Ik heb 3 april hun gedurfde cadeaubox voor 3 maanden besteld voor een vriend zijn verjaardag en nog steeds geen ontvangen.

Leuk cadeau. De kaarten die er bij gegeven worden, met uitleg en plaats om ieder bier te beoordelen, zijn heel fijn en zeker een meerwaarde. Benieuwd welke biertjes er elke maand gaan tussen zitt... Toon meer

Via mijn maandabonnement ontvang ik steeds een leuk/lekker assortiment biertjes! Bij vragen of problemen (die ik heb gehad met 2 leveringen via Mondial Relay en die NIET de fout van PostMyBeer war... Toon meer

1. Bierwinkel
  2. Bierdistributeur

PostMyBeer wil zoveel mogelijk mensen laten kennismalen met de rijke Belgische Biercultuur. Sinds enkele jaren zijn er opnieuw meer dan 400 brouwerijen en meer dan 1500 verschillende bieren om te drinken, alleen al in België. Om dit te bereiken stelt PostMyBeer maandelijkse nieuwe ontdekkingsboxen samen met telkens 6 verschillende biertjes van de kleinere, minder bekende brouwerijen die vervolgens bij jou thuis geleverd kunnen worden. Elk bier wordt vergezeld van een eigen bierfiche met extra info en een proefformulier. Er kan gekozen worden voor verschillende abonnementsformules, maar prepaid en cadeauboxen zijn ook beschikbaar. //////// PostMyBeer vise à faire découvrir au plus grand nombre la riche culture de la bière en Belgique. Depuis quelques années, on compte à nouveau plus de 400 brasseries et plus de 1 500 bières différentes à boire rien qu'en Belgique. Pour ce faire, PostMyBeer crée des nouvelles boîtes de découverte mensuelles , contenant chacune 6 bières différentes provenant de brasseries plus petites et moins connues, qui peuvent ensuite être livrées à votre domicile. Chaque bière est accompagnée de sa propre fiche de bière avec des informations supplémentaires et un formulaire de dégustation. Différentes formules d'abonnement peuvent être choisies, mais des boites prépayés et des boites cadeaux sont également disponibles.

3,0

Gemiddeld

TrustScore 3 uit 5

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Super ontevreden

Super ontevreden, klantendienst gewoon onbereikbaar na meermaals te bellen, mailen en contact op te nemen op alle mogelijke manieren. Tweemaal betaald voor één levering, ik verwacht dus nog geld terug.

5 maart 2026

Ik heb in december 2keer dezelfde…

Ik heb in december 2keer dezelfde pakket gekregen ik had in juli een abo gekregen can mijn arbeidscolleges die was in december afgelopen ik had toen zelf spontaan mijn abo verlengd en het december pakket nog eens gekregen ipv het eerste in januari

17 december 2025

Bestelling niet geleverd

6 bierflesjes werden besteld op 22/08/2025. Pas enkele weken later ontvang ik een melding dat mijn pakket klaar is voor verzending, terwijl op de site te lezen staat dat de bestelling wekelijks worden klaargemaakt. Verder geen uitleg. Op 15/09/2025 krijg ik plots een melding dat mijn bestelling terugbetaald zal worden. Wederom zonder enige vorm van uitleg. De dienst na verkoop is schrijnend en ik raad toekomstige kopers af om via deze site te bestellen.

14 september 2025

Klantendienst onbereikbaar

Leuk concept, maar jammer dat de klantendienst absoluut onbereikbaar is! Ik probeer al meer dan 2 weken contact op te nemen maar tot nu toe geen antwoord op meerdere e-mails, voicemails en berichten via de chatbot, waardoor mijn pakjes nog steeds naar het verkeerde adres verzonden worden! Jammer genoeg is alles al op voorhand betaald...

2 september 2025

Pakket 24 biertjes

Fijn dat het pakket uiteindelijk gebracht werd, want normaal moest deze opgehaald worden. Een bier dat niet beschikbaar was werd terug betaald en vervangen door een ander. Eén minpuntje is dat een biertje wel al half jaar vervallen was.

29 januari 2025

Geslaagde cadeau

Leuk cadeau.
Benieuwd welke biertjes er elke maand gaan tussen zitten.
Zeker een aanrader voor de bierliefhebber die graag nieuwe belgische bieren leert kennen.

4 december 2024

Onbekende bieren en goede service

Onbekende bieren. Bij eerste levering een kapot flesje maar direct rechtgezet

22 november 2024
Logo Postmybeer

Antwoord van Postmybeer

Dank je wel voor deze review! En ja, helaas kan schade tijdens transport toch af en toe nog eens voorvallen, maar we lossen dit steeds in samenspraak met de klant zo snel mogelijk op.

tof concept

Ik vind het leuk om nieuwe bieren te proeven. De ontdekkingsbox is voor mij een heel tof concept, vooral met thuisbezorging, zeer blij mee. Bedankt

4 mei 2024
Logo Postmybeer

Antwoord van Postmybeer

Bedankt voor deze review! En nog veel proefgenot met de bieren uit de ontdekkingsbox!