Nieuwe droogkast gekocht eind januari 2026. Na 3 weken was deze al stuk na 2 weken kon er een mechanieker komen stukken moesten besteld worden nog eens een week wachten. uiteindelijk hersteld.... Toon meer
Na een slechte review ga ik deze aanpassen naar vijf sterren een super super supergoeie service. Waar Coolblue achterblijft.(terwijl ik vind dat je van zo’n bedrijf iets meer mag verwachten.) heeft Be... Toon meer
Slecht vindbare en bereikbare servicedienst. Wasmachine na nog geen jaar stuk, monteur na 12 dagen gekomen, had onderdeel niet bij zich, dit was 3 werkdagen geleden, tot nu toe geen communicatie over... Toon meer
kan niet in contact met beko service. maar wel met particulier service bedrijven die je niet via de telefoon te woord willen staan, maar gelijk een afspraak voor reparatie willen maken. Naar aanl... Toon meer
Ş. controlled by Koç Holding.
Karaağaç Caddesi 2, 34445, Verenigde Staten
Heeft 14% van zijn negatieve reviews beantwoord
Het belangrijkste: koop niets van BEKO!
In januari 2024 kochten wij een wasmachine. Na zeven maanden rook het wasgoed niet fris na een wasbeurt. Ook centrifugeerde hij slecht en zaten er zwarte vlekken in de gewassen spullen. De eerste twee keren kwam er na mijn melding bij BEKO een aardige monteur. Eerste keer de motorprint en de tweede keer de afvoer vervangen. Drie dagen na de laatste reparatie deed de wasmachine het weer niet en maakte een hels kabaal. Lang verhaal iets korter: BEKO reageerde niet meer op reparatieaanvragen. Coolblue was verkopende partij. Stuurden een topper van een monteur, wat bleek: er miste een schroef, twee klipjes, d'r zat iets los en de machine stond niet meer waterpas. Zo had BEKO 'm dus achtergelaten. Monteur Coolblue heeft wat belletjes gepleegd en de toppers van de klantenservice van Coolblue regelden een nieuwe wasmachine. Uiteraard van een ander merk.

Antwoord van Beko
wij hebben ongeveer 10 maand geleden een compleet nieuwe keuken aangeschaft via twa keukens in peize.na een half jaar deed de helft van onze inductiekookplaat het ..de monteur van onze keuken leverancier kreeg het niet klaar en verwees ons door naar de fabriek beko..gebeld er werd ons een dag vrij monteur belooft ...ene henk die alleen op dinsdag kon... prima als het maar gemaakt werd. henk zou komen maar een precieze tijd niet zeggen..tussen 8..00 en 18.00 .....om 17.00 gebeld met beko ....komt henk nog??? jazeker meneer het is nog geen 18.00 uur ...18.30 bericht van henk ...ben onderweg 22.30 maar op bed gegaan ....dit is twee keer gebeurd ...aan alle kanten aan het lijntje gehouden en nog steeds een kapotte inductiekookplaat... na minmaal 10 x telefonisch contact ons nu een andere monteur beloofd ....word vervolg.......

Antwoord van Beko
Een wasmachine gekocht van Beko. Na een paar weken gaf die vlekken in de kleding, die er niet meer uitgingen!!! Ik moest met waspoeder gaan wassen...
De vlekken bleven idd weg..
Maar nu is het apparaat 1m5 jaar oud, de vlekken kwamen er weer, het apparaat stinkt naar olie van binnen en doet niets meer.
Ik wacht al 3 weken, op iemand die komt kijken !! Elke keer als je klantenservice belt, wordt een bericht met spoed naar het hoofdkantoor gestuurd. Voor de rest... hoor je vervolgens niets meer !

Antwoord van Beko
Microgolfoven is stuk. Hebben 5 jaar garantie. Dossier werd goedgekeurd voor vervanging van oven door een nieuw toestel. Wachten reeds 2 maanden op levering en plaatsing van nieuwe oven. Volgens Beko is hun dossier afgesloten en werd de nieuwe oven geleverd.

Antwoord van Beko
Ik wil ook wel eens in contact komen met Marjolein van Beko. Het is zo goed als onmogelijk om ergens contactgegevens terug te vinden en op de mail via het mailformulier heb ik nog geen antwoord. Ook mijn droogkast van 600€ is in minder dan 4 jaar stuk. Er is een technieker langs geweest die ik via de winkel heb aangesproken. volgens heb is er een fabricage fout (al dan niet bewust) aan de machine waardoor ze nu niet meer droogt. Ik wil graag met iemand van Beko daar over spreken.

Antwoord van Beko
beste mensen ,mijn beko droger van nog geen jaar oud ,is nu vanaf 13 aug stuk vandaag de dag nog steeds niet gemaakt (oktober) ik heb echt al 10 x gebeld ,ze nemen je niet serieus ,je krijgt een callcenter te spreken die zeggen u onderdeel is niet binnen en we weten niet hoelang dit duur ,,,ik ben echt boos ,ook heb ik extra betaald voor 5 jaar garantie op alles ,nou voor niks dus .
ik en nog heel veel mensen met mij adviseren geen beko te kopen
Geen reactie op mails. Nieuwe wasmachine sinds paar maanden. Steeds zwarte vegen in de was. Steeds maar weer alles schoon maken helpt niets. Mijn dochter ook een beko precies zelfde.

Antwoord van Beko
Hier ook nooit meer beko!! Al 2 maanden aan het w8 tot er eindelijk contact word opgenomen hoe verder met mijn vaatwasser die kappot is . Tot op de dag van vandaag nog geen duidelijkheid

Antwoord van Beko
Onze wasdroger is defect gegaan. Dit is inmiddels 5 maanden geleden. Ondanks de garantie nog steeds geen gemaakte wasdroger. Verder dan reperatie service kom je niet. Op e-mails wordt niet gereageerd. Het is echt schandalig. Wat een slechte service. Mijn advies koop nooit een apparaat van het merk Beko.

Antwoord van Beko
Vorige week mail gekregen dat dan eindelijk de koelkast die stuk is omgeruild gaat worden. En wanneer word het omgeruild? Op de dag zelf! En nee er is niemand langs geweest en ik heb nog geen andere koelkast. Klantenservice bereiken is onmogelijk, ze verwijzen door naar een mailadres waar je dus geen reet aan hebt en nu een week later hebben ze nog steeds niet geantwoord op de mail. Wat een flut service

Antwoord van Beko
Vanaf het begin af aan problemen met onze wasmachine Beko WTE10736XBMN1.
Ben tot op de dag van vandaag bezig met de winkel waar wij de machine besteld hadden. Er gaat weer een monteur komen. Heb het apparaat net iets meer dan 2 jaar. Van herrie tot alleen maar start/stop/pauze gedurende de complete cyclus. Ben al gauw 11uur bezig met 1 was dus vergeet de zuinigheid maar. Voor mij nooit meer een Beko. Met ons gezin van 5 personen als ik geluk heb 1 was per dag of 1 in de 3 dagen.... pure horror en slecht voor je stress level.
..........................................................
Ondertussen weer 2 reparaties verder door de monteur van de winkel waar wij onze nachtmerrie gekocht hebben.
Ondertussen ook de printplaat vervangen, gisteren 7-10-2024.
Vanmorgen, 8-10-2024, weer dezelfde storingen. Dus meteen weer onze winkel gebeld. Er wordt gewerkt aan een oplossing. Laat dat A.U.B. een nieuwe wasmachine worden... en dan van een ander merk!

Antwoord van Beko
Slechter dan slechter .. garantie komen ze gewoon niet na ... Inmiddels al 3 maanden verder

Antwoord van Beko
Ik hab een beko droger 4jaar geleden gekocht nu was hij Defekt beko gebelt een week later kwam de monteur het printplaat was defect ik had een mail gekregen dat het niet meer lever baar was ik kon een om ruiling krijgen na een week later een andere droger top bedtijf
Update: de wasmachine had een constructiefout en is omgeruild. De nieuwe doet het wel.
Ik wacht momenteel op de service van de verkoper van mijn nieuwe Beko wasmachine.
Over Coolblue heb ik geen klachten, over de machine wel.
Bij het proefdraaien ging alles goed tot het water uit de trommel zakte. Toen kwam er water uit.
Als het water door de afvoer gepompt wordt, stopt de machine met lekken.
Geen idee wat het probleem veroorzaakt, maar ik ben niet van plan elke wasbeurt te dweilen.

Antwoord van Beko
Koop nooit iets van BEKO klantenservice waardeloos! Ik ben al meer dan 5 maanden bezig geen resultaat! Beloven van alles monteur na maanden 50x inbellen in de wacht ..ze bevestigen niets en schuiven alles na andere afdelingen. Ben nu na maanden nog aan het wachten geholpen te worden! Service is een schande callcenter verbreken de lijn of je wordt zogenaamd een technische serviceticket aan gemaakt geen oplossing. Monteur komt 5 min en geeft aan dat de machine retour 3c ingebeld maar nog steeds geregeld. Hoe bestaat het zou mij kapot schamen

Antwoord van Beko
De rest van de reacties zegt al genoeg!
Het zelfde zit al 4,5 maand zonder diepvries. Nieuwe gekocht bleek kapot nu hopen dat ik ooit in mijn leven nog een nieuwe krijg!

Antwoord van Beko
1 jaar geleden heb ik een kookplaat van Beko gekocht. Na 6 maanden goed gefunctioneerd te hebben kreeg ik een error tekentje te zien op de kookplaat. Hiervoor heb ik een paar keer de klantenservice van Beko gebeld, wat ook heel moeilijk bereikbaar was. Toen ik de probleem had verteld hebben ze een dossier aangemaakt, een reparatie nummer gegeven en ze zeiden dat ze mij zouden gaan bellen binnen 1 week. Dit is dus niet gebeurd. Dit gebeurde in januari 2024. In april 2024 werkte twee kook zones niet meer. Hiervoor heb ik ook weer gebeld naar de klantenservice van Beko. Ze hebben en monteur getuurd naar mijn huis en de monteur zei dat hij een onderdeel zou gaan bestellen, hiervoor hebben we weer een paar maanden op gewacht. En hebben we weer een ‘marathon’ van telefoontjes gehad en daarna is er weer een monteur gekomen die zei dat er geen onderdelen zijn besteld na het bekijken van de aangemaakte dossier. Hij zei dat hij de onderdeel zou gaan bestellen. Na heel lang gewacht te hebben, hebben we weer gebeld of de onderdeel nu wel is aangekomen. Waarop er werd gezegd dat we moesten wachten op de onderdelen. Nog steeds is er niks behandeld. We krijgen geen antwoord op onze mailen. Kortom niks van Beko is goed. De service, de apparaten etc heel slecht kwaliteit.

Vreselijke klantenservice
Arrogante medewerkers die alles wegwuiven en geen oplossing bieden. Al 14 dagen aan het wachten om terug gebeld te worden. Bij terechte vragen over een apparaat waar garantie op zit wordt gewoon de hoorn opgegooid!!!
Beko train je personeel om ten alle tijden klantvriendelijk en service gericht te blijven.
De mevrouw aan de telefoon heeft niet in de gaten dat de koper haar salaris betaald!!!

Antwoord van Beko
Jaar geleden een koelkast gekocht. Koelkast kapot, maar valt binnen garantie. Na 2,5e week wachten stuurt BEKO eindelijk een monteur. Deze keurt de koelkast af en zegt dat BEKO contact met me opneemt over een vervangende product. Na 4 weken nog steeds niks gehoord van BEKO. Heb zelf een paar keer gebeld, maar het enige telefoonnummer is de vlaams sprekende service planner. Deze zegt mijn klacht door te sturen naar het hoofdkantoor, maar weigert een ander nummer of emailadres te geven. Ik heb een koelkast elders gekocht en raad iedereen dit bedrijf te vermijden.

Antwoord van Beko
Ik denk dat ik niks meer hoef te schrijven iedereen die hier staat schrijft hetzelfde.
Wasmachine was na 1 maand kapot, monteur geweest niet meer te repareren.
U krijgt een nieuwe, 2,5 maand later nog steeds geen wasmachine.
Meest waardeloze klantenservice ooit.
Meer dan 20 keer gebeld en gemaild, ow ja meneer vreselijk vervelend we gaan er meteen achteraan.....tuurlijk.