1. Schoonheidssalon

Based in Renfrew, Scotland, Venus Beauty offers a wide range of beauty and relaxation treatments to boost your confidence and enhance your well being.

4,1

Goed

TrustScore 4 uit 5

Janine is a caring and highly skilled…

Janine is a caring and highly skilled professional. Her salon is a place of calm and no matter what treatment you have you leave feeling better. Highly reccomend. Great prices for a five star service

26 september 2024

Antwoord van Venus Beauty Renfrew

Thank you for your kind words, Morag, the reason I went into Beauty Therapy is because I thrive on helping people and making them feel better within themselves xx

Excellent experience no matter what…

Excellent experience no matter what treatments you have done . Janine knows her stuff . She will explain her treatments. Feel brilliant when treatments are done . 10 out of 10 from me !

6 juni 2023

Antwoord van Venus Beauty Renfrew

Thanks Barbara, always look forward to fun and laughter with my waxy ladies 🤣

Janine is an exceptional therapist 🤩

Janine is an exceptional therapist. Friendly, professional, has an empathy with her clients and carries out all treatments to a high standard.
I have known this person since she was a student and knew even then she would never need to advertise - word spreads fast when something or someone is that good.
Felt amazing after my CACI - skin was glowing with health, soft to touch, looked brighter and rejuvenated 🤩
Extra benefits - less tense, calmer, the world is a wonderful place 🥰

20 mei 2023

Antwoord van Venus Beauty Renfrew

Always a pleasure to have you in the cabin Marilyn xx

Microbleading TOP

Von A - Z alles toll :-) Hab mich bei Nadia sofort wohl gefühlt. Geht auf Wünsche ein, macht alles mit sehr viel Geduld , eine Perfektionistin als wären es Ihre Augenbrauen (hihi) :-)

Mit den Ergebnissen bin ich sehr zufrieden, würde immer wieder kommen.

Freundliche Grüsse
Marina Bosnjak

1 mei 2023

This review is not for my business - I am based in Renfrew, Scotland.

Ich bin sehr zufrieden mit dem…

Ich bin sehr zufrieden mit dem erzielten Ergebnis, ich kann Nadia sehr empfehlen, ein gutes, aufmerksames Mädchen mit guter Erfahrung auf diesem Gebiet

8 mei 2023

This review is not for my business - I am based in Renfrew, Scotland.

Ich habe Microblaiding mit Nadia in…

Ich habe Microblaiding mit Nadia in Olten gemacht 🤩🤩Sie hat super gearbeitet und sie war sehr nett , ich hatte eine schöne Zeit♥️
Ich empfehle diesen Ort!😊

1 mei 2023

This review is not for my business - I am based in Renfrew, Scotland.

Man hat mir meinen Termin 2.5h vorher…

Man hat mir meinen Termin 2.5h vorher per whatsapp abgesagt, da die behandelnde Kosmetikerin krank sei. Musste den Nachmittag umplanen damit ich den Termin überhaupt wahrnehmen konnte und dann so eine kurzfristige Absage. Schade und unprofessionell.

28 april 2023

Katastrophale Wimperlifting Ergebnis

Katastrophale Wimperlifting Ergebnis, sehr sehr unzufrieden. Meine Wimpern wirken künstlich und die Richtung der Wimpern rollt sich gegen innen ein, sodass sie am Oberlied ankommen. Am rechte Auge (innen seite) sind die Wimpern nicht schön gleichmässig sondern zeigen in verschiedene Richtung. Durfte nochmals für eine Korrektur hin, die Dame war sehr nett jedoch mit einem schlimmeren Ergebnis. Meine Wimpern kräuseln sich ein ich kann mich nicht mehr im Spiegel anschauen, habe mein Geld nicht zurück erhalten. War der erste und letzter Besuch. Sehr schade.

21 februari 2023

Antwoord van Venus Beauty Renfrew

Hi, I'm sorry you had that experience but the review you've left isn't for my salon. This is the page for Venus Beauty based in Renfrew, Scotland.

Excellent

I’ve been a customer of Venus Beauty for a while now. Every service I have received has been fantastic, from lash lift to Indian head massage. Highly recommended.

28 mei 2021

Antwoord van Venus Beauty Renfrew

Thank you Kerry, I love it when you come to see me xx