Banden Popgom Reviews

TrustScore 5 uit 5

4,9

Popgom heeft een duidelijke website. Geschikte banden zijn snel gevonden. Handig dat van veel banden tests te lezen zijn via een enkele klik. Bestelproces is duidelijk en eenvoudig. De gehele afhandel... Toon meer

Besteld op zaterdagavond, dinsdag geleverd bij montage station (Euromaster Breda, erg goed geholpen). De Pirelli's 19" waren elders goedkoper, maar eerdere ervaring Popgom was ook positief. Dus heb 'g... Toon meer

Dit betreft een duidelijke en transparante bedrijfsvoering ,die met scherpe prijzen en goede montage voorwaarden werkt ! Een aankoop bij dit bedrijf geeft je een goed gevoel. Aanbod bij dit bed... Toon meer

1. Bandenwinkel

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

POPGOM verkoopt autobanden van alle merken. Meer dan 1.000.000 banden op voorraad en 225 vakkundige montagecentra in Nederland. Gratis Levering. Klanten service (€ 0,08,-per minuut)

Uitstekend

TrustScore 5 uit 5

Alle reviews

1 review in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Geen levering, dan verkeerde banden, dan niet opgehaald en vervolgens pas wachten tot de banden terug zijn om nieuwe te sturen...

Deze leverancier vertrouwt zijn klanten net zo slecht als zijn logistiek functioneert. Verkeerde banden leveren? Kan gebeuren. Maar wissel ze dan zo snel mogelijk om. Maar nee, pas als de verkeerde terug zijn in het magazijn. Vervolgens een week voor niets zitten wachten tot ze opgehaald werden...
Op het reactieformulier mijn klacht aangegeven maar geen respons... Koop dus niet bij Popgom!

25 oktober 2013
Logo Banden Popgom

Antwoord van Banden Popgom

Beste klant,

We bieden u onze excuses voor de slechte omgang van uw order.
We zullen de nodige stappen doen zodat deze problemen niet meer voor zullen komen.
We willen u toch bedanken voor uw vertrouwen en hopen dat u de volgende keer wel tevreden bent met de volgende bestelling.

Op dag afspraak geen afspraak en ook geen banden

Via de website en paar banden besteld van een bekend merk. In de buurt een afspraak gepland bij een bekend montagebedrijf.

Gearriveerd op de afspraak wist men van niets. Er stond geen afspraak gepland. Men had ook geen banden binnen gekregen. Bedrijf was ook niet welwillend om te helpen. Ik mocht zelf uitzoeken wat er dan mis was gegaan.

Getracht te bellen met Popgom. Kreeg een erg irritant bandje dat "alle medewerkers bezet waren" en om wachten te voorkomen werd er gevraagd om later terug te bellen. Na 12 keer bellen nog steeds contact. Via de website en bericht gestuurd dat men de banden mocht houden en ik wel op zoek ging naar een betrouwbaar bedrijf.

Achteraf een voicemail ontvangen met excuus en uitleg dat men pas na mijn bericht er achter kwam dat de banden niet op voorraad waren. Erg bijzonder. Als een bestelling binnen komt lijkt mij dat je zoiets controleert. Althans een goed bedrijf zou dat doen. Op de website staat bij de FAQ ook dat je zelf niets hoeft te controleren en er van uit mag gaan dat je banden op je afspraak klaar liggen. Voor 40 euro meer heb ik de banden nu maar besteld bij de vakgarage.

31 augustus 2012

Uitstekende service!

Vorig jaar december 4 banden besteld.Betalen,zelf een datum, en een garage uitkiezen gaat uitstekend.Helaas was de datum die ik gekozen had niet mogelijk vanwege de drukte op dat moment.Ik werd netjes daarvan op de hoogte gebracht, en er werd door Popgom een nieuwe afspraak gemaakt.Indien het dan niet uitkomt kan je zelf een andere afspraak maken en Popgom regelt dat dan voor je.
Al met al een aanrader!

4 februari 2012

Maximaal geregeld tegen een minimale prijs

Ik kan iedereen die goedkope kwaliteitsbanden wil hebben popgom aanbevelen. Waar koop je nog 4 A-merk winterbanden 195-65-15 compleet gemonteerd, gebalanceerd en nieuw ventiel + verwijderingsbijdrage voor € 309,=

26 januari 2012

Uitstekende prijs/kwaliteit verhouding en service.

Tijdens het vervoer van leverancier naar het montagebedrijf zijn 2 van de 4 banden zoek geraakt. Daarover keurig geïnformeerd. Er is een prima alternatief aangedragen. Over het vervolgtraject steeds op de hoogte gehouden. Al met al prima service, ook naar het montagebedrijf toe.

Kwaliteit,en perfecte klantenservice.

Dit betreft een duidelijke en transparante bedrijfsvoering ,die met
scherpe prijzen en goede montage voorwaarden werkt !
Een aankoop bij dit bedrijf geeft je een goed gevoel.
Aanbod bij dit bedrijf is zeer gevarieerd ,kom hier in de toekomst
zeker terug. Mvg. Robert v Ommeren

Erg tevreden

Onder de indruk van de correcte afhandeling en de begeleiding van de bestelling. Kunnen heel wat internet zaken nog wat van leren. Ga zo door.

24 januari 2012

Goed en snel met goede service

Ik vond de site en was op zoek naar een goede band voor een leuke prijs en dat je dan zelf je garage kan kiezen waar ze worden afgeleverd beter kan het toch niet

goede service

De bestelling ging van een leien dakje,heel makkelijk en bij de garage een hele goede service.

24 januari 2012

Prima service en goede afspraken

Na het bestellen van de banden heb ik een bevestiging ontvangen voor de afspraak en de dag ervoor kreeg ik netjes een herinnerings sms'je. Zeer goede service die online afspraak.
banden laten monteren bij euromaster in Roermond.

24 januari 2012

komt afspraken na, snelle vriendelijke services

een overzichtelijke website waarin je makkelijk tot een keuze kan komen. Door de website ook hoge verwachtingen gekregen. Was erg benieuwd of dit in de praktijk ook waargemaakt zou gaan worden.
En dat gebeurde ook. Duidelijke communicatie, vriendelijke service en binnen 20 minuten had mijn auto 4 nieuwe banden!
Een klantvriendelijk bedrijf die zijn afspraken nakomt