Basketshop.se Reviews

TrustScore 5 uit 5

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

De är väldigt trevliga och servicemindad. Jag hade beställt två , för jag hade ingen kunskap om bollen min sonen ville ha. Hade beställt två. Fick hjälp av en jag pratade i telefon så hjälpte mig av... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Super Service, bester Basketball Shop! Es hat super viel Auswahl: 2000 Schuhe, ganz viele Elitebags, Shirts, Trikots, Hosen, Trinkflaschen, Bälle… Unglaubliche Auswahl und super Beratung: Der Verkäu... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Ni har överträffat mina förväntningar. Hög kvalitet basketskor till bra pris dessutom utmärkt service med kunnig personal som har hjälpt mitt barn/ungdom att hitta rätt skor anpassad till hennes kropp... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jag blev sedd direkt när jag kom in i butiken. Jag fick hjälp direkt och säljaren tog sig tid för mig. Säljaren gjorde allt för att hitta den lämpligaste skon och den bästa lösningen för mina fötter o... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Sportwinkel
  2. Laarzenwinkel
  3. Schoenenwinkel
  4. Sportkledingwinkel
  5. Sportkledingfabrikant

Geschreven door het bedrijf

- Stor butik med ett brett sortiment av basketskor och övrig basketutrustning. - Personal med 5-20 års kunskap av sportskor. - 100% fokus på att hitta rätt sko till rätt spelare. - Fysiska butiken är öppen 7 dagar i veckan.

Contactgegevens

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Vraagt klanten om een review

Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot

Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.

Alle reviews

35 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Trevlig personal som tar sig tid och är…

Trevlig personal som tar sig tid och är kunnig

10 juni 2025

Antwoord van Basketshop.se

Tack för ditt omdöme, och extra kul att du gillar vårt sätt att jobba med hög service och kunskapsbaserat sälj i fokus. Vi ser fram emot att få serva dig flera gånger i framtiden!

Antwoord van Basketshop.se

Tack för de värmande orden, och kul att du gillar vårt sätt att jobba med snabb respons på ordrar! Ser fram emot att serva dig igen i framtiden!

Bra grejjer bra service!

Bra grejjer bra service!

10 juni 2025

Antwoord van Basketshop.se

Tack för att du tar dig tid att ge oss ett omdöme! Vi ser fram emot att få serva dig flera gånger i framtiden!

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Antwoord van Basketshop.se

Tack för ditt omdöme! Jag är lite osäker på vad för mail du stört dig på - om det är våra orderbekräftelser och leveransbekräftelser eller om det är Trustpilots påminnelsemail. Om det gäller det förstnämnde så måste vi skicka ut vissa mail så att du som kund vet när/hur din order hanteras. Om det gäller önskan om ett omdöme från Trustpilot så ser jag också att vi bara skickat ut en förfrågan till dig. Du kan i den förfrågan avregistrera dig så att du aldrig mer får förfrågningar från Truspilot, men gör man inte det så kommer ett påminnelsemail om att lämna ett betyg. Dessa betyg är väldigt viktiga för oss små aktörer på marknaden då det inger ett förtroende som ger oss en fördel mot den extremt prispressade internationella handeln. Jag tycker det är synd att du inte kontaktar oss direkt gällande ditt missnöje, utan nöjer dig med att lägga ett betyg, inte grundat på vårt sätt att jobba med din order utan på att du fick ett mail mer än du önskade. Förhoppningsvis kan vi vinna tillbaka ditt förtroende så att du ändå fortsätter handla av oss, då jag tolkar det som vi egentligen inte gjort något fel mer än att du fick ett automatiskt påminnelsemail mer än du ville ha. Vet du inte hur du avregisterar dig från Trustpilot så är du mer än välkommen att kontakta mig så ska jag hjälpa dig med det! //Niklas med personal.

Supersnabb leverans

Supersnabb leverans! Ringde och undrade om jag skulle hinna få tishorna innan EM, och fick jakande svar. 36 timmar senare hade jag dem i posten.

12 juni 2025

Antwoord van Basketshop.se

Hej! Basket är det viktigaste i våra liv, och vi förstår när det är viktigt på riktigt så självklart ska du få dina grejer i tid till EM! :) Vi försöker alltid göra vårt bästa att göra våra kunder nöjda och det är extra kul att lyckas vid såna här tillfällen. Vi ser fram emot att få serva dig fler gånger!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Alltid trevlig personal och snabb…

Alltid trevlig personal och snabb service.

30 mei 2025

20 mei 2025

Antwoord van Basketshop.se

Tack för att du tar dig tid att ge oss ett omdöme! Kul att du gillar vår leveranstid. Vi ser fram emot att få serva dig igen i framtiden!

Antwoord van Basketshop.se

Tack för att du tar dig tid att ge oss ett omdöme! Vi ser fram emot att få skicka flera snabba och superbra leveranser till dig igen i framtiden!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Min beställning kom inom 2 dagar och…

Min beställning kom inom 2 dagar och produkten fungerar utmärkt!

19 mei 2025

7 mei 2025

Antwoord van Basketshop.se

Tack för att du tar dig tid att ge oss ett omdöme! Vi ser fram emot att få serva dig igen i framtiden!

Behövde skor till volleyboll

Behövde skor till volleyboll. Fantastiskt bra service och kloka råd med hänsyn både till funktion och utseende. Stort tack!!

17 mei 2025

Antwoord van Basketshop.se

Tack för det fina omdömet! Vi strävar alltid att hitta den bästa produkten för kunden, oavsett ambitionsnivå! Sen om vi även kan tillgodose "rätt färg" så är det förstås extra kul! Varmt välkomna tillbaka nästa gång ni behöver skor! Mvh Niklas m. crew

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Mycket snabbt hanterad och ivägskickat.

Mycket snabbt hanterad och ivägskickat.

5 mei 2025

Antwoord van Basketshop.se

Tack för att du tar dig tid att ge oss ett omdöme! Vi ser fram emot att få hantera och skicka flera leveranser till dig igen i framtiden!

Perfekt

Bra kundservice i affären sist jag var där,Min paket var levererad perfekt ingen problem. Att betala var lätt

2 mei 2025

Antwoord van Basketshop.se

Tack för att du tar dig tid att ge oss ett omdöme och vi ser fram emot ditt nästa besök i butiken och att få serva dig igen!

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Paketet var något mosad men produkten…

Paketet var något mosad men produkten var i bra skick

22 april 2025

Antwoord van Basketshop.se

Hej Axel och tack för ditt omdöme! Vi för löpande dialog med DHL och tagit upp hur ditt paket behandlats. Skönt att produkten var i bra skick!

Nice atmosphere

Nice atmosphere, friendly and helpful staff.

26 april 2025

Antwoord van Basketshop.se

Hi, thank you for the nice review and a warm welcome back!

Superbra

Superbra! Snabb Leverans.

9 april 2025

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Det var lätt att beställa men…

Det var lätt att beställa men leveransen är sen och kan bli bättre

1 april 2025

Antwoord van Basketshop.se

Hej Adriel och stort tack för svart! Din order lämnade vårt lager dagen efter att du lagt din order, men olyckligt fastande din leverans på DHLs lager på vägen till dig och det tog längre tid för DHLlatt leverera än normalt. Vi har tagit upp det med DHL och de jobbar dagligen med att minimera att paket fastnar på vägen till våra kunder.

Dit is Trustpilot