Als het kon zou ik dit bedrijf nog geen 10de van 1 ster geven. De laserpen om wratjes en huidflapjes te verwijderen is waardeloos. Niet meer dan een blauw lampje. In de advertentie beloven ze 100% g... Toon meer
Oplichters. GLP-1 werkt niet. Na 2 weken nog géén halve kilo gewichtsverlies. Puur bedrog. Tevens zit er geen bijsluiter in de verpakking, je weet dus totaal niet wat je aan het innemen bent. Onbet... Toon meer
Was niet tevrreden over het product.mail gestuurd .kon kiezen 30%restitutie of retour sturen Kreeg direct antwoord
Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen
0 sterren voor Beautyglosn
In de advertentie beloven ze 100% geldterug inclusief verzendkosten van retour zenden. In de mailwisseling willen ze onderhandelen over een refund van 40%. Maar dan betaal je nog steeds 60% voor een lampje dat niks doet.
Ik ben daar erg boos over. Ook omdat het geen ik besteld had niet eens geleverd is. Ik kreeg een ander merk. Hun fout dus. Echt een heel slecht bedrijf.
Mail over retour
Kreeg direct antwoord
Oplichters.
Oplichters.
GLP-1 werkt niet. Na 2 weken nog géén halve kilo gewichtsverlies. Puur bedrog.
Tevens zit er geen bijsluiter in de verpakking, je weet dus totaal niet wat je aan het innemen bent. Onbetrouwbaar 1-ste klas.
Oplichters laserpen is geen laser maar…
Oplichters laserpen is geen laser maar gewoon Uv-led pen niks Co2 laser.... deze pen heeft nauwelijks kracht om uv-nagellak te harden laat staan moedervlekken aan te pakken.
Had bestelling gedaan en bij afrekenen werd er automatisch nog een bestelling van 4x pen afgerekend dit alles met PayPal.... dus niks bestellen o zijn meester oplichters !!!!
Een oplichtersbende
Een oplichtersbende! Volgens hen is mijn pakketje geleverd…. Bij een adres 100 km bij mij vandaan. Ik heb de betreffende dame opgezocht via Facebook en contact gelegd… zij heeft niets ontvangen!! Dus mensen… niets kopen bij dit bedrijf.
Weken gewacht en veel mails gestuurd…
Weken gewacht en veel mails gestuurd over de afvaldruppels. Uiteindelijk kwam product niet door douane, soort medicatie die niet mag🤷🏼♀️
Opgelicht
Opgelicht
Heb druppels besteld om af te vallen, betaald en nooit meer iets gehoord. Op emails reageren ze niet. BESTEL HIER NOOIT MENSEN!!,Je word dus klip en klaar opgelicht
oplichters
oplichters, je krijgt een ander produkt, en contact gehad, en ze storten ook niet het bedrag terug.
Oplichters
Paar weken geleden besteld nog niets binnen. Paar email erover gestuurd. Een track nummer uit China.. kortom 0.0
OPLICHTERS!!
Zoals ik lees in alle andere reviews ben ik niet de enige die er ook is ingetuind !
Het zijn echte OPLICHTERS ! Zowel firma Beautyglosn en Bekenda deugen niet!
Ik kreeg een soort nagellampje geen idee wat je er mee moet !!
Hoe kun je deze oplichters stoppen ??
Oplichters
Bende oplichters ja besteld betaald na 3 weken nog steeds niets geen antwoord op men mails
Zwendel eerste klas
Jammer dat ik vorige reviews niet gelezen heb voordat ik laserpen bestelde. Is idd een oplichterij, wel betalen maar dan een nail light sturen om nagellak sneller te drogen. Hoezo dit. Had laserpen besteld. Al diverse berichten gestuurd, via mail lukt het niet wel via zgn contactformulier maar helaas geen antwoord. Dus weer bevestiging dat het online bestellen bij een onbekend bedrijf riskant is
Dit zijn pure oplichters
Dit zijn pure oplichters. Ze leveren niets en misbruiken o.a. de naam van de Diabetesvereniging Nederland. Ze leveren helemaal niets. Ze werken ook onder andere namen.
Niet geleverd wat ik heb besteld en…
Niet geleverd wat ik heb besteld en niet bereikbaar. Mail naar service@beautyglosn is onbestelbaar. Mooi k.tbedrijf, pure oplichting
Vind het al erg dat ik een ster moet…
Vind het al erg dat ik een ster moet aanklikken..het is één grote oplichting!!!!
Na lang wachten (én betaald) kwam een plastic buisje waar ik zelf een batterij in moest doen.... werkt niets!!!!!
Gelijk word ik overspoeld met nog een bestelling in mijn winkelmandje, die ik nog moet betalen...is NIET WAAR!! Het "schijnt" ook al onderweg te zijn..vreselijk zó opgelicht te worden.
TRAP ER NIET IN MENSEN!!!!
Slechte kwaliteit van producten
Slechte kwaliteit van producten
Gewoon rotzooi!
Een laserpen besteld
Een laserpen besteld, drieweken later eindelijk ontvangen, wat ik ook al niet snapte,omdat deze in Nederland was gemaakt, ( dus zoiezo al gelogen) Kreeg ik dus een lege verpakking, dus je kunt wel voorstellen hoe ik me voelde, Direct gemaild,en 5x gemaild en steeds mijn mails terug kan niet worden afgeleverd word er elke keer vermeld. Dus wat een oplichters zeg, en mag hopen dat ze zelf ook flink opgelicht worden op de een of andere manier. Weg met die profiteurs, tuig!!
OPLICHTING
OPLICHTING
Moet wel 1 ster aantikken maar is massa oplichterij zou wel graag willen weten hoe je dit soort tuig aan zou kunnen pakken iemand idee?
Bij dit bedrijf moet je heeeel veel geduld hebben en is slecht in communicatie.
Dit bedrijf verkoopt laserpennen. Je besteld en betaald. Daarna krijg je mails dat je spullen nog in het winkelmandje zitten. Mailtjes van mij worden niet beantwoord.
Vandaag de laserpen ontvangen, heb hem nog niet gebruikt. Op de verpakking staat tegen acne!!!!
Dacht te zijn opgelicht, maar heb het ontvangen na heeel lang wachten
Oplichters
Oplichters, plastic omhulsel ontvangen maar werkt niet, diverse mails gestuurd om het product te retourneren maar geen antwoord, mail wordt ook niet afgeleverd want het adres klopt niet, jammer maar helaas