? Dat is erg jammer!
Verder prima tevreden.
Een super slechte service. Artikelen niet geleverd gekregen en na weken lang geen reactie krijgen we te horen dat delen niet geleverd worden. Matje is van zeer slechte kwaliteit en scheurt super snel. Dit is de slechtste ervaring ooit van ons.
Twee maanden wachten om onze bestelling te ontvangen. Artikel was nochtans in stock ( volgens de website)
Geen antwoord aan ons mails.
Ik bestelde de autobaan en ik had dit binnen èèn week al thuis.Mijn kleinzoontjes houden ervan om ermee te spelen.Vlotte en eerlijke afhandeling
Sinds 4 juli wacht ik nog steeds op retourlabels voor grondbox vermits zij de verkeerde kleur gestuurd hadden. Gebeld retourlabels gingen via mail verstuurd worden. Na enkele weken de juiste kleur ontvangen maar nog steeds geen retourlabels voor de andere. Nu staan we dus nog steeds met een box die we niet kunnen terugsturen.
Meerdere malen gebeld telkens belofte volgende week krijgt u de labels toegestuurd NIET dus. Wij zijn het beu en de box staat in onze weg
LET OP ⚠️⚠️****LEUGENAAR**⚠️⚠️
beloof alles!!!! Ik heb 5 keer gebeld! Hij liet me het verschil betalen voor een spelmaat die zogenaamd niet bij de prijs was inbegrepen, ik betaal het en ik heb nog steeds niets ontvangen, ik schrijf en bel en hij bedriegt door te zeggen dat hij het gaat verzenden. LEUGENAAR
Circa 3 weken geleden een ontzettend dure set besteld. Zou de volgende dag binnen zijn, maar tot heden niks gehoord of ontvangen! Whatsapp komt niet aan en de telefoon gaat direct naar de voicemail. Email wordt ook niet geantwoord. Wij gaan aangifte doen en gaan een melding doen bij de consumentenbond!
Vandaag bestelt en dag erna in huis is zeker niet zo. Een ander kleur moeten kiezen en dan wel de ballen erbij gekregen. Maar dat is logisch want ander kleur was minder duur. Uiteindelijk gekregen na 17 dagen. De communicatie was ronduit slecht. Heel degelijk speelgoed maar niet leuk zaken doen.
7 juli complete set besteld. Vandaag 27 juli nog steeds niets ontvangen. Dat we moeten wachten of er wat vertraging enz kan zijn daar hebben wij alle begrip voor. Maar dat we geen reactie of soms dagen lang (gemiddeld 4 dagen) op reactie moeten wachten en ze nu al bijna 2 weken beweren dat het verzonden word of is vind ik niet kunnen. We worden naar mijn gevoel aan het lijntje gehouden. De klantenservice laat de wensen over. Wij hopen ons pakket te ontvangen.
Park werd op tijd geleverd, er ontbraken enkele stukje maar die werden ondertussen nageleverd met extra cadeautje.
Het park zelf is super handig voor de baby’s.
Zullen ze lang plezier van hebben
heel mooi stevig baby box een eigen speeltuintje.
heel mooi en erg snel geleverd bedankt.
De bestelling kwam in delen dagen achter elkaar. Voor een deel van de bestelling heb ik een retour aangevraagd. Ik kreeg nog nooit de retour label om het terug te kunnen sturen. Ik heb meerdere keer contact opgenomen, ze zeggen altijd dat ze de retourlabel bij de afdeling aangevraagd hebben, maar anders kreeg ik geen andere reactie. Het slechtste service die ik ooit tegen kwam.
De bestelling zelf was prima.
Super fijne service heb ik hier ervaren ook in het contact was er sn reactie.
Er miste wat schroefjes in het pakket en deze ook netjes de volgende dat binnen
Super snelle bestelling op s avonds besteld en s middags al in België 🇧🇪
Artikel op tijd en veilig geleverd. Mooi glijbaan. Kinderen vinden hem heel erg leuk en zijn helemaal blij mee. Bedankt!
We zijn nu zeer tevreden met de racebaan na het advies om duracel batterijen te gebruiken nu werkt alles na tevredenheid