1. Alternatieve financiële diensten

BeeBonds est une plateforme de crowdlending belge.

3,4

Gemiddeld

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Reageert doorgaans pas na meer dan 1 maand

Correcte info

Correcte info, ruim gevarieerd aanbod

18 februari 2026

Antwoord van BeeBonds

Bedankt voor uw positieve feedback !

Eerste investering via BeeBonds in 2023

Eerste investering gebeurde in 2023. Tot op heden geen negatieve ervaringen en correcte afhandeling van de obligaties met einde looptijd . Overzichtelijke, gebruiksvriendelijke website. Degelijke evaluatie van de kredietwaardigheid van de emittent. Snelle reactie bij opmerkingen en/of vragen.

16 juli 2025

Antwoord van BeeBonds

Hartelijk dank om uw ervaring met BeeBonds te delen en voor uw vertrouwen in ons sinds uw eerste investering in 2023.
Uw feedback motiveert ons om verder te bouwen aan een gebruiksvriendelijk platform en een betrouwbare service voor al onze investeerders.
Mocht u in de toekomst nog suggesties of vragen hebben, staan wij uiteraard steeds voor u klaar.

Schitterend beleggingsplatform

Tot op heden steeds zeer goede beleggingen, goede rentevoet en correcte betalingen!!

30 mei 2025

Antwoord van BeeBonds

Bedankt voor uw fijne reactie! We zijn blij dat u tevreden bent met uw beleggingen, de rente en de stipte betalingen.
We hopen u nog vaak te mogen begeleiden bij toekomstige investeringen.

Vlotte investering

Reeds 2 keer is de volledige procedure om te investeren vlot verlopen. Voldoende informatie beschikbaar over de projecten. Rentabiliteit hopelijk zoals voorgesteld, dat kan ik pas binnen 2 jaar beoordelen.

18 maart 2025

Antwoord van BeeBonds

Hartelijk dank voor uw vertrouwen en voor uw herhaalde investering via BeeBonds. We zijn verheugd te horen dat u de investeringsprocedure als vlot en transparant ervaart, en dat de informatie over de projecten duidelijk voor u is.

Zoals u zelf aangeeft, kan de uiteindelijke rendabiliteit pas beoordeeld worden bij de terugbetaling aan het einde van de looptijd. Maar we willen er u wel op wijzen dat u niet zo lang hoeft te wachten. In de driemaandelijkse rapportage van de projecteigenaar zal u op de hoogte worden gehouden van hoe het project verloopt en als dat volgens planning gebeurt. U kunt dit driemaandelijks rapport in uw portefeuille terugvinden bij het project waarin u hebt geïnvesteerd.

Mocht u in de tussentijd nog vragen of opmerkingen hebben, aarzel dan niet om ons te contacteren – ons team staat steeds voor u klaar.

Interessante diversificatie voor je beleggingen.

Het aanbod van BeeBonds is een interessante diversificatie voor je beleggingen. De investeringen zijn vlot toegankelijk mits je zelf ook wat moeite doet om de aangeboden informatie te capteren en te slagen in de noodzakelijke kennistest. Vlotte feedback gekregen van de administratie achter BB.

17 maart 2025

Antwoord van BeeBonds

Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling en voor het benadrukken van de diversificatiemogelijkheden die BeeBonds biedt. Het doet ons plezier te lezen dat u ons platform toegankelijk vindt en dat onze administratie u snel en efficiënt heeft kunnen ondersteunen.

We hechten veel belang aan duidelijke informatie en de noodzakelijke kennistest, zodat elke investeerder goed geïnformeerd kan beslissen. Uw feedback bevestigt dat dit traject voor u helder en waardevol is geweest.

Mocht u in de toekomst nog vragen of suggesties hebben, aarzel dan zeker niet om ons te contacteren.

Eerste ervaring met Beebonds was positief.

Eerste ervaring met Beebonds was relatief positief. Wel wat onduidelijkheid omtrent de 4 dagen bedenktijd na inschrijven en communicatie daarover was niet altijd duidelijk. Een mobiele app zou tevens handig zijn.

17 maart 2025

Antwoord van BeeBonds

Hartelijk dank om uw eerste ervaring met BeeBonds te delen. We zijn blij te horen dat deze in het algemeen positief was. Tegelijk waarderen we uw eerlijke feedback over de communicatie rond de bedenktijd. We nemen dit ter harte en werken voortdurend aan het verbeteren van onze informatievoorziening.

Uw opmerking over een mobiele app is terecht. We kunnen u alvast meegeven dat we volop bezig zijn deze app te ontwikkelen. Eerstdaags kunt u daar nieuws over verwachten.

Nogmaals dank voor uw vertrouwen en uw input – het helpt ons om onze dienstverlening verder te optimaliseren.

Toon reviews in alle talen. (44 reviews)