Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Veldig dårlig opplevelse: Jeg bestilte to keramiske varer. De var veldig dårlig pakket, og de var ikke nye. De var dekket av skitt og annet rusk. De ankom ødelagte og skitne. Kundeservicen var imid... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Hadde et problem med et produkt jeg bestilte, men fikk raskt svar og en god løsning i dialog med kundeservice. Så jeg må si meg fornøyd med Bauhaus, og vil definitivt handle mer ved en senere anledn... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Bouwmaterialenwinkel
  2. Doe-het-zelfzaak
  3. Tuincentrum
  4. Bouwmarkt
  5. Gereedschapverhuurbedrijf

Geschreven door het bedrijf

Konkurransedyktige priser, kompetent rådgivning og god service

Contactgegevens

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Veldig dårlig opplevelse:

Veldig dårlig opplevelse:
Jeg bestilte to keramiske varer.
Kundeservicen var imidlertid profesjonell, og jeg fikk refusjon dagen etter klagen min.

13 april 2026

Utrolig bra kundeservice

Varen var kjapt levert og prisen den laveste jeg kunne finne på nett. Varen hadde dog en defekt, men det var en feil fra leverandørens side. Sendte epost til Bauhaus og fikk allerede oppfølging dagen etterpå på epost og telefon. Leverandør sendte ny vare etter noen dager. Takk til Araz på kundeservice, skulle gitt dere 6 stjerner om det hadde vært mulig :)

9 februari 2026

God kundeservice

Hadde et problem med et produkt jeg bestilte, men fikk raskt svar og en god løsning i dialog med kundeservice. Så jeg må si meg fornøyd med Bauhaus, og vil definitivt handle mer ved en senere anledning.

Kudos til Mohammed på kundeservice for en strålende oppfølgning :)

8 april 2026

Styr unna BAUHAUS LIERTOPPEN

BAUHAUS LIERTOPPEN har jeg lang og veldig varierende erfaring med, men alle erfaringene ligger fra middels og nedover på skalaen. Det er 3 områder jeg vil nevne:
1. Dårlig kontroll på lagerbeholdningene og de sier rett ut at «sånn er det bare» når man nevner det for de. De bryr seg heller ikke med å rette opp beviselig feilaktige beholdninger i etterkant.
2. Unge og uerfarne medarbeidere med tildels total mangel på kunnskap som virrer omkring og er mer opptatt av seg og sitt enn de stakkars kundene som har vært så uheldige å ha havnet innenfor dørene deres.
3. Skal man reklamere på et produkt, så bør man sette av 1 time. Først for å finne «rette» personen å snakke med og deretter til å diskutere returen.

Styr unna folkens.
Bruk heller for eksempel BAUHAUS VESTBY der får du en helt annen opplevelse i andre enden av skalaen.

3 maart 2026

Kjøpte badstuovn

Kjøpte badstuovn. Fikk tilsendt en defekt ovn. Ok, det kan jo skje. Men nå har jeg elektriker jeg mp betale i tillegg. Returnerer ovnen. Det går 5 måneder før jeg får tilsendt ny ovn. Måtte mase igjen og igjen før noe ble gjort. Horribel kundeservice, og null respekt for kunden. ALDRI MER!

13 september 2025
Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Not competent customer service

Not competent customer service. Product I bought clearly was a floor model / display modell / "utstillingsmodell" wrapped back into the box. I documented everything with photos and got into this long dialog with email. I came into the store. But when I arrived with the full set as purchased I am rejected with that the people working there cannot take a simple decision there and then, unless a more leader customer service worker is on job. Which he/she was not at first visit. I have now visited 3 times and the correct person has not been at work, when I visited. Even with a written decision by email the staff does not have the authority inhouse the Stavanger store to make a small decision on there own. I understand that they value doing a customer service decision without them sitting left with the short end of the stick, by making wrongful replacement the customer wasn't rightful to. Absolutely not acceptable, to not have a person at the site at any time, having the power, or a person they could phone for clarification. I don't think the owner/management are aware of the issue with this poorly ran Bauhaus department, and how bad impression this gives. I have bought for several tens of thousands there, and it's in my shopping log. And I have been honest through out the process every step. It took some months to be REJECTED in the end. Rejected by Bessime. This was because I was traveling myself so it took a while to make all tree physical store visits. In my travel process I couldn't answer if they or me had the product, and I was uncertain. I corrected that I had the product when I was back home, being open and honest. It makes things more difficult every time you communicate, when there is an extremely long email chain of dialogue as well.
I have seldomly experienced a customer service this bad to deal with. Product line is good, staff guiding you in store is good, but the customer service is useless

6 februari 2026
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Meget hyggelig og engasjert…

Meget hyggelig og engasjert kundeservice. Hjulpet oss, mer enn hun hadde trengt. Men tok tid til å høre på oss og svare oss på tilbakemeldingene, og hjulpet oss til å løse situasjonen på best mulig måte. Utrolig takknemlig for det, da vi har hatt en del uflaks og litt dårlig opplevelser med produkter.

7 januari 2026

Alt ordnet seg

Skrev først en dårlig anmeldelse pga følte meg lurt og møtte en dårlig kundebehandler men ved snakke med en annen en og da løste alt seg så da vet jeg at jeg kan fortsatt handle der og at dem tar ansvar når dem har gjort en feil❤️

27 november 2025
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Først kjøper jeg lekter 48x48 som blir…

Først kjøper jeg lekter 48x48 som blir slått inn feil. Må krangle og filme prisen for å bli trodd på. Får en tilgodelapp, som jeg skal bruke i butikken. Går i hylla og henter med en laser på tilbud. Kommer i kassa og får beskjed at det ikke er den laseren. Selvom det står 5 i hylla. Får ikke laseren til den prisen. Har handlet mye hos dere. Men dette er ikke greit og amøtørmessig!

20 november 2025
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

This was the worst experience of my top…

This was the worst experience of my top worst. This place is awful! Do not shop there, no one will help you and if you bring stuff home from there chances are high that parts are missing! Spent an entire Saturday on one elfa shelf, parts were wrong, sizes wrong, had 9 pieces when needed 10 in a closed box. Never returning there again, not like American Home Depot at all, no customer service at all!! Go to ikea instead

8 november 2025
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Selger produkter de ikke har, og tar ikke ansvar for det i etterkant

Bestilte et produkt på kampanje - fikk mail om at ordren var kansellert lenge etter bestilling med grunnlag i at de ikke hadde den på nettlager allikevel. Jeg fikk ikke tilbud om tilsvarende rabatt på annet produkt, eller at de kunne sende produktet fra en butikk som hadde den på lager. Rett og slett ikke løsningsorientert i det hele tatt, og tar ikke ansvar for egne feil.

6 november 2025
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Jeg reklamerte på et dusjsett kjøpt hos…

Jeg reklamerte på et dusjsett kjøpt hos Bauhaus som har begynt å lekke og flasse av.( reklamert med 10 års reklamasjonstid)
Bauhaus nekter å godta reklamasjonen selv om jeg har sendt både ordrenummer og bankutskrift som viser kjøpet.
De begrunner avslaget med at kvitteringen er slettet etter 3 år på grunn av “GDPR” – noe som ikke stemmer med bokføringsloven eller forbrukerkjøpsloven.

Jeg forventer at Bauhaus følger gjeldende lover og håndterer reklamasjonssaker på en seriøs måte.
Saken gjelder reklamasjonssak 1443307, og jeg håper den nå blir behandlet korrekt.

Jeg har dokumentert all kommunikasjon og vurderer å ta saken til Forliksrådet.

17 oktober 2025
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Bauhaus har i særklasse blant norges…

Bauhaus har i særklasse blant norges dårligste kundeservice. Nå har de også sluttet å svare på eposter. Jeg har sendt fire eposter de siste 45 dagene, og de har svart en gang. "takk for at du kontakter Bauhaus bla bla" og det kom ikke fra en no-reply-adresse.

Et 2 år gammelt massasjebad, nypris kr. 60 000, har tatt kvelden, det virker ikke mer, ikke usannsynlig et kretskort eller hva enn. At de ikke svarer er så absurd at jeg vet knapt hvorfor denne butikken eksisterer. De tar telefonen, og skal "sjekke opp", men ringer aldri tilbake og svarer ikke på epost. Det er helt natta hos Bauhaus, det er rett og slett ingen hjemme.

3 september 2025
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Produket er bra men ikke i henhold til…

Produket er bra men ikke i henhold til beskrivelse. Kjøpte en gressklipper av den årsak at den hadde mest hestekrefter. Får den hjem og finner ut at informasjon ikke stemmer og at varianten med oppgitt hestekrefter ikke eksisterer. Etter uendelig mye styr med kundeservice blir vi enige om et kompenserende gavekort på 500,- Har purret på gavekortet flere ganger men ingen respons.......nå er vi her.

Aksepterte gavekort 19 juli. Svar kom 29 juli og så har det vært dødt selv etter flere purringer.

"Du vil bli kontaktet i morgen angående ditt gavekort. Jeg fikk dessverre ikke til å lage det så jeg får en kollega til å lage det i morgen slik at det blir riktig.
Beklager for forsinkelsen.
Hvis du har flere tanker, er du alltid velkommen til å komme tilbake, og vi vil svare så snart vi kan.
Med ønske om en fin dag videre!

Med vennlig hilsen
XXXXXXXX

Ditt saksnummer #1136458

19 juli 2025
Review zonder uitnodiging

Lees meer over geverifieerde reviews.