Basketshop.se Reviews

TrustScore 5 uit 5

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

De är väldigt trevliga och servicemindad. Jag hade beställt två , för jag hade ingen kunskap om bollen min sonen ville ha. Hade beställt två. Fick hjälp av en jag pratade i telefon så hjälpte mig av... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Super Service, bester Basketball Shop! Es hat super viel Auswahl: 2000 Schuhe, ganz viele Elitebags, Shirts, Trikots, Hosen, Trinkflaschen, Bälle… Unglaubliche Auswahl und super Beratung: Der Verkäu... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Ni har överträffat mina förväntningar. Hög kvalitet basketskor till bra pris dessutom utmärkt service med kunnig personal som har hjälpt mitt barn/ungdom att hitta rätt skor anpassad till hennes kropp... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jag blev sedd direkt när jag kom in i butiken. Jag fick hjälp direkt och säljaren tog sig tid för mig. Säljaren gjorde allt för att hitta den lämpligaste skon och den bästa lösningen för mina fötter o... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Sportwinkel
  2. Laarzenwinkel
  3. Schoenenwinkel
  4. Sportkledingwinkel
  5. Sportkledingfabrikant

Geschreven door het bedrijf

- Stor butik med ett brett sortiment av basketskor och övrig basketutrustning. - Personal med 5-20 års kunskap av sportskor. - 100% fokus på att hitta rätt sko till rätt spelare. - Fysiska butiken är öppen 7 dagar i veckan.

Contactgegevens

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Vraagt klanten om een review

Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot

Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.

Alle reviews

35 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Ein super Laden

Ein super Laden! Tolle Menschen und guter Service.

5 maart 2025

Antwoord van Basketshop.se

Hallo Thilo, vielen Dank für die nette Bewertung und ein herzliches Willkommen, wenn du das nächste Mal in Stockholm bist!

Snabb och korrekt leverans

Snabb och korrekt leverans. Bra vägledning per telefon.
Nöjda kunder klagar inte.
Jag kommer garanterat att vända mig till denna firma vid framtida behov!

11 maart 2025

Antwoord van Basketshop.se

Tack för att du tog dig tid att lämna ett omdöme! Ber om ursäkt att vi skickar ut dessa, men då vi som liten butik slåss med giganterna gör vi allt vi kan för att synas och du gör skillnad för oss när du svarar på den. Vi uppskattar verkligen att du, trots att du verkar ogilla konceptet, lämnade ett omdöme. Ser fram emot att få assistera dig i framtiden online eller i vår fysiska butik! Mvh Niklas med crew

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Snabb och smidig leverans.

Snabb och smidig leverans.

3 maart 2025

Antwoord van Basketshop.se

Tack för att du tar dig tid att ge oss ett omdöme! Vi ser fram emot att få skicka flera snabba leveranser till dig i framtiden!

Snabb

Snabb, bra service.

6 maart 2025

Antwoord van Basketshop.se

Tack för att du tar dig tid att ge oss ett omdöme! Vi strävar hela tiden efter att kunna erbjuda bästa möjliga sortiment, både när det gäller funktionella och bra skor och andra sköna grejer, så vi tycker verkligen att det är kul att du uppskattar både sortimentet och vår service.

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

24 februari 2025

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Så sjukt bra och rymlig ryggsäck

Så sjukt bra och rymlig ryggsäck! Gammal basketspelare som aldrig kommer byta från basketryggor när jag behöver ny :D får plats med boll, skor, vattenflaska, packning inför helgläger!

31 januari 2025

Antwoord van Basketshop.se

Hej Mimmi och tack för den fina recensionen gällande ryggsäcken! Ja det är en riktigt bra basketryggsäck där man får plats med allt!

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Bra produkt

Bra produkt.
När det gäller sportkläder borde det vara något billigare om man måste byta storlek.

28 januari 2025

Antwoord van Basketshop.se

Hej Lena och tack för ditt fina omdöme!
Vi jobbar ständigt med att utveckla oss med att ha så bra och flexibla lösningar för byten och returer som möjligt. Uppskattar din feedback!

MUY BUEN SERVICIO

MUY BUEN SERVICIO!
Excelente trabajadores, explicó súper bien la forma de elegir zapatillas, me dio consejos y como basquetbolista en el país de Perú me ayudo muchísimo en las compras. Recomendado totalmente

8 februari 2025

Antwoord van Basketshop.se

Olá Jenifer e obrigada pela avaliação positiva!
Daremos boas-vindas a você na próxima vez que visitar Estocolmo e estaremos prontos para atendê-lo da melhor maneira possível novamente!

Guld värd kundservice

Guld värd kundservice, klockren kompetens och snabba svar. Inget att klaga på

24 januari 2025

Antwoord van Basketshop.se

Tack för det fina omdömet, och kul att du gillar vårt sätt att jobba! Ser fram emot att få assistera er nästa gång ni behöver något basketrelaterat!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Alltid bra och professionell service

Alltid bra och professionell service, aldrig trycka ut produkterna.
Lämnar ut varor även när butiken är stängd. Det är service om något!

22 januari 2025

Antwoord van Basketshop.se

Tack för de fina orden! Vi vill genuint att spelarna ska ha de produkter som är bäst lämpade för individen, så det spelar ingen roll om det är den billigaste eller dyraste skon som rekommenderas, utan det viktiga är att det blir rätt! Vi hjälper givetvis även till om vi är på plats och inte sitter i möten, även när butiken egentligen inte är öppen!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Kunnig och trevlig personal i butiken…

Kunnig och trevlig personal i butiken vid utprovning av skor. Bra svar på mina frågor via mail innan beställning av skor på nätet.

23 januari 2025

Antwoord van Basketshop.se

Tack för det fina omdömet! Kul att du testat både vår digitala service och vart i butiken och fått hjälp där! Vi tror verkligen att vi kan göra skillnad genom att assistera spelarna vid köp så att valet av produkter baseras på individens behov och inte bara på design och coolhetsfaktor. Ser fram emot att få assistera dig igen i framtiden! Niklas med Crew

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Väldigt snabb leverans och fint…

Väldigt snabb leverans och fint paketerat.

29 januari 2025

Antwoord van Basketshop.se

Tack för det fina omdömet! Trots att vår styrka är vår fysiska butik i Stockholm försöker vi sticka ut på nätet genom att vara snabba och anträffbara om man behöver hjälp med passformar/modeller på skor etc. Extra kul att du upplever att vi tar oss tid att packa produkterna rätt. Ser fram emot att få packa fler ordrar till dig i framtiden!
/Niklas m. Crew

Bästa servicen

Bästa servicen, bästa sortimentet.

23 januari 2025

Antwoord van Basketshop.se

Tack för det fina omdömet! Extra kul att du gillar vårt handplockade sortiment, vi stävar alltid efter att ta in ett brett utbud av produkter så att alla ska hitta just sin favorit hos oss. Ser fram emot att få hjälpa er flera gånger framöver!

Otroligt bra service

Otroligt bra service, via telefon

7 januari 2025

Antwoord van Basketshop.se

Tack för det fina betyget och vad roligt att du tycker om vårt sätt att jobba. Vi vet att det kan vara svårt som ungdom att se förbi designen på alla de coola basketprylar (främst skor) som finns därute, för att sätta sig själv och ens egna behov i första hand och därför vill vi finnas till hjälp för alla som vill, via vår butik eller andra kanaler att hitta det som funkar absolut bäst på spelaren. För när man köpt rätt skor och kringutrustning, det är då man presterar optimalt!
Ser fram emot att få hjälpa er i framtiden igen!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Otroligt fint personligt svar från…

Otroligt fint personligt svar från kundtjänst

3 januari 2025

Antwoord van Basketshop.se

Tack för det fina omdömet och kul att du uppskattar vår service! Vi strävar alltid att varje kund ska få den optimala köpupplevelsen så det är extra kul när vi får en kommentar som denna. :)

Fantastisk och personlig service

Fantastisk och personlig service. Suveränt! Rekommenderas starkt!

10 december 2024

Antwoord van Basketshop.se

Tack för dom värmande orden och det fina betyget! Vi vill att alla ska känna sig trygga när man handla av oss och ibland är det bättre att kontakta kunden en gång för mycket än för lite så allt blir rätt innan vi skickar ut ordern! Ser fram emot att få se flera beställningar av dig i framtiden! Mvh Niklas m Crew.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Mycket kunnig personal som tar sig tid…

Mycket kunnig personal som tar sig tid för att vi ska få de bästa skorna som passar perfekt. Supernöjda!

29 december 2024

Antwoord van Basketshop.se

Tack för det fina omdömet! vi strävar alltid att hitta den optimala skon för alla spelare - oavsett om man behöver prova 2 eller 20 par innan man hittar dom! :)

Snabba leveranser

Snabba leveranser. Får alltid bra hjälp vid frågor.

13 december 2024

Dit is Trustpilot