Nooit mijn bestelling ontvangen, echter wel een rekening van Klarna, met de mededeling dat als je niet betaalt er steeds meer in rekening wordt gebracht!!

1 advies, never nooit bestellen! Je wacht super lang op je bestelling en als je geluk hebt ontvang je het ooit. Het komt allemaal uit China en is goedkoper via Ali. Klantenservice is niet bereikba... Toon meer

1,3

Zeer slecht

Ik heb nooit wat met deze mensen te…

Ik heb nooit wat met deze mensen te maken gehad niks besteld ook ik heb het niet nodig namelijk.
Maar dan op mij een incassobureau afsturen gaan de zaken zo slecht bij jullie dat jullie weerloze mensen van geld aftroggelen. Wat een grote oplichters zijn jullie.

21 juli 2022

Wonder Beauty of Beauty Venus

Wonder Beauty of Beauty Venus, Akika.com noem maar op.
OPLICHTERS!
Waerdeloos hoe ook Klarna met alles omgaat.
Ooit wat besteld en geheel andere produkten ontvangen. Klarna blijft op een betaling wachten en ik heb nooit het juiste produkt ontvangen.
Je mag wat nieuws uitzoeken van sites die niet meer bestaan.
Of voor een hoop geld terug sturen.
Lijkt wel of Klarna onder 1 hoedje met de oplichters werkt.
Niet aan beginnen, niet aan Wonder Beauty , Beauty Wonder, Beauty Venus, Akika.com noem maar op.
En ook niet aan Klarna.
Ze plukken je kaal!

NB: Let op! De aanhouder wint, via Klarna moeten betalen? Dien een klacht in bij
consumenten ombudsman voor Klarna Bank. Ik ben in mijn gelijk gesteld en het is geregeld! Klagen, klagen en blijven klagen. Het heeft nut!!

19 november 2021

Onbetrouwbare partij

Onbetrouwbare partij! Sturen het verkeerde. Terugsturen moet op eigen kosten naar China en dat kost mij dan 23 euro. Geven pas na maanden antwoord en laten mij betalen voor hun fout. Bestel in vredesnaam ergens anders.

18 november 2021

Super slecht

Super slecht, na lang vragen retour adres gekregen wel andere naam. Pakket terug gestuurd, maar zeggen er niet bij dat er track en tracé bij moet. Terug sturen is al de helft van de kosten wat bh kost. Nu moet ik al ipv 29, euro 48, euro betalen plus 11 euro verzend kosten zonder track en tracé, want dat werd me niet verteld alleen dat ik foto moest maken van verzend etiket. Nou eisen ze toch nog dat ik moet betalen . Hoe dan ik heb niks meer. Stelletje oplichters.

23 oktober 2021

Liever geen sterren

Liever geen sterren. Wat ontzettend slecht. Klantenservice niet te bereiken en als ze dan eindelijk reageren beweren ze dat je je pakket ontvangen hebt terwijl dat niet zo is. Nooit bestellen hier.

8 oktober 2021

Rechtstreeks vanuit China: oplichtingspraktijken

Het is dat je 1 ster moet geven, maar het is eigenlijk -1. Ook ik ben erin getrapt door een advertentie op Instagram. Adverteren onder vele verschillende namen. Bedrijf bestelt product rechtstreeks vanuit China, dat bij jouw afgeleverd wordt. Maat L van broekje was Chinees XXS dus getracht retour te zenden. Verschillende mailadressen benaderd, geen reactie. Na onderzoek - ivm stopzetten betaling via KLARA - eindelijk adres om te retourneren: moet terug naar China!!!!! Kosten 30 euro ivm track & trace. KLARNA verschuilt zich achter de algemene voorwaarden. Verlies genomen, maar dit is oplichting puur sang. En let op: men opereert onder verschillende namen.

6 oktober 2021

Zeer slecht
Producten uit China, veel te klein, retourformulier zit er niet bij.
Krijg je ook niet, geen reactie op mails.
Gelukkig after pay via klarna.
Maar je komt er niet snel vanaf.
Hoop gedoe
Bestel hier niet!!!

3 oktober 2021

NOOIT IETS BESTELLEN HIER !!

Nogmaals schrijf ik een review over deze site. BESTEL NOOIT NEVER IETS HIER !!!!!
Heb inmiddels al meer dan 15 mails gestuurd of ik een retourformulier kan krijgen maar er wordt nergens op gereageerd. Mijn bestelling kreeg ik weken later pas en het is echt niets ! Dat deze site nog bestaat ongelooflijk. Ben echt boos dat je helemaal nergens geen respons op krijgt. WAARDELOZE SITE !!

26 september 2021

Nooit bestellen

1 advies, never nooit bestellen!
Klantenservice is niet bereikbaar, reageren nergens op. Retourneren kun je aanvragen maar 0 reactie. Je bent sowieso je geld kwijt en je betaald veel te veel voor goedkope troep!!!

26 september 2021

Slechte leveringen

Slechte leveringen, als het er is, is het niet zoals het plaatje zegt. Ik wacht nu al weer ruim een week op de bestelling die dan ergens 'hangt' volgens het wazige trackingnummer. Contact zoeken met de webshob is een ramp, de ene keer krijg je een Engelse vraag en als je die netjes beantwoord in het Engels, krijg je een Nederlands antwoord. Dan denk je, das handig, ga ik lekker verder in het Nederlands en dan krijg je weer een Engelse reactie. Het is toch een Nederlandse website? Gewoon te wazig, ik wacht mijn bestelling af, zal netjes betalen, maar dat is het dan ook.

15 september 2021

Oplichters!!! Scam!!!!

Helaas niet mogelijk om een halve ster te geven maar zelfs dat zou al te veel zijn. Stelletje oplichters zijn het!! Hoe kan het dat zo'n site nog in de lucht blijft.

10 september 2021

Oplichters

Oplichters, alles komt uit China. Aanpakken deze mensen en flinke boete laten betalen.

8 september 2021

zeer slechte service je besteld die…

zeer slechte service je besteld die krijg je nooit aan ,tevens sturen ze je wel een rekening ,die ik gelukkig niet betaald heb ,en als je een email stuurt ,zon15 denk totaal geen reactie krijg je ,mensen koop hier niks

7 september 2021

Tot op heden nog niets ontvangen ,wel…

Tot op heden nog niets ontvangen ,wel een mail van Klarna en die heeft mijn betaling uitgesteld.
Ook heb ik nooit een bevestigingail ontvangen van de bestelling😩
Ik vraag me af hoe nu verder ,ik ben niet van plan te betalen voor een niet ontvangen bestelling

1 september 2021