Badgeland Sverige Reviews

TrustScore 4 uit 5

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jag var sen med min beställning och fick ett mycket tillmötesgående svar och hjälp genom telefonsamtal. Varorna kom dagen innan de skulle användas. Perfekt!

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jag vill verkligen lyfta den service jag fick. Jag ringde och frågade om det fanns möjlighet med snabbare frakt då jag missat hur många dagar det var. Kvinnan jag talade med undersökte saken. Hon åter... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Helt suveränt, fick min beställning på 3 arbetsdagar och kan inte vara nöjdare. Beställer 100 pins och varenda en var felfri och topp kvalité. Grym Customer service även då dem mailar bilder På hur d... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Promotieartikelenwinkel
  2. Digitale afdrukservice
  3. Prints en uithangbordenwinkel
  4. Souvenirfabrikant

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Badgeland är en Skandinavisk reklamartikelfirma och en del av Reklamland. Reklamland driver Badgeland, Stickerland och Magnetland. Vi är aktiva och driver lokala firmor i 4 olika länder, nämligen Sverige, Danmark, Norge och England. Vi har 12 anställda och omsätter för ett tvåsiffrigt miljonbelopp i koncernen Vi har en daglig produktionskapacitet på 70.000 kampanjknappar i olika storlekar. Behöver de 10000st kan vi leverera detta inom ett par dagar. Det som tar tid är oftast frakten, men har du riktigt bråttom budar vi gärna. Tänk på att vi kan ta fram betydligt bättre priser om du har tid att vänta lite längre med dina produkter. Ibland kan vi tom ge dig ännu bättre pris än våra listpriser

Contactgegevens

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Vraagt klanten om een review

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Reageert doorgaans pas na meer dan 1 maand

Alle reviews

18 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jag var sen med min beställning och…

Varorna kom dagen innan de skulle användas. Perfekt!

3 juli 2026

Hej Gun-Britt,

Vad kul att höra! Stort tack för att du tog dig tid att skriva detta - och toppenbra att vi kunde hjälpa till så att allt kom fram i tid. Vi ser fram emot att hjälpa dig igen!

Badgeland

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Blev så besviken av servicen

Blev så besviken av servicen. Beställde varor och betalade för väskor som de inte hade på lager vilket jag ändå hade önskat fått infon från första början innan man betalar. Det skulle dröja med ca 14 dagar för mig att ta emot min order och det ledde till att min verksamhet stod stilla i 3 veckor. Jag förstår att saker kan hända men fick inget gott bemötande, kundtjänsten var inte alls lösningsorienterad eller kunde på något sätt kompromissa. När jag berättade om min situation så skrattade man åt mig i luren! Nej det var katastrof har nog aldrig blivit så förnedrad, frustrerad och ledsen samtidigt. Jag tänkte att beställa från Skandinavien skulle vara ett säkert kort men i detta fall är Ali express och alibaba ett bättre alternativ. Jag fick avbryta ordern och ta en annan väg så vet inte så mycket om materialet. Men när det gäller kundservice spelar det nästan ingen roll vad för material dom kan leverera.

14 juli 2026
Review zonder uitnodiging

Antwoord van Badgeland Sverige

Hej Shelinah, vi är verkligen ledsna att du känt dig så frustrerad. Vi vill dock inte hålla med om bilden av att kundtjänsten inte varit lösningsorienterad – vår personal gjorde verkligen sitt bästa för att hjälpa dig, och vi kontaktade dig omgående när felet i lagersaldot upptäcktes. Hör gärna av dig direkt till oss på info@badgeland.se om du vill reda ut något mer. // Thomas

Perfekt produkt!

Mycket fint och jämt tryck på knapparna, bra färg, skarp text, centrerat motiv, snabb leverans och riktigt bra kvalitet på knapparna!

27 juni 2026

Antwoord van Badgeland Sverige

Hej och tack så mycket för ditt fina omdöme! 😊 Vad roligt att höra att du är så nöjd med både trycket, färgen och kvaliteten på knapparna – det gläder oss verkligen! Vi ser fram emot att få hjälpa dig igen nästa gång du behöver något från oss.
Ha en riktigt fin dag!

Kommer ju ingenting

Kommer ju ingenting, har väntat över en månad

29 mei 2026

Hej Erik,

Väldigt skönt att vi till slut fick tag i varandra och att vi fick det löst med din beställning!

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Helt ok kvalitet för priset

Helt ok kvalitet för priset, snabb leverans

1 mei 2026

Antwoord van Badgeland Sverige

Hej och tack för att du delade med dig av ditt omdöme! 😊 Roligt att höra att leveransen gick snabbt. Vi tar din feedback om kvaliteten till oss och jobbar hela tiden på att bli ännu bättre. Hör gärna av dig om du undrar över något – vi finns här för dig!

snabbt o enkelt beställ

snabbt o enkelt beställ. grejor som fungerar.

28 mei 2026

Antwoord van Badgeland Sverige

Hej och tack för ditt fina omdöme! 😊 Vad kul att höra att beställningen kändes snabb och enkel, och att du är nöjd med produkterna. Det är precis den känslan vi vill ge våra kunder! Välkommen tillbaka när du behöver något igen.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Snabb leverans och uppfyllde…

Snabb leverans och uppfyllde förväntningar

5 april 2026

Antwoord van Badgeland Sverige

Hej och tack för ditt omdöme! 😊 Vad roligt att höra att både leveransen och produkten uppfyllde dina förväntningar. Vi hoppas få möjligheten att överträffa dem nästa gång du handlar hos oss!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jättesnabbt och topp resultat!

Jättesnabbt och topp resultat!

3 maart 2026

Antwoord van Badgeland Sverige

Hej och tack för ditt glada omdöme! 😊 Så härligt att höra att både leveransen och resultatet blev topp! Det gör oss verkligen glada. Vi ser fram emot att hjälpa dig igen nästa gång!

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Skicka mig ett SMS med leveranskoden!

Det är numera svårt att hämta ut en försändelse hos ett ombud om man inte har en smartphone. Det är inte leverantörens fel utan PostNords, som inte längre aviserar med leveranskoden utan med en internetlänk som man inte kan öppna med en knapptelefon utan måste efterfråga i ett telefonsamtal. Det skulle underlätta om man fick leveranskoden i ett SMS från leverantören.

9 februari 2026

Antwoord van Badgeland Sverige

Hej och tack för att du tar dig tid att berätta om detta! Vi förstår verkligen att det är frustrerande när man inte kan hämta ut sin försändelse smidigt, särskilt om man inte har en smartphone. Som du själv nämner ligger detta hos PostNords aviseringssystem, men vi tar med oss din feedback och tittar på om vi kan göra något från vår sida för att underlätta, till exempel genom att skicka leveranskoden direkt till er. Tack för att du hjälper oss bli bättre!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jag hittade det jag sökte och…

Jag hittade det jag sökte och leveransen gick snabbt!

9 februari 2026

Antwoord van Badgeland Sverige

Hej och tack för ditt fina omdöme! 😊 Vad kul att du hittade precis det du sökte, och att leveransen dessutom gick snabbt. Välkommen tillbaka nästa gång du behöver något!

Väldigt tacksam för allt

Väldigt tacksam för allt. Från service till kvalite. Toppen! 10/10 UA

22 januari 2026
Review zonder uitnodiging

Antwoord van Badgeland Sverige

Hej och tack så jättemycket för dessa fina ord! 😊 Att höra 10/10 gör oss så glada – både när det gäller service och kvalitet är det precis det vi strävar efter. Tack för att du tog dig tid att skriva detta, det betyder mycket för oss!

Snyggt och snabbt

4 december 2025

Antwoord van Badgeland Sverige

Hej och tack för ditt omdöme! 😊 Så roligt att höra att du är nöjd med både utseendet och den snabba leveransen. Välkommen tillbaka nästa gång du behöver något från oss!

Rekommenderas

Bra kvalitet på knapparna jag beställde. Snabb leverans. Rekommenderas!

31 oktober 2025

Antwoord van Badgeland Sverige

Hej och tack för ditt fina omdöme! 😊 Vad roligt att höra att du är nöjd med kvaliteten på knapparna och att leveransen gick snabbt. Tack för att du rekommenderar oss – det värmer verkligen!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Trevlig service, snabb leverans, bra produkt

Nöjd! Trevlig service, snabb leverans, bra produkt

3 oktober 2025

Antwoord van Badgeland Sverige

Hej och tack för ditt fina omdöme! 😊 Så roligt att höra att du är nöjd med både servicen, leveransen och produkten – det var precis det vi hoppades på! Välkommen tillbaka nästa gång du behöver något.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Bra att svara på mitt mail

Bra att svara på mitt mail. Klagade på att det var ett lås för lite i min förpackning. Fick ny förpackning utan kostnad. Kom på några dagar.

31 augustus 2025

Antwoord van Badgeland Sverige

Hej och tack för att du delar med dig av din upplevelse! 😊 Vad bra att vi kunde lösa det snabbt åt dig när det saknades ett lås i förpackningen, och att den nya kom fram inom några dagar. Det är precis så vi vill hantera det om något skulle bli fel. Tack för ditt tålamod och för att du gav oss chansen att rätta till det!

Antwoord van Badgeland Sverige

Hej och tack för ditt fina omdöme! 😊 Så roligt att höra att du upplevde både snabb och trevlig service. Välkommen tillbaka nästa gång du behöver något från oss!

Bristande limkvalité

Jättefin strykmärke men tyvärr lossnade märket innan plagget hann användas av min son. Riktigt dåligt lim…

25 augustus 2025

Antwoord van Badgeland Sverige

Hej och tack för att du hör av dig, och så tråkigt att höra att märket lossnade innan din son ens hann använda plagget! Det är inte alls den kvaliteten vi vill leverera, och vi förstår att det är extra jobbigt när det händer innan man ens fått använda produkten. Hör gärna av dig till oss via mejl eller chatt så hjälper vi dig med en lösning – till exempel ett nytt märke eller annan kompensation. Tack för att du gör oss uppmärksamma på detta, det hjälper oss att bli bättre!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Bra vandringsstav till bra pris

Bra vandringsstav till bra pris. Snabb leverans

2 augustus 2025

Antwoord van Badgeland Sverige

Hej och tack för ditt fina omdöme! 😊 Roligt att höra att du är nöjd med vandringsstaven och priset, och att leveransen dessutom gick snabbt. Lycka till med kommande vandringar!

Tragiskt dålig service

Tragiskt dålig service! Ovillighet att hjälpa när frakten strular, trots tydligt löfte om att godset kommer fram i tid! Kan inte rekommenderas!

2 juni 2025

Antwoord van Badgeland Sverige

Hej, ledsen att du fick vänta extra länge på ditt paket, det var utom vår kontroll när paketet levererades till en leverantör. Du är alltid välkommen att skicka ett mail eller ringa oss för att hitta en lösning.
Vi önskar dig en trevlig dag!

Fredrika, Badgeland SE

Dit is Trustpilot