Als het kon zou ik dit bedrijf nog geen 10de van 1 ster geven. De laserpen om wratjes en huidflapjes te verwijderen is waardeloos. Niet meer dan een blauw lampje. In de advertentie beloven ze 100% g... Toon meer

Oplichters. GLP-1 werkt niet. Na 2 weken nog géén halve kilo gewichtsverlies. Puur bedrog. Tevens zit er geen bijsluiter in de verpakking, je weet dus totaal niet wat je aan het innemen bent. Onbet... Toon meer

Was niet tevrreden over het product.mail gestuurd .kon kiezen 30%restitutie of retour sturen Kreeg direct antwoord

Jammer dat ik vorige reviews niet gelezen heb voordat ik laserpen bestelde. Is idd een oplichterij, wel betalen maar dan een nail light sturen om nagellak sneller te drogen. Hoezo dit. Had laserpen be... Toon meer

1,6

Zeer slecht

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

1,6

Alle reviews

7 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

dit is een oplichtings bedrijf of wat…

dit is een oplichtings bedrijf of wat het ook is zit al 2 maanden te wachten nog steeds geen product. telefonisch zijn ze niet te bereiken. via de mail. kan je het wel vergeten komt niet binnen track nr is een sneljoppeli g. wat niet klopt. dit bedrijf moet gestopt worden geen geld terug. geen product wel steeds reclame binnen krijgen of je er weer in trapt. je krijgt neimand te spreken of horen geen mail etc

11 juni 2025

totaal onbetrouwbaar!

totaal onbetrouwbaar!
3 weken later, heb ik nog niet gekregen mijn bestelling die heb ik toen direct betaald. En ook niet mijn geld terug gekregen. Ze hebben me gewoon belazerd. Vele mensen klagen dat ze opgelicht zijn.

10 juni 2025

Laserpen ontvangen

Laserpen ontvangen, maar is niet voor wratjes, moedervlekken en ouderdomsvlekjes. Het werkt ook niet.
3x een mail gestuurd, maar die komt niet aan. OPLICHTERS !

9 juni 2025

Laserpen besteld en betaald niks gekregen BEDROG!!!

Ik heb ook een laserpen besteld en betaald en
Nog niets gekregen
Wel dat er nog iets in mijn winkelmandje ligt en dat ik dat nog moet afrekenen
Mails gestuurd enz.
Geen gehoor
Erg dat zit zo maar kan , ben al blij dat ik maar 1 stuk heb bestel , het had me nog meer kunnen kosten
Bedriegers eerste klas
Waar gaat dit eindigen pfffff

3 juni 2025

Beautyglosn is NEP

Beautyglosn is NEP ! Er wordt NIETS geleverd en ze proberen, zelfs dagelijks via vele vele mails, u nogmaals te laten betalen! Een mail sturen heeft geen effect. Ze antwoorden gewoonweg niet. Bedriegers!

28 mei 2025

besteld en betaald

besteld en betaald, maar nog steeds niets ontvangen. Ja, iedere dag een mailtje dat er nog wat in de winkelwagen staat, laatste kans, wilt u echt annuleren, er is iets mis gegaan, nu extra korting blablablabla. Een heleboel truckjes om je nog eens in de val te lokken dus. Al diverse keren terug gemaild echter geen reactie. Inmiddels 9 mailtjes ontvangen, maar nog geen bestelling dus....

6 juni 2025

Besteld

14 augustus 2025 eindelijk bestelling ontvangen. Was niet wat ik besteld had.

Nog steeds niets ontvangen en nog steeds elke dag een niets zeggende mail.

Nog steeds elke dag mailtjes, maar over bestelling helemaal niets.

Besteld, betaald, email over bestelling retour gekomen. Bestaat waarschijnlijk niet.
Ik krijg ook elke dag mailtjes, dat de bestelling niet volledig is, dat er nog een bestelling in winkelwagentje zit, laatste kans, afgebroken betaling. En vanmorgen: Wil je de betaling echt annuleren?

23 mei 2025

Oplichters denk ik

Ik heb iets besteld en betaald en nu krijg ik mailtjes dat de betaling is afgebroken en willen ze dat ik toch nog weer ga bestellen en betalen.

29 mei 2025

Oplichting

Heb via de site iets besteld en ik had er wat vragen over maar krijg geen antwoord is dit een nep site of wie weet het en dan ben ik mijn geld kwijt hoop van niet ????!
Eindelijk de pen is binnen gekomen wat een oplichting is niet voor steelwratjes wat ze vertellen en hij werkt niet en dat voor 28€ dus mensen last u niet oplichten wij zijn er helaas ingetrapt en ze mailen ook niet terug…..

20 mei 2025
Reviews in alle talen tonen. (32 reviews)

Is dit jouw bedrijf?

Gratis account aanmaken