- Prijzen zijn zonder BTW (let op!!) - Kwaliteit huismerk producten laat te wensen over. - Geven op hun website aan dat ze een 9.2 scoren. Echter bij het invullen van hun review systeem, krijg je ee... Toon meer
Wat een geweldig bedrijf. Ik woon sinds een paar jaar in Spanje. Op maandag 17 augustus om 16.00 uur een bestelling gedaan. Vrijdag 21 augustus om 16.00 uur geleverd hier in Spanje. Echt top service... Toon meer
Had een zak Volkoren GLX meel van 10 kg besteld, samen met andere dingen alsmede een andere 10 kg zak T65 meel. Het GLX meel is nog maar 4 maanden houdbaar, de T65 ruim 10 maanden. Heb dit aan... Toon meer
Had met deze hittegolf chocolade besteld. Ik had het nodig om te smelten, dus ik dacht kan niet veel kwaad, als het al wat zal smelten. Tot mijn verbazing was het heel goed verpakt in een koeltas, met... Toon meer
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Fout allergenen
Bedrijf erkent zijn fouten met allergenen op hun website en een allergische reactie door deze fout van hun door als reactie te geven “stuur het product maar terug en je had zelf de achterkant van het product moeten lezen. Hun maken een fout met allergenen maar schuiven de schuld in de schoenen van de klant
Top ! Perfect.
De service is altijd goed.
Zeer snelle levering beantwoorden vragen lossen eventuele problemen snel op uitgebreid assortiment regelmatig nieuwe koopjes
Printfondant is van slechte kwaliteit…
Printfondant is van slechte kwaliteit en er wordt dus niet gereageerd op mijn mails waarin ik eigenlijk vraag hoe dit komt daar ik vroeger altijd mooie printfondant had. Ook vroeger een broek te groot gekocht en nooit niet kunnen retouren.
Geen reacties....

Antwoord van Baktotaal
Koop regelmatig spullen bij dit bedrijf…
Koop regelmatig spullen bij dit bedrijf voor in mijn hobbybakkerij. Zeer goede kwaliteit snelle levering en zeer goede communicatie.
Een keer was een product niet leverbaar en dat is boven verwachting opgelost. Geweldig bedrijf.
Na linnen broodzakken te hebben…
Na linnen broodzakken te hebben aangeschaft blijkt dat deze niet voldoen om brood in te vriezen. Na het invriezen droogt het brood snel uit. In contact met Bouwhuis kreeg ik een goed en eerlijk advies en kon ik deze zakken kosteloos retourneren. De benadering is uiterst vriendelijk en attent. Een fijn bedrijf om mooie spullen te kopen.
Groot Assortiment
Leveringen van bestellingen zijn zeer snel en flexibel. Er is een zeer groot assortiment beschikbaar op hun website wat aan de ene kant geweldig is, maar ook voor die leuke keuzestress zorgt haha. Klantenservice is zeer vriendelijk en helpt je graag op weg. Zeker aan te raden om je bak- / kook-nodigheden te kopen!
Dat is nou service!
Vorig jaar oktober twee BrandNewCake timers gekocht, die heel goed bevallen, maar sinds kort werkt het geluid van één van de twee niet meer. Gisteren gebeld met Baktotaal Bouwhuis en vandaag een nieuwe timer kostenloos ontvangen.
Super service, ik ben heel blij!
Snelle levering en een mooi…
Snelle levering en een mooi assortiment. Vriendelijke medewerkers die je graag op weg helpen. Zeker een aanrader!
Super lieve medewerkers van de…
Super lieve medewerkers van de klantenservice!!! Heb toch nog de toffe baktotaal sokken gekregen en de medewerkers zijn altijd héél vriendelijk!
Erg tevreden
Erg tevreden, wat spulletjes nodig, genoeg info op de site..
Netjes op tijd bezorgd. Héél fijn..
Fantastische webwinkel voor al je bak benodigdheden
Fantastische webwinkel voor al je bak benodigdheden. Ze hebben een ruim aanbod met kwalitatief goede producten tegen een redelijke prijs. Alles wordt altijd goed verpakt, zelfs de chocolade wordt met warm weer in speciale thermische noppenfolie met een pak droogijs verzonden. De verzending is altijd super snel, daardoor kan je altijd snel aan je volgende bakavontuur beginnen. Wel zijn de bezorgkosten relatief hoog en de drempel waarop deze komen te vervallen ook. Maar dat is misschien wel te verwachten van een winkel die zich niet in eerste instantie op particulieren richt.
Dit bedrijf snapt hoe je met kwetsbare…
Dit bedrijf snapt hoe je met kwetsbare producten om moet. Ik bestel hier al jaren, items gaan mooi in de noppenfolie. En nu het weer warmer wordt gaat de chocolade mooi in beschermende folie en er is zelfs een pak droogijs opgelegd. De chocolade is perfect aangekomen bij mij. Thnx
dik in orde!
Ze hebben hier werkelijk alles in huis om, in mijn geval, een lekker brood te bakken.
De klantenservice kan ik niet beoordelen omdat er nog niets mis is gegaan met een bestelling.
Top!
Gisteren een bestelling geplaatst en werd vandaag keurig geleverd door PostNL. Zending was goed ingepakt, kreeg ook netjes alle e-mails binnen. Top service!
Had ze al eerder gemaild met een vraag vooraleer ik mijn bestelling plaatste en ben goed geholpen door de medewerker.
Jammer dat er zo met pakketten gegooid wordt door PostNL
Op de doos staat Voorzichtig Breekbaar
Laat de bezorger de doos 2x vallen voordat die wordt overhandigd
Gelukkig Goed Ingepakt
Bedankt Bouwhuis
Top levering!!!
Goed opgelost!
Bestelling was door een fout van PostNL niet goed geleverd. Baktotaal heeft direct actie ondernomen en de missende producten opnieuw verzonden.
Fijne producten
Fijne producten, goede info en betaalbare verzendkosten. Prima adres.
Had snijplanken besteld kreeg 2de…
Na ontvangst van snijplanken die niet goed waren heb ik contact gehad met de klantenservice, en het is netjes opgelost. Heb mijn geld netjes terug ontvangen!
Baktotaal Bouwhuis.com - eerste ervaring/reactie/finale reactie Bouwhuis
Eerste ervaring met deze online shop was in eerste instantie goed: levering snel, artikelen in orde. Totdat gebruik van gekochte bakvorm Kitchen Craft niet voldeed, daar de klem het direct liet afweten. Na vergelijk met artikel op hun website en mijn artikel bleek duidelijk dat bakranden met klem duidelijk verschilden.. Na directe melding van klacht geen enkele reactie van firma (bevestiging van ontvangst klacht bleef uit. 4 dagen geleden!). Telefonisch geprobeerd op aanvangsuur 09:00 uur de klantenservice: onmogelijk telefonisch te beantwoorden...Vanwege drukte telefoontjes, nemen ze telefoontjes aan vóór 09.00 uur?? Begin van deze aankoop niet veelbelovend....
—————-
Dank voor uw reactie Baktotaal Bouwhuis.com! Alle begrip voor de druk van de feestdagen die u ondervindt, maar het ging bij mij niet om een late levering, maar een klacht over de kwaliteit van de ontvangen Kitchencraft Masterclass bakring, die zoals op de foto en de video die ik u stuurde het meteen al liet afweten en niet overeenkwam met de foto op uw website. U gaat hier helemaal niet op in...
Zéér teleurstellend is, dat u wel een reactie op Trustpilot geeft voor allen te zien, maar dat u totaal niet rechtsreeks reageert op mijn mails als consument/klant!
———————
Naar aanleiding van mijn bovenstaande reactie heeft Bouwhuis mij nu rechtstreeks telefonisch benaderd en gezegd dat zij betreuren hoe zaken zijn gegaan. Zij wezen erop dat dit niet hun gebruikelijke gang van zaken doen is, maar dat óók de behandeling van binnenkomende emails en telefonische contacten hebben moeten lijden onder de overweldigende drukte. Mijn klacht is tijdens dit gesprek correct opgelost geworden. Mijnerzijds is het dan ook correct en eerlijk om mijn review aangaande hun service te herzien: snelheid levering: uitstekend; verpakking: uitstekend; (rest van de andere) artikelen: precies zoals verwacht; contact/klantenservice: moet beter, maar er wordt aan gewerkt begrijp ik. Al met al voor mij geen reden als klant weg te blijven, want het is zeer aangenaam shoppen hier (alle baktools bijeen).

Antwoord van Baktotaal
Wat een service
Wat een service, had chocolade callets besteld en er niet bij nagedacht hoe die eruit zouden zien bij levering ingevolge het warme weer en het transport. Maar deze mensen hadden mijn chocolade in een isotherme verpakking gerold met daarin nog eens een diepvriesplaatje zodat mijn callets niet gesmolten werden geleverd niettegenstaande de temperatuur in de laadruimte van de koerierdienst toch hoog oploopt. Dank u wel daarvoor !!!! Nooit eerder geziene service en aandacht voor de klanten !