Beautybanken Reviews

Bedrijfsgegevens

1. Schoonheidssalon
  2. Wenkbrauwsalon
  3. Huidverzorgingskliniek

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

En varm lille skønhedsklinik centralt i København, med speciale i voksbehandlinger, eyelash extentions, vipper og bryn m.m. Stort fokus på service og en behagelig stemning.

Uitstekend

TrustScore 4.5 uit 5

5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews

Alle reviews

1 review in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Wij controleren reviews

Fantastisk wax

Mig og min veninde var inde og blive waxet, og det var en fantastisk første oplevelse. Hun var så sød og god at snakke med. Hun var rigtig god til at få os igennem oplevelsen trygt. Kan virkelig anbefales!

25 juni 2026
Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Sød og dygtig waxer

Christina er utrolig sød og dygtig til sit arbejde. Jeg var virkelig tryg under hele processen, hvilket gav mig en rigtig god oplevelse! På trods af det meget fine resultat, vil jeg gerne nævne, at mine hår allerede begyndte at gro ud efter 4-5 dage, hvilket jeg var ret ked af. Christina var dog så sød og tilbudte mig en en ekstra waxing på huset! - god service

21 augustus 2024

Kan varmt anbefales

Jeg har gået hos Christina i mange år. Før skiftede jeg mellem steder, men Christina er super dygtig og det gør klart mindre ondt her sammenlignet med de andre steder, jeg har prøvet. Dertil er Christina super nem at omgås.

24 juni 2024
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Beauty banken er det bedste sted jeg…

Beauty banken er det bedste sted jeg kender til at få lavet voksbehandling og ansigtsbehandling,
Jeg tager gerne turen fra Jylland for at få lavet behandlinger.
Christina er yderst professionel, lytter og tager højde for kundernes enkelte behov.
Jeg kan varmt anbefale stedet.

1 februari 2024

Super professionel

Super professionel, let og god stemning. Christina er fremragende til nybegyndere som mig selv! Flot resultat - jeg kommer igen.

13 juni 2023
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Tryg og serviceminded behandling.

Man får altid en god behandling. Hun er serviceminded og man føler sig tryg hos hende. Hun har specialiseret sig og har mange års erfaring indenfor voksbehandling og det mærker man tydeligt. Jeg er kommet hos Beauty Banken hver 5. uge i 10 måneder og er altid gået tilfreds derfra. En klar anbefaling herfra.

17 mei 2023

5 stjerner!

En helt igennem god oplevelse hver gang. Christina er virkelig dygtig, tålmodig og resultatet bliver fejlfrit hver gang. Kæmpe anbefaling herfra!

22 juli 2022

Kæmpe andbefaling!

Min veninde og jeg skulle for første gang have en Braxillian wax. Det var en rigtig god oplevelse og kan klart anbefale Christina. Hun tog det stille og roligt og havde tydelighvis styr på hvad hun lavede.
Vi takker for en god behandling!

30 juni 2021

Den bedste ...

Der findes så mange useriøse på markedet, men Christina kan virkelig sit kram. Man kan være sikker på en top professionel og ordentlig behandling, uanset i hvilken ende af kroppen man skal ordnes ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

20 juni 2020
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Christina er utrolig dygtig og…

Christina er utrolig dygtig og professionel. Jeg får ordnet både vipper og voks hos hende, og jeg har aldrig været så tilfreds med resultaterne som nu.

Jeg er gravid og ekstra forsigtig her i Corona tiden, men der er ikke en finger at sætte på hendes behandling. Der bliver taget alle tænkelige forbehold.

Det bliver langt fra sidste gange, jeg kommer!

1 mei 2020

Antwoord van Beautybanken

Tusind tak for en dejlig anmeldelse. Glæder mig til at se dig igen!

I trygge hænder

Altid professionel, serviceminded og et fantastisk resultat - man er i trygge hænder og får en super behandling i hyggelige omgivelser. Kan helt sikkert anbefale Christina!

29 april 2020

Antwoord van Beautybanken

Tusind tak for en super fin anmeldelse Sofie! :) Det er altid en fornøjelse at have dig i klinikken!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

God service, hyggelige lokaler og så er Christina den eneste man bør stole på i branchen - altid en fornøjelse at komme her! :)

29 april 2020

Antwoord van Beautybanken

Tusind tak for en dejlig anmeldelse Line, du er simpelthen så sød! Og tak for tilliden :)

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Et varmere og mere reelt menneske end…

Et varmere og mere reelt menneske end Christina skal man lede længe efter. Hendes kompetence er kun overgået af hvor behagelig hun er at omgås med, og jeg får regelmæssigt voksbehandlet mine næsehår, brysthår og ryghår hos hende. Fem ud af fem.

28 april 2020

Antwoord van Beautybanken

Tusind tak for en fin anmeldelse David, det er altid en fornøjelse :)

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Sødeste og mest kompetente kosmetolog

Sødeste og mest kompetente kosmetolog. Jeg følte mig i trygge hænder og resultatet var fantastisk. Kan klart anbefales!

28 april 2020

Antwoord van Beautybanken

Tusind tusind tak flotte kvinde, du er altid en fryd at have på besøg.
Beauty Banken

Lees meer over geverifieerde reviews.