Heel slecht! Ondanks retour volgens de door Bayu aangegeven route met DHL, weigeren ze het kleedgeld van mijn dochter terug te storten. Vervolgens weken aan het lijntje gehouden, pas na gemeende dreig... Toon meer
Nadat ik vorig jaar een bikini had besteld waar ik onwijs blij mee was besloot ik wederom een bikini te bestellen bij Bayu. Helaas gaf postnl aan dat het pakketje geleverd was, maar geen Postnl gezien... Toon meer
Super goed geholpen bij de klantenservice! Ik had een bikini gekocht die niet mooi paste bij mijn lichaam. Door omstandigheden later de items pas terug kunnen sturen. Ze reageerde super snel en hebb... Toon meer
Ik heb 2 bikini’s besteld ze zijn prachtig! Helaas moest ik er een retour sturen omdat deze kleiner viel dan de andere kleur. Maar geen enkele problemen met retour gewoon netjes verwerkt. Ik las... Toon meer
Bayu The Label is especially designed for the free-spirited, confident and fearless woman, that’s not afraid to make a statement wherever she is.
Nederland
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
laats een heel setje gekocht. Zeer snelle levering en goede kwaliteit ook nog!!
Super blij mee, ga er in de zomer zeker van genieten. Echt aan te raden!
Wat een top product, ben er helemaal blij mee.
Ik zou het iedereen aan raden en zelf ga ik vaker hier bestellen!!!!!
Laatst een bikini besteld. Enorm goede kwaliteit en snelle bezorging. Ook heel erg tevreden over de klantenservice, snel geholpen en kwamen met oplossingen. Ik zou zeker weer bestellen!
Hele mooie bikini ontvangen! Top service 😊 Ga zeker vaker bestellen!
Super mooie bikini’s. Ze worden in perfecte staat geleverd en zijn snel binnen!
Super mooie bikini’s! De levering was snel en de kwaliteit van de bikini is heel goed! Je wordt snel geholpen met vragen.
Hele goede kwaliteit en mega vriendelijk service!
Snelle service en in perfecte staat geleverd!! Heel blij mee😄
Een bikini aangeschaft en een jaar later nog steeds blij mee. Echt je geld waard!
Hele mooie bikini's en een SUPER vriendelijke klantenservice. Ik heb gesproken met Maya en ben hier uiterst positief over. Zeker een aanrader en zeker dankzij Maya!!!!
Mijn bikini broekje was uitgelubberd, ik kreeg super goede serves, ook waren de medewerkers erg aardig, heel erg top!! En ze hebben top bikini’s 😍❤️
Mooie bikini maar na 3x dragen gingen aan beide kanten de beugels eruit, heb ze gemaild maar ‘hoort erbij’. Krijg op volgende bestelling 30% korting?! Lang voor deze bikini gespaard, zijn met mooi maar veelste duur voor wat je krijgt. Als ik zoveel geld betaal ga ik ervan uit dat de beugels (aan beide kanten) erin blijven...
Een klein maar mooi Indonesisch (afhaal: ik ben zelf fan van de groenten-loempia's!) restaurantje. Zeer vriendelijke medewerkers en enorm veel keuze!! Voor mij soms net iets te prijzig, maar als ik iets te vieren heb, ben ik absoluut van de partij!
Lieve groet, Barbera
Bikini's zijn prachtig, goede kwaliteit en je krijgt er een super handig bewaartasje bij (perfect voor op vakantie in je koffer). Daarnaast is de klantenservice top! De super attente Maya reageerde altijd binnen 1 dag en kwam met een goede oplossing voor mijn probleem!