1. Bierwinkel

Beerbuddy is dé webshop voor Belgische speciaalbieren, craftbier, limited editions en barrel-aged bieren. Levering in heel Europa mogelijk.

3,9

Goed

TrustScore 4 uit 5

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Zalige bierwandeling in Heuvelland met…

Zalige bierwandeling in Heuvelland met Koen als bier expert. Ongekende kraft lekkere Belgische bieren, Top ervaring!

14 juni 2025

Dank je wel!
Het was me een waar genoegen om jullie (figuurlijk én letterlijk) mee te nemen op een ontdekkingstocht doorheen de Belgische biercultuur aan de hand van enkele uiteenlopende voorbeelden 😇.

Alles was volgens afspraak!

Het bestelde bier werd vlot geleverd zoals afspraak.
En het smaakt ook lekker👌👌

4 januari 2025

Antwoord van Beerbuddy.be

Dank je wel voor de review! En we zijn altijd blij als de bieren gesmaakt worden :)

Vlotte service van lekkere, unieke bieren

Een zeer vlotte service en Koen verrast effectief met een selectie aan minder gekende, maar zeer lekkere bieren. Enkel blije gezichten tijdens de feestdagen!

31 december 2024

Antwoord van Beerbuddy.be

Dank je wel voor deze review! Altijd leuk om te horen/lezen!

Perfect!

Persoonlijk bericht gekregen met de vraag of het later geleverd kan worden door de (verdiende) drukte.
Zelf dan was het perfect op tijd geleverd en zijn het weer prachtexemplaren!

25 november 2024

Antwoord van Beerbuddy.be

Dank je wel voor deze review én voor je begrip voor de kleine vertraging!

Geweldig Cadeau voor Bierliefhebbers!

Ik heb onlangs om 7 uur 's ochtends een cadeaupakket besteld bij Beerbuddy, gevuld met verschillende streekbieren. Tot mijn verbazing werd het pakket al om 16 uur geleverd! Dit was perfect, want we wilden het gebruiken als cadeau voor de winnaars van de Klingse Boscross die wij sponsorden.

Het assortiment bieren was fantastisch en de presentatie was echt top! Wat ik ook geweldig vind, is dat je de optie hebt om wekelijks zo'n pakket te laten leveren. Voor elke bierliefhebber is dit een echte aanrader, want je ontdekt steeds nieuwe en verrassende biertjes. Het gemak en de kwaliteit van Beerbuddy hebben mijn verwachtingen overtroffen. Zeker een aanrader voor iedereen die van speciaalbieren houdt!

4 oktober 2024

Antwoord van Beerbuddy.be

Dank je wel voor deze uitgebreide review! Wordt ten zeerste op prijs gesteld!

Perfect,

Perfect,
Gemakkelijk besteld,snel geleverd.

19 juli 2024

Antwoord van Beerbuddy.be

Dank je wel voor deze review!

Reviews in alle talen tonen. (16 reviews)