- Prijzen zijn zonder BTW (let op!!) - Kwaliteit huismerk producten laat te wensen over. - Geven op hun website aan dat ze een 9.2 scoren. Echter bij het invullen van hun review systeem, krijg je ee... Toon meer
Wat een geweldig bedrijf. Ik woon sinds een paar jaar in Spanje. Op maandag 17 augustus om 16.00 uur een bestelling gedaan. Vrijdag 21 augustus om 16.00 uur geleverd hier in Spanje. Echt top service... Toon meer
Had een zak Volkoren GLX meel van 10 kg besteld, samen met andere dingen alsmede een andere 10 kg zak T65 meel. Het GLX meel is nog maar 4 maanden houdbaar, de T65 ruim 10 maanden. Heb dit aan... Toon meer
Had met deze hittegolf chocolade besteld. Ik had het nodig om te smelten, dus ik dacht kan niet veel kwaad, als het al wat zal smelten. Tot mijn verbazing was het heel goed verpakt in een koeltas, met... Toon meer
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Supersnel en met zorg ingepakt en verzonden🙏👍💐
Gisterenavond om 21:27 uur heb ik een wafelvork en een invetkwast bij Bakhuis Totaal gekocht.
Vandaag rond het middaguur werd het bezorgd op een moment, dat ik de bel niet heb gehoord.
Het pakket werd bij de voordeur neergezet, wat ik niet kan waarderen...
Een aandachtspunt voor Post NL, want zo ga je niet om met andermans spullen.
Daarnaast is het pakket ook nog niet afgemeld, zag ik op de Post NL app.
Een groot compliment voor Bakhuis Totaal zoals e.e.a. zo vlot - en werkelijk keurig en met zorg was ingepakt - is afgeleverd.
Een aanrader💐👍!
Snelle en Goede levering
Breekbare spullen worden goed en veilig verpakt bezorgd. Met één werkdag levering heb ik absoluut niets te klagen.
Zeer tevreden klant
Ik heb reeds 2 maal via de webshop producten besteld en ben heel tevreden. Zeer vlugge levering, ook in deze tijden van corona. Bij de laatste bestelling miste er een deel van de bestelling, maar via een mailtje naar de klantendienst was dit vlug verholpen.(beantwoorden jouw mails ook heel vlug) Top bedrijf!!!
Fijn geholpen en snelle levering
Helaas, doet niet altijd wat het beloofd
Ik had een product snel nodig en Baktotaal belooft het min of meer de volgende dag te leveren. Ik had het snel nodig dus een product van €7 besteld met €5 verzendkosten. Het werd echter niet dezelfde dag verzonden. Dat is iets waar Baktotaal wat aan kan doen. Bijv. Door te zeggen dat door de coronacrisis dit niet lukt. Ik had donderdag besteld en gehoopt het vrijdag in huis te hebben. Vrijdag kwam de verlossende track en tracé dat het vandaag, zaterdag zou worden bezorgt. Vandaag weer gekeken en nu staat de afleverdatum op dinsdag. Weer een bestelling voor Jan met de korte achternaam gedaan! Ik heb er dan niets meer aan. Echt waardeloos.
Aanrader!
Een groot assortiment met mooie producten en een duidelijke omschrijving.
Als een artikel niet op voorraad is, heb je de mogelijkheid om te kiezen voor een bericht via mail wanneer het artikel wel weer op voorraad is.
Ook worden de artikelen netjes verpakt verzonden én snel bezorgd.
Veel sneller in huis dan gedacht
Veel sneller in huis dan gedacht; wat een top service! In de avond besteld (18.30u) en de volgende dag einde ochtend in huis!
Zeer goede ervaringen mee
Zeer goede ervaringen mee, levering telkens verzorgt en op tijd. Ook steeds goeie uitleg bij producten
Bijzonder groot en mooi assortiment
Bijzonder groot en mooi assortiment, altijd snelle levering, helemaal goed!
wat een geweldig assortiment…
wat een geweldig assortiment bakproducten. Ik heb hier werkelijk alles kunnen vinden. Ik kom hier zeker nog een keer terug. Klantvriendelijk en behulpzaam bedrijf.
Super blij top producten!
Super blij met mijn bestelling! Kwam snel aan. Ik heb fondant en een balloondecoratie en een taart doos gekocht.
Fondant verrukkelijk en goed om mee te werken! De taart doos ook top, deksel was wel gescheurd in de hoek. Was niet erg want de taart was hoger dus deksel kon dr niet op. 😅
Ik ben echt blij mee en ga zeker hier meer bestellen!
Zeer snelle levering
Zeer snelle levering. Kleine fout in levering goed en snel opgelost. Al met al zeer tevreden
Snelle levering en leuke producten!
Super webshop
Snelle levering, goede service en wanneer problemen worden deze goed en snel opgelost.
Uitstekende service
Bouwhuis heeft uitstekende service geleverd. De producten waren wat ervan verwacht mocht worden. Hier ga ik zeker vaker bestellen!
Top service!
Top service! 1 mailtje gestuurd en zonder 1 probleem lossen ze het op! Ben er er super blij mee! Ga ga zeker vaker bestellen!!
Ga zo door!!
Super bedrijf!
Goede service.
Alles is altijd op voorraad.
Geen gezeur met bestellingen, aflevering of ophalen.
Er werken leuke aardige mensen due altijd zeer behulpzaam zijn.
Top!!
Geen probleem als er iets niet goed is geleverd !!
Als er iets fout is gegaan ,geen probleem ze sturen zonder te zeuren gewoon het goede op !!
dat is pas service ,wat tegenwoordig bij veel winkels VER te zoeken is !!
toppie dus !!!!
klasse
ik heb 25 jaar ervaring met bouwhuis in de bakkerij in zutphen
perfect nu ze een webwinkel hebben
klasse