Jeg har haft en rigtig god oplevelse som elev på Ballerup C Køreskole. Forløbet var forholdsvist kort selvom det var over sommeren. Jeg havde Abdul som kørelærer som var god til at forklare tingen... Toon meer
Fremragende oplevelse. Bestod både teori og køreprøven i første huk! Har haft flere venner der har valgt Ballerup C og alle har anbefalet det. Havde Hasan som kørelærer og han var grineren og en go... Toon meer
Jeg tog et lynkursus hos Ballerup C Køreskole. Min kørelærer var Abdul. Det var en fremragende oplevelse, man forstår stortset alt man bliver lært, grundet deres gode faglige kompetencer. Jeg bestod b... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
Ballerup C Køreskole tilbyde kørekort til bil og motorcykel i Ballerup, vi har med garanti erfaringen og kompetencerne til at videregive en kvalitetsfuld undervisning – både teoretisk og i praksis, hos Ballerup C køreskole kan du får dit bilkørekort og motorcykel kørekort på en nemt og hurtigt måde. Udover et godt undervisningsmiljø, så har køreskolen en central beliggenhed i Ballerup Centeret lige op af Ballerup Station.
Centrumgaden 24, 1. sal, 2750, Ballerup, Denemarken
- info@ballerupckoreskole.dk
- ballerupckoreskole.dk
Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
Jeg havde Hussein
Jeg havde Hussein, og er en meget glad dreng lige nu😎 - anbefales
Stærk anbefaling
Jeg kan stærkt anbefale denne køreskole!
Teoriundervisningen var både spændende og lærerig, og underviseren var ekstremt engageret og velforberedt. Selve køretimerne var godt struktureret, hvilket sikrede at min selvtillid bag rattet blev opbygget gradvist og sikkert. Desuden er bookingportalen utroligt brugervenligt, da layoutet er overskueligt, og det er en stor fordel, at der ligger ekstra teorimateriale til rådighed i portalen.
Derudover er det også fleksibelt at få lagt sine køretimer, så det ikke går ud over ens skolegang. En sidste vigtig del er den hurtige booking af både teori- og køreprøver, hvilket gør hele processen effektiv.
Det er en meget fint køreskole!!!!!!!
Tage jeres kørekort her!!!!!!!!!
Super god køreskole
Super god køreskole. Lærerne er meget dygtige og gode til at videreformidle teori og praktik. Jeg havde Hassan som kørerlærer. Han gjorde det trygt at køre - og lave fejl - fordi han formår at holde roen og hjælpe sine elever med at sinke nervøsiteten.
Køreskolens system er nemt at bruge og de er fleksible og behjælpelig, når der er behov for det.
Jeg kan varmt anbefale skolen.
Rigtig god oplevelse.
Jeg havde Abdul som kørelærer som var god til at forklare tingene på en forstående måde.
Det var nemt at tilpasse køretimerne efter min kalender.
Alt i alt en god oplevelse hvor jeg bestod begge prøver i første hug.
Fremragende oplevelse
Fremragende oplevelse. Bestod både teori og køreprøven i første huk!
Har haft flere venner der har valgt Ballerup C og alle har anbefalet det.
Havde Hasan som kørelærer og han var grineren og en god kørelærer🤩🙌🏼
De fik mig igennem første huk
De fik mig igennem første huk! Tak Abdul for en fed tid, og den gode vejledning
god køreskole
god køreskole
de er med hele vejen så du består hurtigt
VIRKELIG god køreskole!
VIRKELIG god køreskole!
Rigtige dygtige, sjove og omsorgsfulde kørelærere. Jeg var selv ret utryk ved at skulle ud og køre, da jeg engang var tæt på at være i et færdselsuheld på cykel. Lærerne var virkelig gode til at gøre det trygt og sørge for at man fik en god oplevelse med at køre! Teoriundervisningen var også rigtig god, og hele undervisningsforløbet kørte rigtig godt. De sørgede for at planlægge tingene i god tid og havde en let bookingportal. Kan kun anbefale køreskolen!
God køreskole
Jeg havde et godt forløb uden problemer, de sørger for at tingene er i orden og er fleksibel i forhold til kørelektions-tider. Hasan er en god og underholdende underviser, med gode snakke under kørelektionerne.
Følte mig klar til begge prøver og bestod i første forsøg.
Gode kørelærere
Gode kørelærere, jeg bestod begge dele i første forsøg
Bedste køreskole i Sjælland!!
Kørelærerne var virkelig gode, samtidig var de rigtig hjælpsomme. De byggede op min egen tillid til at køre bil. Vi fik gennemgået det hele. Og jeg var super klar til køreprøven. Det er 100 procent en skole som jeg vil anbefale, det er dejligt tæt på stationen også. Og de guider dig igennem alt hvad du har brug for. Denne køreskole er noget som jeg vil tænke tilbage på og tænke det udviklede ikke kun mine køreteknik men også syn på livet
God køreskole
God køreskole, der lærer dig alt hvad du har brug for
Det er en mega god køreskole
Det er en mega god køreskole, hvor der plads til alle mennesker, kørelærerne er altid venlige, godt humør og lærer eleven det som de skal kunne☺️
Mega fed oplevelse og gik rigtig hurtigt!
Mega fed oplevelse og gik rigtig stærkt! Kan klart anbefales.
Super godt køreskole
Super godt køreskole, de er så søde og hjælpe en, der er en fed energi og humor,(Hasen), hvis du skal have kørekort så gøre det her
Fantastisk køreskole
Fantastisk køreskole! Jeg bestod teori og praksis prøve i første forsøg, og var faktisk færdig med kørekort efter 2 måneder. Tusind tak til min kørelære hasan! Han er virkelig en god kørelære.
Jeg havde Hussain som kørelærer og…
Jeg havde Hussain som kørelærer og teori lærer, og han var helt fantastisk.
Virkelig en god køreskole😊
Godt sted og gode lærere
Godt sted med gode lærere der kan forklare tingene godt. Man får hjælp til lige det man mangler
Fantastisk køreskole
Fantastisk køreskole, meget hjælpsomme med alt. Havde Abdul som kørelærer, helt igennem fantastisk! God til at lære fra sig og have tid og tålmodighed. Kan klart anbefales!