3,1

Gemiddeld

TrustScore 3 uit 5

Jeg lavede en ordre på en æblevin d

Jeg lavede en ordre på en æblevin d. 4/3, og jeg har intet hørt fra virksomheden endnu - i dag er der den 11/3. Jeg har forsøgt at sende mange mails, som ikke bliver besvaret - jeg har forsøgt at ringe, men kan ikke komme igennem. Uprofessionelt!!!!
Nu har jeg skrevet at jeg ønsker ordren annulleret, det er jeg spændt på om de efterkommer.

4 maart 2026

Dejlig tapas og vin

Vi besøgte BAReVin i Århus en grå tirsdag aften. Det var en rigtig god oplevelse. Sød og smilende betjening, meget hjælpsom - lækker tapas og vin. Vi kunne ikke have ønsket det bedre. Så tusind tak for den oplevelse - vi vil bestemt komme igen en anden gang.

24 februari 2026

Tapas og afternoon tea.

Har købt 2 deals til Barevin, den ene var en deal til tapas og den anden til afternoon tea.
Det var hyggeligt begge gange, personalet var meget søde og fortalte om vin/bobler. Tapas var rigtig lækker og vinen var god. Boblerne til afternoon tea var lækre, kager, scones, lemon curd ok, men ikke hjemme lavet, det lignede og smagte som købe produkter. Vi fik kaffe i stedet for te og den smagte stort set ikke af noget.

1 november 2025

VIRKELIG DÅRLIG OPLEVELSE

VIRKELIG DÅRLIG OPLEVELSE!

Min veninde og jeg havde booket et bord på Earlybird, og regner med en god og hyggelig stund derinde. Da vi kommer ind, føler vi os ikke velkommen, da hende som betjente os derinde, ikke vidste hvad hun skulle sige eller gøre.

Efter noget tid, finder min veninde og jeg selv et bord, hvor der herefter går langt tid før hun kommer med vores vin.
Hun virker beruset, og kunne hverken kigge eller tale til os ordentligt!

Efter vi får vores vin, ser min veninde hende tage resten af det der var tilbage fra flasken og bunde det hele selv. Det er først herefter det går op for os, at hun er utrolig påvirket da hendes øjne var også helt røde.

Vi venter næsten 1 time før vores mad kommer (tapas) hvor hun glemmer brødet. Efter 15 min. måtte jeg selv spørger om vi måtte få noget.

22 juli 2025

Super hyggeligt sted.

Super hyggeligt sted.
Vi fik bobler da vi kom og tapas med vin efterfølgende. Det var virkelig lækkert og meget venligt og imødekommende personale.
Kan klart anbefales

9 november 2024

Jeg bestilte en kasse cava torsdag…

Jeg bestilte en kasse cava torsdag eftermiddag og allerede lørdag kunne jeg hente den på posthuset. Der var vedlagt en pæn hilsen derfra og jeg vil helt sikkert bestille fra dem igen. Hurtige og venlige🤗🤗🤗

20 juni 2024

Ærgerlig oplevelse

Var til et arrangement hos BARe VIN, vedkommende der var på arbejde var utrolig beruset. Hvilket var ret upassende.

16 mei 2023

Is dit jouw bedrijf?