Fedeste webshop! Varerne er nostalgiske og i flot stand. Elsker at sidde og kigge webshoppen igennem og se om der er noget man ikke kan leve uden :-) Pakken kom også hurtigt frem så helt klart de... Toon meer
Jeg faldt over Bedstefars hus ved et tilfælde. Vi samler på Tintin figurer og faldt over en fin retrofigur af Tintin og Jerry. Vi fik bestilt omkring jul og vidste at der kunne være lidt længere lever... Toon meer
Jeg fandt en figur på hjemmesiden, hvor der stod, at den var udsolgt - jeg lavede en forespørgelse på, om de måske havde den alligevel og 30 min. efter blev jeg ringet op og de havde fundet den til mi... Toon meer
Hurtig og pålidelig
Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen
Alletiders koncept
Rigtig god præsentation og beskrivelse af produktet.
Ordrebekræftelse kom straks - 2 dage efter fra DAO og 4 dage efter havde jeg pakken.
Alt fungerede fuldstændig som annonceret.
Super handel.
Stort udvalg med mange sjove ting og rimelige priser.
Er selv meget tilfreds med køb af et Bosch ur.
Her vil jeg handle igen.
Kan klart anbefale Bedstefars Hus
Kan klart anbefale Bedstefars Hus, super hurtig levering og rigtig fine priser på varerne. Jeg kommer helt sikkert til at handle der igen :)
Fin kvalitet og hurtig levering
Fin kvalitet og hurtig levering
Meget nem og hurtig service
Meget nem og hurtig service. Og gaven blev meget vel modtaget. Alt er godt! Jeg vil klart bruge dem igen :)
De varer jeg har købt har levet op til…
De varer jeg har købt har levet op til mine forventninger, og levering kom hurtigt og uden problemer. Og så har de en masse fede ting. Så kan varmt anbefale bedstefars hus
Fede produkter
Hurtig levering, fede produkter, anbefaling herfra!
Hurtig service
Hurtig service, og hurtig til bage svar på mit spørgsmål.
Mange lækre ting til gode priser
Mange lækre ting til gode priser og hurtig levering
Jeg vil anbefale
Jeg har handlet flere gange med Dan og Bedstefars hus, både fra adressen og på web
Det er altid god kvalitet og levering til tiden
Vil helt klart anbefale
Er temmelig vild med Bedstefars Hus
Der er altid, i tilfælde af tvivl el lign., en god
Kommunikation og service fra ejers side.
Jeg har virkelig gjort mange gode fund!
Er der noget specielt jeg søger, så går han “jagt”!
Har købt alt for meget af Bedstefars Hus, og det bliver jeg helt sikkert ved med 🤣
Er temmelig vild med Bedstefars Hus!!!!!
Jeg er godt tilfreds med den service…
Jeg er godt tilfreds med den service jeg har fået ved Dan/bestesfarshus en ting jeg har i kuven var udsolgt,men har skrev Dan om jeg vil ha’ en næsten tilsvarende olie kanden eller de penge retur og jeg fik pengene på mobilpay for den ene og rasten kom og jeg er godt tilfreds har lige købt noget mere unikt pynt til garagen
Fantastisk butik med mange sjove ting
Fantastisk butik med mange sjove ting. Købt flere ting der. Hurtig levering- kan kun anbefales 👍
Servicen
Her kan alle handle uden , at få ondt i maven eller blive snydt.
Ville ønske alle web shops var lige så seriøse
Super spændende showroom og hjemmeside
Super spændende showroom og hjemmeside. Har købt et spejl hos Dan som jeg hentede i Odense. Og ellers sender han det man bestiller. Kan kun give min anbefaling herfra og kommer helt sikkert til at handle igen. Varm anbefaling.
Flotte vare
Flotte vare, som passer overens med de billeder som vises på shoppen. Hurtig levering. God og ærlig kommunikation med firmaet.
Lars
Jeanne d arc Living.
Manden som skulle have mit køb...blev…
Manden som skulle have mit køb...blev ellevild
Og siden er ikke fake
God oplevelse
God oplevelse, fint produkt og hurtig levering