Jag var sen med min beställning och fick ett mycket tillmötesgående svar och hjälp genom telefonsamtal. Varorna kom dagen innan de skulle användas. Perfekt!
Bedrijf heeft geantwoord
Jag vill verkligen lyfta den service jag fick. Jag ringde och frågade om det fanns möjlighet med snabbare frakt då jag missat hur många dagar det var. Kvinnan jag talade med undersökte saken. Hon åter... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Helt suveränt, fick min beställning på 3 arbetsdagar och kan inte vara nöjdare. Beställer 100 pins och varenda en var felfri och topp kvalité. Grym Customer service även då dem mailar bilder På hur d... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Badgeland är en Skandinavisk reklamartikelfirma och en del av Reklamland. Reklamland driver Badgeland, Stickerland och Magnetland. Vi är aktiva och driver lokala firmor i 4 olika länder, nämligen Sverige, Danmark, Norge och England. Vi har 12 anställda och omsätter för ett tvåsiffrigt miljonbelopp i koncernen Vi har en daglig produktionskapacitet på 70.000 kampanjknappar i olika storlekar. Behöver de 10000st kan vi leverera detta inom ett par dagar. Det som tar tid är oftast frakten, men har du riktigt bråttom budar vi gärna. Tänk på att vi kan ta fram betydligt bättre priser om du har tid att vänta lite längre med dina produkter. Ibland kan vi tom ge dig ännu bättre pris än våra listpriser
Solna Business Park Svetsarvägen 15 2 tr. , 171 41 , Solna, Zweden
Vraagt klanten om een review
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
Reageert doorgaans pas na meer dan 1 maand
Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot
Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.
Varorna kom dagen innan de skulle användas. Perfekt!

Antwoord van Badgeland Sverige
Blev så besviken av servicen. Beställde varor och betalade för väskor som de inte hade på lager vilket jag ändå hade önskat fått infon från första början innan man betalar. Det skulle dröja med ca 14 dagar för mig att ta emot min order och det ledde till att min verksamhet stod stilla i 3 veckor. Jag förstår att saker kan hända men fick inget gott bemötande, kundtjänsten var inte alls lösningsorienterad eller kunde på något sätt kompromissa. När jag berättade om min situation så skrattade man åt mig i luren! Nej det var katastrof har nog aldrig blivit så förnedrad, frustrerad och ledsen samtidigt. Jag tänkte att beställa från Skandinavien skulle vara ett säkert kort men i detta fall är Ali express och alibaba ett bättre alternativ. Jag fick avbryta ordern och ta en annan väg så vet inte så mycket om materialet. Men när det gäller kundservice spelar det nästan ingen roll vad för material dom kan leverera.

Antwoord van Badgeland Sverige
Mycket fint och jämt tryck på knapparna, bra färg, skarp text, centrerat motiv, snabb leverans och riktigt bra kvalitet på knapparna!

Antwoord van Badgeland Sverige
Det är numera svårt att hämta ut en försändelse hos ett ombud om man inte har en smartphone. Det är inte leverantörens fel utan PostNords, som inte längre aviserar med leveranskoden utan med en internetlänk som man inte kan öppna med en knapptelefon utan måste efterfråga i ett telefonsamtal. Det skulle underlätta om man fick leveranskoden i ett SMS från leverantören.

Väldigt tacksam för allt. Från service till kvalite. Toppen! 10/10 UA

Antwoord van Badgeland Sverige
Nöjd! Trevlig service, snabb leverans, bra produkt

Antwoord van Badgeland Sverige
Bra att svara på mitt mail. Klagade på att det var ett lås för lite i min förpackning. Fick ny förpackning utan kostnad. Kom på några dagar.

Antwoord van Badgeland Sverige
Jättefin strykmärke men tyvärr lossnade märket innan plagget hann användas av min son. Riktigt dåligt lim…

Antwoord van Badgeland Sverige
Tragiskt dålig service! Ovillighet att hjälpa när frakten strular, trots tydligt löfte om att godset kommer fram i tid! Kan inte rekommenderas!