Basketshop.se Reviews

TrustScore 5 uit 5

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

De är väldigt trevliga och servicemindad. Jag hade beställt två , för jag hade ingen kunskap om bollen min sonen ville ha. Hade beställt två. Fick hjälp av en jag pratade i telefon så hjälpte mig av... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Super Service, bester Basketball Shop! Es hat super viel Auswahl: 2000 Schuhe, ganz viele Elitebags, Shirts, Trikots, Hosen, Trinkflaschen, Bälle… Unglaubliche Auswahl und super Beratung: Der Verkäu... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Ni har överträffat mina förväntningar. Hög kvalitet basketskor till bra pris dessutom utmärkt service med kunnig personal som har hjälpt mitt barn/ungdom att hitta rätt skor anpassad till hennes kropp... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jag blev sedd direkt när jag kom in i butiken. Jag fick hjälp direkt och säljaren tog sig tid för mig. Säljaren gjorde allt för att hitta den lämpligaste skon och den bästa lösningen för mina fötter o... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Sportwinkel
  2. Laarzenwinkel
  3. Schoenenwinkel
  4. Sportkledingwinkel
  5. Sportkledingfabrikant

Geschreven door het bedrijf

- Stor butik med ett brett sortiment av basketskor och övrig basketutrustning. - Personal med 5-20 års kunskap av sportskor. - 100% fokus på att hitta rätt sko till rätt spelare. - Fysiska butiken är öppen 7 dagar i veckan.

Contactgegevens

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Vraagt klanten om een review

Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot

Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.

Alle reviews

35 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Väldigt bra personlig hjälp

Vi har fått väldigt bra personlig hjälp på distans att hitta rätt basketskor. Otroligt kunnig personal och väldigt trevligt bemötande! Sonen blev supernöjd!

5 maart 2026

Antwoord van Basketshop.se

Tack för det fina omdömet! Vad roligt att ni uppskattar vårt sätt att jobba genom att säkerställa att även kunder som inte kan ta sig till oss får den service de förtjänar! Vi ser fram emot att få assistera er fler gånger i framtiden! /Niklas m. Crew

Snabb leverans

Snabb leverans, super nöjd!

20 februari 2026

Antwoord van Basketshop.se

Tack för att du tog dig tid att ge oss ett omdöme och att du uppskattar vårt sätt att jobba med snabba leveranser. Ser fram emot att få packa fler ordrar till dig i framtiden! /Niklas m. Crew

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Bra utbud samt snabb leverans

Lättorienterad hemsida, bra utbud samt snabb leverans. Mycket nöjd!

28 januari 2026

Antwoord van Basketshop.se

Tack för att du tog dig tid att ge oss ett omdöme! Vi ser fram emot att få packa fler ordrar snabbt till dig i framtiden!

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Vi fick den jätte snabbt

Vi fick den jätte snabbt

15 januari 2026

Antwoord van Basketshop.se

Kul att ni gillar vårt (snabba) sätt att jobba! Ser fram emot att få skicka fler snabba leveranser till er!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Superbra hjälp till sonens sko köp

Fick kanonbra hjälp i butiken när sonen behövde nya skor. Personalen ställde upp och hittade olika skor att jämföra för att hitta det bästa paret.
Trevligt och otroligt hjälpsam. Tack.

12 januari 2026
Review zonder uitnodiging

Antwoord van Basketshop.se

Tack för att du tar dig tid att recensera oss! Vårt mål är att, oavsett ambitionsnivå på spelaren hitta den optimala skon, både gällande passform och spelstil. Ni är varmt välkomna tillbaka när det är dags för nya skor!

Bemötandet var topp

Trevligt och välkomnande

9 december 2025

Antwoord van Basketshop.se

Tack, vi kallar det en helt vanlig arbetsdag! :) Varmt välkommen att handla av oss i framtiden, det ser vi fram emot!

Bra onlineshop!

Snabb leveranstid - super! Bra skick oxå.

30 oktober 2025

Antwoord van Basketshop.se

Tack för det fina omdömet, och kul att du gillar vårt sätt att jobba. Har du vägarna förbi Kungsholmen är du välkommen att testa servicen i vår fysiska butik också!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Mycket bra .Snabb leverans.

Mycket bra .Snabb leverans.

2 oktober 2025

Antwoord van Basketshop.se

Tack för det fina omdömet! Ser fram emot att få skicka fler snabba leveranser till dig!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vara som motsvarande bild och…

Vara som motsvarande bild och förväntningar och snabbt levererat.

19 september 2025

Antwoord van Basketshop.se

Tack för omdömet! Vad bra att shoppingupplevelsen var som förväntat!

Funkade jättebra!

Det var väldigt smidigt och det gick fort att få hem beställningen.

9 september 2025

Antwoord van Basketshop.se

Tack för det fina omdömet och kul att du tyckte det var smidigt att handla. Ser fram emot fler ordrar från dig i framtiden! :)

Mycket bra

Bra utbud och trevlig personal.

1 september 2025

Antwoord van Basketshop.se

Tack för att du tog dig tid att ge oss ett omdöme! Ser fram emot din nästa beställning! :)

Jättebra service!!

1 september 2025

Antwoord van Basketshop.se

Tack för det fina omdömet, och kul att du gillar vårt sätt att jobba! :)

Dit is Trustpilot

Lees meer over Trustpilots reviewproces.

Hier vind je 8 tips voor het schrijven van een goede review.