Helaas was de puzzel fout gemaakt. Na veel moeite akkoord gekregen om het te retourneren naar Nederland (moest eigenlijk op eigen kosten naar China à ongeveer €20). Nu heeft niemand het pakket in on... Toon meer
Mijn bestelling werd niet geleverd. Ik kreeg bericht dat het bedrag was terugbetaald.Kon 10 dagen duren voor het op mijn rekening zou staan. Dat was op 6 juni. Ik heb nog steeds niets ontvangen. Ze r... Toon meer
Puzzel bevatte geen handvaten zoals op de afbeelding. Er werden geen speelkaarten meegeleverd, ondanks dat dit wel bij de aanbieding hoorde. De levertijd was vele malen langer dan op de website sto... Toon meer
Na het bestellen pas de reviews gelezen, maar het is alles meegevallen. Het is dropshipping, het komt uit China, op de bekende sites te vinden. Pinnen ontbreken idd, maar letter met een trema is geen... Toon meer
Prachtige puzzel mogen ontvangen!
Prachtige unieke puzzel mogen ontvangen, meteen een extra besteld voor mijn nichtje. Ik heb mij verbaasd over de kwaliteit van de puzzels, hebben de kinderen lang lol van!

Antwoord van Babypuzzels
Prima puzzel, maar belabberde klantenservice
Wat mij betreft is de puzzel 5 sterren waard, maar de belabberde klantenservice 1 ster.
Daarom kies ik voor een gemiddelde van 3 sterren.
Houdt ook zeker rekening met de 3 weken levertijd (mocht je dit cadeau willen geven).
Op 19 november hier een puzzel besteld. Direct een orderbevestiging en verzendbevestiging gekregen (al kwam die wel in de spam). Na 11 dagen maar eens kijken hoe het er voor stond met de bestelling. Bleek de bestelling niet gevonden te kunnen worden, niet via de track&trace, niet via het bestelnummer en niet via de email.
Een mail aan de klantenservice leverde alleen een automatische reply op. Een week later nogmaals gemaild, wederom alleen een automatische reply.
Pas na het achterlaten van een negatieve review op deze site, werd er op de mail geantwoord.
Vind ik een beetje een gemiste kans. Als iets langer duurt door drukte, of als een track&trace niet werkt, laat dit dan even weten met een berichtje op de site of beantwoord de mail.

SLECHT!!!
SLECHT!!!
Echte OPLICHTERS!!!!!
NIET BESTELLEN BIJ HUN MENSEN!!!!
Al twee maanden wacht ik op mijn bestelling ik heb heel mijn adres met alles erop en eraan ingevuld maar ze verzinnen een onzin dat ik zogenaamd geen huisnummer heb ingevuld echt een ONZIN
Ik bestel dagelijks online en ik vul het overal wel altijd maar zogenaamd een verzonnen leugen zodat zich zelf onderuit kunnen praten.
NIET GELOVEN MENSEN NIET BESTELLEN BIJ BABYPUZZELS.nl
NOOOOOIT MEER!!! Vuile oplichters!!!!
Jaa en dan zetten ze onder slechte reviews dat ze zogenaamd een nieuwe zullen sturen maar ze vragen niet naar je huisnummer want die hebben ze wel maar gewoon!!! LEUK GEPROBEERD OPLICHTERS

18/11 een bestelling geplaatst
18/11 een bestelling geplaatst, nog niets ontvangen en ook klantenservice geeft mij geen antwoord
Super leuke puzzel
Super leuke puzzel! Netjes verpakt. Levertijd zoals vermeld wat langer, maar prima te doen. Ik ben er blij mee!
GEEN CONTACT EN NOG STEEDS NIKS ONTVANGEN
Ik probeer al lange tijd contact te krijgen maar steeds geen respons. Mijn bestelling van ruim 3 weken is nog steeds niet binnen.
Ik begin steeds meer te geloven dat dit oplichters zijn! Ik hoop nog een laatste poging te doen om respons te krijgen!
Klantenservice is niet bereikbaar
Klantenservice is slecht bereikbaar, of eigenlijk: helemaal niet bereikbaar. Ik wil heel graag antwoord op de vraag hoe ik een item kan retourneren!
Ik heb een puzzel besteld en geleverd gekregen, maar ik was zelf niet zo blij met het uiteindelijke resultaat. Ik heb een NIEUWE puzzel besteld waarvan ik vind dat deze wel het geld waard is, en de ander wil ik TERUG sturen.
Ik wil graag een telefoonnummer of een antwoord op één van mijn vele mailtjes, die steeds dezelfde vraag bevatten:
Stuur mij de procedure aangaande retourneren!
Straks zit de 60 dagen 'niet goed- geld terug' garantie erop en dan is het te laat!
De babypuzzels zijn erg leuk, dat wel!
29-11: als reactie op het antwoord van babypuzzel:
Ik krijg geen reactie op mijn vraag wat het beleid is voor het terugsturen van een product dat bij nader inzien tegenvalt.
De puzzel is leuk, maar €34,90 vind ik voor een puzzel van 30 x 20 cm veel te prijzig. Ik begrijp dat de klant extra betaalt voor de naam die in de puzzel verwerkt wordt en het is ook echt een leuk (kraam-)cadeau, maar ik vind het product an sich erg tegenvallen en wil het graag terugsturen.
Inmiddels is mijn mailadres en mijn telefoonnummer al bekend bij Babypuzzel.
9 december:
Nog steeds geen enkele reactie van de klantenservice op mijn mail(s).
Hoe bestaat het dat dit bedrijfje zo'n erbarmelijk slechte klantenservice heeft??
Ondanks de 'verbeteringen' die in andere reacties genoemd worden lijkt het nog steeds nergens op!

Antwoord van Babypuzzels
Ik was aangenaam verrast door dit…
Ik was aangenaam verrast door dit cadeau! Ik heb het gekocht voor mijn peuter. De puzzels zijn prachtig en de kwaliteit is duidelijk merkbaar. Er was een klein stukje beschadigd tijdens de verzending, maar gelukkig werd dit gedekt door de 60 dagen garantie die bij de puzzel was inbegrepen. De klantenservice was uitstekend. Zeker een aanrader!
Dit cadeau overtrof mijn verwachtingen
Dit cadeau overtrof mijn verwachtingen! Het is niet alleen prachtig, maar ook een slimme truc om als enige op de babyshower de naam van de kleine te weten. Voor mijn zus, die in verwachting is van een tweeling, heb ik twee varianten besteld. De houten materialen geven elk exemplaar subtiele verschillen in tint, wat het geheel juist nog mooier maakt. Hoewel de klantenservice pas na 2 dagen reageerde op mijn vraag over de bestelling, waren ze uiterst vriendelijk en duidelijk in hun antwoord. Dankzij deze geweldige ervaring weet ik zeker dat dit niet mijn laatste bestelling is. Enorm bedankt!
Zeer tevreden met de kwaliteit van de…
Zeer tevreden met de kwaliteit van de puzzel! De kleine is er blij mee en hij kwam met een leuke standaart zodat het ook een prachtig decore stuk is! Zeker een aanrader.
Slechte klantenservice
Na betaling direct gezien dat ik er perongeluk 2 besteld. Direct gemaild om dit nog te wijzigen. Gelukkig goed geholpen! Dank hiervoor. Product was super, mooie kwaliteit!

Antwoord van Babypuzzels
Geen bericht en geen puzzel
Ik heb 28 oktober iets bij jullie besteld en tot heden heb ik niks ontvangen en ik krijg geen bericht van ze ook niet via de mail en hoop op deze manier dat jullie contact met me willen opzoeken
Inmiddels weer bijna 4 weken verder ze zeiden tijdens het telefoon gesprek dat ze met spoed met 10 dagen (wat je spoed noemt) binnen zouden krijgen en inmiddels nog steeds niks ontvangen. Als ik dit had geweten had ik hier nooit besteld. En wel mij proberen om te kopen met van allerlei kadootjes om deze review te verwijderen, dat dacht ik niet. Ik heb gewoon recht op mijn puzzel wat ik al 2 maanden geleden heb besteld.

Echt een prachtige puzzel
Echt een prachtige puzzel
Ik kom elke keee dat we wen nieuwe in de familie hebbben terug
De puzzel kwam snel binnen en de…
De puzzel kwam snel binnen en de kleuren zijn prachtig ik heb 2 puzzels besteld en het is echt hout dus ze zijn alle ik net een andere tint. Heel mooi. Zeker een aanrader!
de verzending was snel en de puzzel…
de verzending was snel en de puzzel kwam aan in goede staat! Zeer tevreden.
Zeer tevreden met de puzzel :)
Ben zeer tevreden met de puzzel! is echt schattig en mijn vrienden waren er echt blij mee!! Leuk idee als cadeau voor een nieuw baby😍 top kwaliteit!
Perfect voor de kleine
Super leuke puzzel!
De puzzel ziet er goed uit
De puzzel ziet er goed uit en simpel eruit
Zeer tevreden met de service en puzzel
Zeer tevreden met de service en puzzel! Er ging wat kapot onderweg bij de levering maar dit is gelukkig vervangen. Aanrader!