Mette skrev en personlig SMS til mig om at en vare desværre ikke længere var tilgængelig, grundet teknisk fejl online. Nu har hun sendt en skjorte afsted til mig og gjort fragten gratis, selvom der... Toon meer
Min absolut favorit butik i Århus ❤️ Mit hjem er fuld af dejlige ting derfra, gulvtæpper, puder, lys i smukke farver og kopper i køkkenet. Ønsker og håber I altid vil være en fysisk butik, bybilledet... Toon meer
Helt fantastisk god kundeservice kan man få ved Balsalen.dk. Den skal man lede længe efter… Bestilte varer online i går eftermiddags, og har modtaget dem idag. Ringede efterfølgende til dem igår sent... Toon meer
Meget professionelt firma. Flotte ting af god kvalitet. Har købt et tæppe af vævet jute, smukt og rigtig god kvalitet. Jeg har bestilt et mere. Priserne er yderst rimelige. Meget hurtig levering.... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
Shop hos Balsalens nye online univers - Livsstil, Unika & Bolig- Stort udvalg af danske og internationale brands
Guldsmedgade 22D, 8000, Aarhus, Denemarken
- info@balsalen.dk
- balsalen.dk
Vraagt klanten om een review
Balsalen was a pleasure to deal with
Balsalen was a pleasure to deal with. After weeks of searching they had exactly the Berg’s Potter items I was looking for, despite being sold out everywhere else. The team kindly shipped the pots I bought to me in the UK - which I don’t think is something they’ve done before. My posts were well packaged and delivered without a hitch after a brief initial delay. We had wonderful communication despite the language divide. A wonderful shop and I’d buy again any time.
De varmeste anbefalinger
Elsker butikken det er en af Århus fineste 😊 det er første gang jeg køber noget på webshoppen og det gik super godt, pakken kom dagen efter og det hele var pakket så fint ind. Kæmpe anbefaling herfra.
Super dejlige bukser hurtig levering 😊
Rigtig god service
Rigtig god service, og super spændende butik hvor der er tænkt på miljø/bæredygtige produkter. Kan varmt anbefales.
Meget tilfreds
Nemt og hurtigt handel.
Smukke varer og god service ❤️
Dejlig butik i Aarhus som jeg ofte…
Dejlig butik i Aarhus som jeg ofte besøger og nu også med nethandel. Skønt.

Antwoord van Balsalen
Super betjening og hurtig levering
Super betjening og hurtig levering, tak for det.

Jeg fik en fin service
Jeg fik en fin service - havde spurgt til, om jeg kunne få det ønskede tæppe efter mål, da det tæppe jeg havde bestilt ikke havde de mål, jeg helst ville have, og så blev der spurt ind til, om jeg så ønskede det bestilte tæppe, når målene ikke helt var, som jeg ønskede. Det blev jeg meget glad for, for det betyder, at man er opmærksom på, hvad kunderne ønsker.
Detvar også fint, at der var 14 dages fuld returret.

Antwoord van Balsalen
Hurtig og sikker betjening og…
Hurtig og sikker betjening og forsendelse. Varen lever op til forventning.

Hurtigt og professionelt.
Hurtigt og professionelt.
Bestilte sandaler, der var indpakket og klar næste dag.
Venlig betjening med smil på læben ved afhentning.