Bamboo SocksReviews

TrustScore 2 uit 5

1,9

Helaas zelfde ervaring. Betaald en niets ontvangen en er wordt niet meer gereageerd. Vroeg mij af of men hiermee zomaar straffeloos kan wegkomen als er werkelijk op deze schaal wordt opgelicht? Zou aa... Toon meer

Begin december besteld (als Sinterklaas cadeautje).. vandaag (13 februari) alsnog ontvangen. Verkeerde maat en niet in cadeauverpakking zoals wel afgebeeld op de website. Sokken kwamen rechtstreeks... Toon meer

Precies gelijk aan de ervaringen hieronder. 15 dec besteld. Gemaild omdat de levering niet kwam zoals toegezegd. mail terug ontvangen betreffende vertraging. Nu nog steeds niets, ook geen geld teru... Toon meer

Op 6 november besteld, tot op heden (13 december) niks ontvangen. Track and trace is een wazig Chinees overzicht. Schandalig slecht, wie verwacht nou dat sokken meer dan een maand levertijd hebben? B... Toon meer

Slecht

TrustScore 2 uit 5

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

Alle reviews

0 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

RUK service

Enkele dagen na de betaling toevallig ook een bestelling gedaan bij concurrent Bamigo en dat laatste is al in huis, van Bamboo Socks nog niks, behalve vage vertraging-buiten-onze-schuld-want-distributiecentrum-probleem E-mail. Anderen rapporteren vergelijkbare vertragings smoezen .... SLECHT bedrijf, dus .... NIET TE VErTrOUWEN .....

OPLICHTERS

Deze mensen geven na een paar dagen aan dat de levering vertraging opgeleverd heeft. Na een week komt er een mail dat het verzonden is. levertijd 3 tot 10 dagen. Dan een mail: houd de brievenbus in de gaten. Na mijn klacht kreeg ik het aanbod dat ze 25% terug zouden storten op mijn rekening voor de vertraging. De bestelling kan niet geannuleerd worden, want de producten zijn onderweg. Maar nu totaal een maand na bestellen nog steeds niks geleverd en ook geen geld terug gekregen.
IK HEB AANGIFTE GEDAAN BIJ DE POLITIE.

Na het doen van aangifte heb ik een mail en app gestuurd. Daarin aangegeven dat ik aangifte gedaan heb en dit intrek als ik voor overmorgen mijn geld op mijn rekening teruggestort zou krijgen.
Toen ineens een snelle reactie en het geld staat op mijn rekening.

TIP VOOR IEDEREEN!!!

29 november 2019

Je kan net zo goed je geld wegsmijten

Je kan net zo goed je geld wegsmijten, zélfs met alle kortingen die Bamboosocks rond deze periode van het jaar aanbiedt. Leveringstermijnen kunnen niet nageleefd worden, kwaliteit van boxershorts is ondermaats, de "one-size-fits-all" sokken passen hooguit voor die eerste maat 38 in de range. Of het moest zijn dat er in China, vanwaar de goederen verzonden worden hoewel men op internet doet uitschijnen dat het om een Nederlandse firma gaat, kleinere schoenmaten gehanteerd worden. In beide gevallen ben ik ferm gejost, om het op z'n Antwerps te zeggen. Een tip voor potentiële klanten: koop bij Bamigo, dat is hiermee vergeleken best wel degelijke kwaliteit en ze leveren op z'n minst prima service.

29 november 2019

Als ik 0 sterren kon geven had ik het…

Als ik 0 sterren kon geven had ik het ook gedaan. Helaas ook besteld en een maand aan het wachten. Veel excuses en smoesjes en tot 2x toe dat ik het uiterlijk binnen 5 werkdagen zou ontvangen. Jammer hoor dat er zo misbruik van je wordt gemaakt. KOOP HIER NIKS!!! Oplichters, reageren ook niet meer op de app.

Pure oplichters

Pure oplichters. Ik ben er in getrapt. Een maand geleden sokken besteld, maar nog steeds niets ontvangen. Mensen, wees gewaarschuwd!!!!

28 november 2019

Op 3 november heb ik een set sokken…

Op 3 november heb ik een set sokken besteld. Daarna kwamen allerlei smoezen en leugens dat ze er aan kwamen. Ik bleef maar klagen. Toen hebben ze mij 10% van de prijs teruggeboekt. Het blijkt een oplichters bedrijf te zijn die gemakkelijk klanten kan naaien.
Kunnen ze niet bij de politie worden aangegeven ? Waarschijnlijk niet, Dat is voor hen te min. Zo kunnen bedriegers blijven doorgaan !

Niet weer!

Slechte ervaring! Geen sokken ontvangen! En ik ben zo dom geweest om niets eerst reviews te lezen! Met alle goede bedoelingen ook nog aan de panda gedoneerd. Bah bah, bah! En niemand die er ook maar iets tegen kan doen! Update: Na een aantal mailtjes gestuurd te hebben, is mijn geld na 5 weken terug gestort. Niet verwacht, maar ik bestel hier niet weer.

Wees gewaarschuwd.

Tja, er in getuind helaas. Mooie site leuke foto's en de rest is ruk.
Veel mailtjes,kortingcodes, beloftes maar (nog steeds) geen levering. Gaat waarschijnlijk ook niet komen. Het is wat het is, incompetentie,misleiding, oplichting zeg het maar. Ik hoop dat de eigenaren leuke kerstinkopen kunnen doen van de binnengeharkte euro's en lekker kunnen slapen.
Wees gewaarschuwd.

27 november 2019

Hoeveel excuses gaan er nog volgen

Hoeveel excuses gaan er nog volgen? Het is nu dinsdag en ik heb nog niets ontvangen. Op 15 november waren het nog 7 werkdagen. Op 10 november kon de deurbel bijna gaan. Op 6 november krijg ik bericht dat het tussen 5- 25 werkdagen gaat duren. Op 1 november zijn ze verzonden en zou het 1-3 dagen duren. Wie gaat dit nog geloven???????

Puur bedrog

Slechte ervaring. Besteld op 21 oktober en nog niets ontvangen.wel reeds 3 mails ontvangen dat ze onderweg zijn. Laatste mail was dat ze uiterlijk vandaag zouden aankomen. Opnieuw niets ontvangen. Echte bedriegers noch min noch meer.

26 november 2019

Werkelijk vreselijk hoe dat gaat bij…

Werkelijk vreselijk hoe dat gaat bij dit bedrijf! Bamboo Socks!!
29 oktober iets besteld 3 mail gekregen dat het pakje er aan komt !
NIETS! Daarna watsap geprobeerd, mededeling dat je het moest mailen 2 x maal gedaan niets op terug gehoord. Daarna telefoonnummer gezocht niet te vinden. Ik wacht nog een week en dan ga ik stappen ondernemen!! Want dit kan niet!

Complete oplichterij

Complete oplichterij. Het hele verhaal is niets meer of minder dan een slimme "drop shipment" opzet, waarbij Ali Express rommel direct vanuit China verstuurd wordt, en meneer Bamboo een hele dikke marge vangt, zonder daarvoor ook maar iets te hoeven doen, behalve verkopen natuurlijk, en Facebook vullen met lieve panda-praatjes. Kijk maar eens op https ://bit.ly/ 2OGyg2Q (zelf ff de spaties weghalen), zelfs de plaatjes zijn hetzelfde ;)
De sokken zijn gewoon van katoen, hele bamboe verhaal is 100% kul. En gewoon met een teennaad, ook dat is kletskoek. Niets milieuvriendelijk, elke bestelling komt apart via het vliegtuig uit China (dat kan alleen maar omdat de Chinese overheid dat subsidieert). Sokken van de markt, die gewoon in een container op een boot uit datzelfde China komen zijn vele malen beter voor het milieu. De sokken zijn flinterdun, en ik ben benieuwd hoe lang het duurt voordat ze kapot zijn. En het prachtige doosje van de foto's is ook alleen maar voor de website denk ik, ze komen gewoon in plastic, met daaromheen nog meer plastic. Petje af voor meneer Bamboo, dat is lekker cashen zo, maar vergeet niet: karma is een bitch...
O ja, nog een puntje, de reviews op de website...nep! je kunt helemaal nergens een review achterlaten ;)

26 november 2019

Deze winkel fungeert eigenlijk als…

Deze winkel fungeert eigenlijk als tussenman, de producten worden namelijk vanuit China.. Zodoende hebben ze geen idee of en wanneer iets verstuurd wordt. Klantenservice serveert je af met wat excuses, een kortingscode 'BAMBOO25' voor 25% korting en of ik nog even geduld heb. Ondertussen heb ik nog steeds niets en de order annuleren kan niet want... de sokken zijn onderweg. Ik kan ze wel retourneren maar zelfs die kosten zijn voor mijn rekening, dat had na deze lange weg wel iets anders gekund in mijn ogen. Dus kort gezegd...ik heb nog steeds geen sokken en de klantenservice weet ook niks zinnigs te melden. Even geduld aub als je bij dit bedrijf besteld want net als bij AliExpress komt het uit China... alleen de klantenservice van AliExpress is 1000x beter...

25 november 2019

Al meer dan 3 weken aan het wachten op…

Al meer dan 3 weken aan het wachten op sokken uit China terwijl er toch aangegeven word dat levering tussen de 4-13 werkdagen zal bedragen.

Je word via WhatsApp aan het lijntje gehouden.

Dit zijn hun eigen algemene voorwaarden ivm levering:
Artikel 13:
Met inachtneming van hetgeen hierover in artikel 4 van deze algemene voorwaarden is vermeld, zal de ondernemer geaccepteerde bestellingen met bekwame spoed doch uiterlijk binnen 30 dagen uitvoeren, tenzij een andere leveringstermijn is overeengekomen. Indien de bezorging vertraging ondervindt, of indien een bestelling niet dan wel slechts gedeeltelijk kan worden uitgevoerd, ontvangt de consument hiervan uiterlijk 30 dagen nadat hij de bestelling geplaatst heeft bericht. De consument heeft in dat geval het recht om de overeenkomst zonder kosten te ontbinden en recht op eventuele schadevergoeding.

Word vervolgd.

25 november 2019

Maand wachten op je sokken uit China!

Maand wachten op je sokken en nog steeds zijn ze er niet.
Ze moeten uit China komen inderdaad. Gevraagd om geld terug, maar dat kon niet zomaar. Ik zou ze kunnen terug sturen.

Duidelijke een bedrijf dat niet snapt hoe het internet werkt. Hoe moeilijk is het om even een kleine voorraad (one size fits all) zelf aan te leggen en die te versturen.

niet aan te bevelen.

Heb boxers en sokken besteld. Bleek pas achteraf dat deze uit China moeten komen. Na lang wachten kwamen de boxers. Waren echter geschikt voor Aziaten en voldoen echt niet aan onze normen.
Op de sokken wacht ik nu al bijna 3 weken. Heb niet het vertrouwen dat deze nog aan gaan komen voordat ik op reis ga. Uiteraard wel betaald.

24 november 2019