Vi skal have ny bil til oktober, men ønskede et bur allerede, så vi kunne starte træning indendørs. Men at måle et bagagerum er nærmest umuligt. Skrev til Henrik i en weekend og han svarede hurtigt... Toon meer
Bech Trade leverede en førsteklasses oplevelse fra start til slut! Hans service er i en klasse for sig med en perfekt tilpasning af bilburet, fornuftige priser, og en utrolig hjælpsom og høflig be... Toon meer
Bech Trade kan klart anbefales. Har i dag lavet min anden handel her, og kun grundet ny bil, da burene fra første handel stadig står som nye efter tre år. Der er altid et par muligheder at vælge... Toon meer
Super service og perfekte bure til bilen, præcis som vi gerne ville have dem. Henrik lytter til hvad vores ønsker er og kommer med input og idéer ud fra det. Det er den anden bil vi får lavet speci... Toon meer
Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen
Ankom lidt sent på dagen
Ankom lidt sent på dagen, vi fandt et transport bur der passede i bilen, lågen kunne dog ikke åbnes pga læsse kant i bilen, Henrik til passede med det samme lågen så jeg kunne få buret med samme aften, og fixede 2 måtter så de passer perfekt i buret.
Super service, og den sødeste hund der tuller rundt og snakker derude.
Super service og et produkt der blev…
Super service og et produkt der blev lavet lige som jeg gerne ville have det. Kan kun anbefale Bech-trade til andre.
Super service
Super
Mega god service og svar på alle vores spørgsmål
Kan kun anbefale Bechtrade hvis i mangler et hunde transport bur
så tak for hjælpen
Hundetransportbur til stor hund
Hundetransportbur til stor hund. Bechtrade modtog os lørdag aften da vi alligevel passerede forbi, og vi kunne selv vælge tidspunkt. Da buret senere viste sig at være lidt for lille modificerede Bechtrade buret gratis så det nu passer perfekt til vores hund. Vi er meget tilfredse og kan varmt anbefale Bechtrade.
Klaus Villebro Sievers