Ballerup C Køreskole Reviews

TrustScore 5 uit 5

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Super god køreskole. Lærerne er meget dygtige og gode til at videreformidle teori og praktik. Jeg havde Hassan som kørerlærer. Han gjorde det trygt at køre - og lave fejl - fordi han formår at hol... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg har haft en rigtig god oplevelse som elev på Ballerup C Køreskole. Forløbet var forholdsvist kort selvom det var over sommeren. Jeg havde Abdul som kørelærer som var god til at forklare tingen... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg tog et lynkursus hos Ballerup C Køreskole. Min kørelærer var Abdul. Det var en fremragende oplevelse, man forstår stortset alt man bliver lært, grundet deres gode faglige kompetencer. Jeg bestod b... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg har netop taget mit kørekort hos Ballerup C Køreskole. Jeg havde Peter som min køre- og teorilærer. Han var utrolig dygtig og kompetent og gjorde hele oplevelsen god, sjov og lærerrig. Peter var... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Rijschool

Geschreven door het bedrijf

Ballerup C Køreskole tilbyde kørekort til bil og motorcykel i Ballerup, vi har med garanti erfaringen og kompetencerne til at videregive en kvalitetsfuld undervisning – både teoretisk og i praksis, hos Ballerup C køreskole kan du får dit bilkørekort og motorcykel kørekort på en nemt og hurtigt måde. Udover et godt undervisningsmiljø, så har køreskolen en central beliggenhed i Ballerup Centeret lige op af Ballerup Station.

Contactgegevens

Uitstekend

TrustScore 5 uit 5

5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Alle reviews

90 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Rigtig god køreskole

Rigtig god køreskole! Det kan klart anbefales, hvis man gerne vil være hurtigt færdig med sit kørekort. Jeg havde fornøjelsen af at have Abul som kørelærer, og han var super dygtig, tålmodig og god til at forklare.

11 maart 2026
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Fik ikke den rette hjælp med teorien

Fik ikke den rette hjælp med teorien

12 februari 2026
Logo Ballerup C Køreskole

Antwoord van Ballerup C Køreskole

Vi er selvfølgelig kede af at høre, hvis du har haft den oplevelse.

Vi lægger stor vægt på at give alle vores elever en grundig og tryg undervisning – både i teori og i praksis. Vi bruger meget tid på den enkelte elev og sørger for, at alle får mulighed for at stille spørgsmål og få tingene forklaret, indtil de føler sig sikre.

Gennem mange år har vi haft en meget høj beståelsesprocent, og langt størstedelen af vores elever består både teori- og køreprøven i første forsøg. Samtidig har vi modtaget rigtig meget positiv feedback fra vores elever, hvilket vi er meget stolte af.

Derfor undrer det os naturligvis, hvis nogen oplever ikke at få den nødvendige hjælp.

Når det er sagt, kan vi ikke genkende det beskrevne forløb, og vi har ingen registrering af en elev eller henvendelse, der matcher denne anmeldelse. Det gør det svært for os at forstå og forholde os konkret til situationen.

Vi vil meget gerne tage dialogen og finde ud af, hvad der er sket, hvis der er tale om en reel oplevelse. Du er derfor meget velkommen til at kontakte os direkte, så vi kan få afklaret sagen.

Ballerup C Køreskole

Danmarks Bedste Køreskole

Jeg bestod både teoriprøven og køreprøven i første hug. Og det er udelukkende pga. denne fantastiske køreskole. Jeg var så heldig at få Hosein som kørelærer og det er jeg rigtig taknemmelig for. Han er rigtig tålmodig, og dygtig til at lære fra sig. Jeg kan kun anbefale denne køreskole💪🏼

9 februari 2026

God!!!

En rigtig god køreskole der har styr på det hele og hjælper deres elever med alt de kan. God struktur både i teori og ved kørsel

2 februari 2026
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Ballerup c Køreskole er uden tvivl den…

Ballerup c Køreskole er uden tvivl den bedste køreskole i Danmark. Virkelig søde menneske og mega gode kørelærer især Hussain. Han er mega dygtigt, forklarende og grineren. Kan 100 % anbefale. Bestod alt i første hug begrund af hvor godt de har styr på det.

26 januari 2026

Rigtig god oplevelse

Jeg havde Hasan som kørelærer, og Hussain som teorilærer, og jeg bestod teori- og køreprøve i første forsøg. Det har været en god og tryg oplevelse med dygtige og erfarne undervisere. Effektivt forløb og fleksibel booking af køretimer. Tak for en rigtig god oplevelse Ballerup C køreskole.

22 januari 2026

Bestod begge prøver i 1. Forsøg

Jeg bestod både teoriprøven og køreprøven i første forsøg. Det skyldes helt sikkert min dygtige teorilærer som gør at man føler sig parat og sikker til prøven. Og en kørelærer som hjælper mig på mine svage punkter og løfter mig op til et højt niveau.

22 januari 2026