Nieuwe droogkast gekocht eind januari 2026. Na 3 weken was deze al stuk na 2 weken kon er een mechanieker komen stukken moesten besteld worden nog eens een week wachten. uiteindelijk hersteld.... Toon meer

Na een slechte review ga ik deze aanpassen naar vijf sterren een super super supergoeie service. Waar Coolblue achterblijft.(terwijl ik vind dat je van zo’n bedrijf iets meer mag verwachten.) heeft Be... Toon meer

Slecht vindbare en bereikbare servicedienst. Wasmachine na nog geen jaar stuk, monteur na 12 dagen gekomen, had onderdeel niet bij zich, dit was 3 werkdagen geleden, tot nu toe geen communicatie over... Toon meer

kan niet in contact met beko service. maar wel met particulier service bedrijven die je niet via de telefoon te woord willen staan, maar gelijk een afspraak voor reparatie willen maken. Naar aanl... Toon meer

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Ş. controlled by Koç Holding.

• Karaağaç Caddesi 2, 34445, Verenigde Staten

• beko.com

3,2

Gemiddeld

TrustScore 3 uit 5

2K reviews

Heeft 14% van zijn negatieve reviews beantwoord

En ja hoor Beko maakt alles waar wat…

En ja hoor Beko maakt alles waar wat hier staat: van het kastje naar de muur, verbinding verbreken, geen info, geen service. Wat een ellendig slechte service, maak die producten a.u.b. een beetje duurder en lever fatsoenlijke service in plaats van dit ongelofelijk slechte excuus voor klantgerichtheid. Een ander goed alternatief is de tent sluiten.

En dan krijg je hierna de vraag om meer informatie … kom gewoon je afspraken na, zoals het hoort.

19 november 2024

Antwoord van Beko

Goedemorgen mijnheer, mevrouw Burkx.

Het spijt ons te horen dat de service van Beko niet aan uw verwachtingen voldeed. We erkennen dat we hierin tekort zijn geschoten en willen dit graag rechtzetten. We komen graag met u in contact om uw ervaring te bespreken en samen tot een passende oplossing te komen. We zullen een verzoek via Trustpilot sturen om meer informatie van u te ontvangen, zodat we direct met u in gesprek kunnen.

Super slechte service!!

Super slechte service!!! Na melding van lekkage via NIEUWE wasmachine zou de monteur komen. 18-11-2024 tussen 8.00 uur en 17 00 uur. Komen gewoon NIET opdagen. Zit je daar voor Jan met de korte achternaam te wachten. Niet te bereiken via mail of telefoon. Vandaag weer gebeld krijg je lullig antwoord ik weet niet waarom hij hiet geweest is!!! En wordt afspraak weeeeer week later gezet. Als ik dit vantevoren had geweten, had ik NOOIT een Beko apparaat gekocht. Ik raad het dus ook bijdeze iedereen af om zelfs maar een wasknijper van dat merk te kopen!!!

19 november 2024

Antwoord van Beko

Goedemorgen mijnheer. mevrouw van Spaandonk.

Consumercare Team

Cashback aangevraagd na aankoop BEKO…

Cashback aangevraagd na aankoop BEKO wasmachine bij Coolblue. Een drama, vele emails en email adressen verder nog geen resultaat. Vragen als nieuwe fot opsturen / uw aanvraag kunnen we niet vinden. Verkeerde email adres gebruikt (van NL -> Be). Kortom: met doet er alles aan om niet te hoeven betalen... Schande!. Ook slecht van Coolblue dat ze deze actie ratificeren (die blijkbaar niet werkt). Trap niet in deze scam.

beste Rene

Beko cashback

Na een review te hebben geschreven over de cashback actie. ..werd ik gebeld (niet door beko zelf) en werd mij uitgelegd hoe en wat,diegene gaf dus ook aan dat het bij hun niet zo lang duurde...ik zou daarna door beko zelf gebeld worden...niet dus...maar ik zag in de mail die ik eerder had gestuurd dat de verwachte datum nu op 13 december zal zijn...dus geen maand ,maar meer dan 2 maanden...afwachten of ze die datum wel betalen..wordt vervolgd

13 november 2024

Vaatwasser is stuk, geen gehoor en geen tijdige oplossing.

Vaatwasser is stuk, ik wacht bijna 2 maanden op het vervangend onderdeel. Als ik bel of email krijg ik nooit gehoord. Slaat nergens op. Pas in augustus gekocht.

Update: Ben eindelijk bereikt en heb een nieuwe vaatwasser ontvangen ter vervanging. Ben daar wel tevreden mee maar de manier hoe het contact is verlopen blijft erg jammer.

Goedemiddag Sarah.

BEKO IS ZO SUPER SLECHT!

BEKO IS ZO SUPER SLECHT!! Klantenservice, HOOFDKANTOOR SLECHTE SERVICE!!! Ik ben al een maand bezig met dit bedrijf voor mijn wasmachine. Monteur (12-10-2024) 1ste keer netjes gekomen om te kijken wat er mis was. Monteur heeft het onderdeel meteen met spoed besteld, vervolgens ben ik gebeld op woensdag (16-10-2024) dat de monteur het op zaterdag (19-10-2024 zou komen repareren. Echter is de monteur niet komen opdagen. Niemand die belt of geen enkele nummer waar jij na toe kan bellen. Vervolgens maandag erop (21-10-2024) gebeld met klantenservice. Hier werd aangegeven dat de monteur niet was komen opdagen omdat hij ziek was. (kan gebeuren) maar alsnog super slecht dat jij die dag niemand kan bereiken of je zelf niet kunt bellen of enige contact met hun kan opnemen!! Vervolgens is mij verteld dat ik word gebeld door het hoofdkantoor, woensdag 23-10 ben ik netjes gebeld om vervolgens weer een afspraak te maken voor die zaterdag. Akkoord gegaan en de afspraak gemaakt. ( ik heb zelf een zoontje die voetbalt en deze twee zaterdagen thuis moeten houden omdat ik rekening hield met de monteur) dus beide zaterdagen is hij niet geweest naar zijn wedstrijden. Ik heb die man nog gevraagd weet je zeker dat er iemand gaat komen want ik kan helemaal niemand bereiken, waarop hij antwoordde ik zit er boven op! Vol vertrouwen wachtte ik zaterdag weer op de monteur 26-10. Tot 18.00 uur gewacht en weer geen monteur verschenen. Ik bel vanaf maandag 28-10 tot vandaag. Elke keer wordt hetzelfde gezegd wij kunnen niks eraan doen, wij gaan met spoed een e-mail sturen naar het hoofdkantoor dan wordt u gebeld door hun. Manager belt nie terug als er na wordt gevraagd. Elke keer wordt door het customecare het zelfde verteld. BEKO IS GEWOON EEN SCHIJT BEDRIJF, bieden totaal geen goeie service naar hun klanten. Jij als klant moet elke dag lopen bellen om te vragen hoe de stand van zaken zit! Ik vind het beschamend dat het hoofdkantoor zo met hun klanten omgaat en niet wordt gebeld door hun!!! IK HEB AL MEER DAN 10 keer zelf gebeld om te vragen voor afspraken en de monteur!!!!! Vandaag weer contact gehad en gevraagd naar de manager hierop werd geantwoord die zit in een meeting, vervolgens durft ze nog te zeggen IK moet terug bellen. Waarop ik antwoordde Nee jou manager moet mij terugbellen waarop zij antwoordde, dat dr manager me zou terug bellen en guess what? Geen enkele manager die me terugbelt!! Ik wil jullie HEEL ERG SLECHT ZOU OOK GEEN ENKELE MENSEN JULLIE MERK PRODUCTEN AANBIEDEN WANT JULLIE SERVICE IS SUPER SLECHT!!!! Mensen van het hoofdkantoor lopen volgens mij te spelen daar Inplaats werken want NIEMAND belt terug en je kan ook geen enkele contact met hun krijgen! Pff slecht bedrijf!!! NOOIT MEER BEKO VOOR MIJ!!!!

12 november 2024

Beste Annika.

Koelkast gekocht

Koelkast gekocht , en hoorde van de monteur dat er door een productiefout , koelgas is weggelekt en daarom koelt ie niet meer ... de Koelkast is nog geen 3 jaar oud ... heb deze echt nodig voor medicatie in te bewaren.

Inmiddels zit ik al 14 dagen zonder Koelkast en hoor van beko helaas niks 😩😩😩

28 oktober 2024

Goedemorgen mevrouw Jacobs.

Consumercare Team

Zo wat een slecht bedrijf

Zo wat een slecht bedrijf! Vaatwasser na 1 jaar al stuk. Monteur kwam langs , was het zogenaamd een oud model en had hij geen pomp bij zich. Volgens de monteur zou het 10 werkdagen duren, na 3 weken gebeld word ik afgescheept met dat het nog 5-6 weken zal duren!! Klantenservice is erg onaangenaam en niet vriendelijk! Ik koop hier nooit weer iets! Oplichters zijn het, helemaal klaar mee.

7 november 2024

Goedemorgen Nicole.

Geen enkel contact!

22 oktober een reparatie aangemeld van mijn wasmachine, tot de dag van vandaag is het radiostilte. Een mail gestuurd om alsnog een monteur de wasmachine te laten repareren met foto dat overal water uitkomt tijdens het draaien. Wederom geen gehoor. De machine is net een jaar. Stuitend. Wat heb ik een spijt van deze aankoop. Beko is een NoGo.

7 november 2024

Goedemorgen Carla.

Consumercare Team

BEKO klantenservice is een zooitje ongeregeld

update 2024-11-13
-------------------------
in fairness, blijkbaar heeft Beko deze review gezien en actie ondernomen, de dag na het doorgeven van 'extra informatie' via trustpilot kreeg ik een telefoontje van beko met de toekenning dat ze hierin tekort waren geschoten, blijkbaar voor meerdere klanten. Mijn case zou ook doorgezet worden met deze andere klanten, om dan toch een factuur door te sturen. Hij is dan eindelijk binnen gekomen. Beetje jammer dat het zo moet maar toegezegt, het is nu dan wel rond na een maand te moeten pushen. Alsnog bedankt voor de inzet.

Helaas is wat ze nu eindelijk leveren geen factuur, maar een werkbon. Ik mag hieruit afleiden dat ze geen factuur hebben om te sturen, wat natuurlijk helemaal niet kan. Verhuurder is terrecht ook niet te spreken om met een werkbon de boekhouding door te voeren.

Waarom kan Beko geen factuur leveren?

-----------------
klacht van 2024-11-04

Reparatie aangevraagd voor de vaatwasser. Zou contact opgenomen worden met mij. Blijkbaar bellen ze met een anoniem nummer onder werktijd dus had niet opgenomen. Week later klantenservice gebeld: 'oh ja ze hadden u gebeld maar werd niet opgenomen' -- 1 poging gedaan idd. Ok prima, doe nog maar een poging (daarvoor moet je beko dus bellen om uit te leggen dat de vaatwasser idd nog steeds kapot is..)

Prive nummer belt, monteur zegt dat ie wel langs gaat komen volgende week.

Volgende week komt eraan, dag zelf Beko bellen want ik vertrouw het allemaal niet-- oh ja nee de monteur heeft niets ingepland, eigenlijk kan ik uw case nummer ook niet meer vinden, oh nee..

Nieuwe case aanmaken. Opnieuw moet ik gebeld worden om een monteur in te plannen, kan niet bij de klantenservice ter plekke...

Monteur belt nu wel snel op en komt de dag erna langs.

Reparatie goed om vrijdagvond 19u..
Ter plekke betalen met een TIKKIE.... Ok

Wil wel nog een factuur hebben om te declareren naar de verhuurder.

Beko bellen, graag factuur doorsturen via email (geverifieerd dat email klopte); -- is goed doen we

Week later, niks

Terug bellen. Oh dan ga ik dat vandaag nog regelen

Weer een week later. Niets

En inmiddels hang ik aan de lijn met 10m wachttijd, dat in het Frans wordt afgeteld met Nederlands bandje.

Beko heeft moeite om een factuur op te sturen, waar gaat dit over.

- Klantenservice is soms totaal onverschillig en liegt waar je bij staat, ook een keer eravring gehad dat ze hun best doen om je case te vinden maar nergens op terug kunnen komen - fijn dat je moeite doet maar zo komen we ook nergens.
- Monteurs bellen met anoniem nummer, komen later aan dan verwacht maar informeren je ten minste
- Factuur sturen is een onmogelijke opgave voor zo'n klein bedrijfje 'Beko'.
- Ter plekke met Tikkie betalen is ook wazig.
- Beko raakt je case randomly kwijt, gewoon deruit geknalt uit het systeem , OK?
- Kan dit bedrijf niet fatsoenlijk bereiken buiten telefoontjes.

Ik ga dit niet nog een keer doen. Zal iedereen dit merk afraden. Ik heb al uren aan de telefoon gehangen, ben er klaar mee.

4 november 2024

Beste mijnheer Cleijne.

Consumercare Team"

KOOP GEEN BEKO !!!!

We zijn nu weer een aantal dagen verder 🫣
Na weer veel gebeld te hebben zou er vandaag dan eindelijk een monteur komen
vrij genomen de hele dag om dat men hier niet duidelijk krijgt van hoelaat deze man komt tussen 8:00 en 17:00 🤔dus dag kwijt
16:30 nog steeds geen bericht van monteur, weer gebeld en krijg te horen dat deze nog komt.
16:55 nog niks weer gebeld
Krijg ik te horen dat er dingen mis zijn gegaan met de planning ,en dat ze voor volgende week dinsdag een monteur kunnen inplannen .
Pfffff hoe kan dit en hoe kan een bedrijf als dit blijven bestaan ??
Mensen betaal meer voor niet alleen kwaliteit maar ook voor service
want hier gaat teveel mis
Ik zit er echt aan te denken om kassa te gaan benaderen
misschien moeten wij de gedupeerden een vuist gaan maken en dit gewoon allemaal bij een kassa of iets dergelijks neerleggen !!!
Want dit kan niet 🤬

Dinsdag 5 november update

Monteur is inmiddels geweest deze jonge heeft prima werk verricht
maar wat ik te horen kreeg
Betreffende de onderdelen voor de kookplaat
Want deze had hij al heel lang bij zich ??
Er gaat dus echt veel fout kwa communicatie 3 maanden waanzin 🫣nogmaals de monteur kan hier niets aandoen
Ik had gehoopt dat we een x bedrag zouden krijgen terug gestort
voor de extra kosten die we hebben moeten maken !!
het aanschaffen van een twee pits inductiekookplaat die we gekocht hebben om toch nog een beetje normaal te kunnen eten
Ik hoop hier nog iets over te horen
Als jullie echt willen aantonen dat jullie er alles aandoen om de klant te behouden en een betere score te ontvangen

6-12-2024

De kookplaat werkt nog
Maar juichen doe ik pas echt als we langer
Onderweg zijn
Maar dit is het enige positieve want
Voor de rest gaat het nog steeds moeizaam
We wachten nu alweer een maand op
Een bedrag wat ons is toegezegd voor
De extra kosten die we hebben moeten maken
Maar ook dit blijkt erg lastig te zijn voor Beko
Ik had een beetje hoop zeg ik eerlijk
Tijdens een telefoontje van uit de kant van Beko
Maar weer blijken dit loze woorden
Jammer is dit
Dus ik zeg echt tegen de gene die aan het kijken voor nieuwe keuken apparatuur of wat dan ook van Beko
DOE DIT NIET!!!!!!betaal wat meer
Geloof me dit scheelt je veel hoofdpijn

30 oktober 2024

Koop NOOIT iets van Beko!!!

Ik zou liever negatieve sterren geven, want zelfs 1 ster is teveel voor dit bedrijf.

De deur van onze vaatwasser ging in juni (onder garantie) kapot. Na contact met Beko kwam er 9 juli een monteur. Niet heel vriendelijk -klagend dat het een inbouwapparaat was- was hij binnen twee minuten weer verdwenen met de woorden dat er een onderdeel besteld moest worden. Ik zou gebeld worden voor een nieuwe afspraak.
Toen dat een maand later op 7 augustus nog niet gebeurd was, heb ik zelf weer contact opgenomen. Onderdeel was nog niet binnen, maar was in bestelling en zou elk moment binnen komen.
Op 20 augustus opnieuw contact opgenomen. Toen bleek dat het onderdeel pas op 8 augustus (dus de dag na mijn telefoontje) besteld te zijn. (Gewoon glashard gelogen dus)
Binnen een paar werkdagen zou ik gebeld worden over het onderdeel en een nieuwe afspraak met de monteur.
Niet dus. Zelf weer gebeld begin september. Onderdeel was onderweg. Uiteindelijk zou er half september een monteur komen. Dat werd bevestigd toen ik weer belde. Ik ben er voor thuis gebleven (wat mij als ZZP-er geld kost!)
In de middag gebeld om die afspraak nogmaals te verifieren. Volgens degene die ik aan de lijn had, was de monteur onderweg en zou hij voor het eind van de middag komen. Om 16:45 weer gebeld; "jazeker, monteur is onderweg, u bent de laatste klant vandaag" werd mij verteld.
Het werd later en later maar de monteur kwam niet.
Volgende dag weer gebeld. Er was geen bevestiging dat het onderdeel ontvangen was en men kon ook geen afspraak terugvinden met de monteur, waar ik eerder DRIE (!!) keer een bevestiging van had gekregen. Het onderdeel was onderweg, ik zou binnen een paar dagen gebeld worden. Dat gebeurde (weer) niet.
Eind september opnieuw zelf gebeld.
Men zou mij binnen een week terugbellen over de status van de bestelling van het onderdeel en als dat niet meer te krijgen was (men vond nu zelf ook dat het wel erg lang duurde) zou er een alternatief komen zoals het omruilen van de machine.
Inmiddels is het bijna november en ik heb niets meer gehoord. En wij zitten ondertussen ruim 5 maanden (!!!) met een defecte vaatwasser.
Ik zal contact opnemen met TROS Radar en andere consumentenprogramma's, want dit is ronduit schandalig. Oprecht de slechtste klantenservice / reparatie-afhandeling die ik OOIT heb meegemaakt. Kennelijk trekt men ook geen lering uit de enorme hoeveelheid zeer negatieve reviews hier op Trustpilot.
Nooit meer Beko!!

29 oktober 2024

Beste,

Consumercare Team

Bestelling wordt maar niet geleverd. 4 maand wachttijd op droogkast!

We bestelden 2 maand geleden een droogkast van het merk Beko. We ontvingen deze nog steeds niet. Na telefonisch contact (via winkel waar we het toestel bestelden), werd ons medegedeeld dat het pas eind december zou geleverd worden. Het hoeft voor ons niet meer en willen ons geld terug!

29 oktober 2024

Antwoord van Beko

Goedemorgen mevrouw van Liedekerke.

Consumercare Team

Koop hier geen producten!!

Koop hier geen producten!!! Wij hebben hier een koel/vrieskast gekocht. Hierbij bevroor de koelkast steeds waardoor alle producten in onze koelkast bevroren waren. De klantenservice is slecht bereikbaar en ze zijn totaal niet bereid om mee te werken. Vandaag hebben ze onze koelkast opgehaald en zouden ze een nieuwe komen brengen, je raad het al door een fout wederom geen nieuwe koel/vrieskast ontvangen.. wij hebben weinig vertrouwen op een goed afloop met dit bedrijf

26 oktober 2024

Beste Consumer,

Consumercare Team

Wachten al 16 werken op 4 lampjes van…

Wachten al 16 werken op 4 lampjes van de afzuig kap je word Supper slecht telwoord gestaan van het kastje naar de meur gestuurt tot 3 keer aan toe een monteurs afspraak gehad komen ze niet op dagen en dan een week later krijg je te horen dat hij ziek was tussen tijd waren de lampen op eens spoorloos toen moesten ze op nieuw besteld worden BEKO SCHAAM JE en maak dan zeker niet op de radio reclamen over nummer 1 best merk ik n serves echt uit het diepst van me hard BEKO KANSLOOS BEDRIJF

24 oktober 2024

Beste Jim,

Wij betreuren het dat onze service niet aan uw verwachtingen voldeed. Wij erkennen dat wij hierin tekort zijn geschoten en u niet de service hebben geboden die u van ons mag verwachten. Wij komen graag met u in contact om uw ervaring te bespreken en samen tot een passende oplossing te komen. Graag ontvangen wij uw contactgegevens via het volgende e/mail adres:

Vreselijk slecht

Vreselijk slecht. Ik kreeg in april2024 een wasmachine maar tot op vandaag nog steeds niet kunnen gebruiken. Volgens de monteur een fabricage fout en het product zou zsm worden omgewisseld. Het is nu bijna november. Nog geen omruiling gehad. Inmiddels alle afdelingen gesproken en niemand kan mij helpen. Tıs te triest voor woorden. Ik word er ook gewoon ziek van. Heb een 6 personen huishouden en een wasmachine is geen luxe. Word niet gehoord. Schandalig.

26 april 2024

Beste,

Wij betreuren het dat onze service niet aan uw verwachtingen voldeed. Wij erkennen dat wij hierin tekort zijn geschoten en u niet de service hebben geboden die u van ons mag verwachten. Wij komen graag met u in contact om uw ervaring te bespreken en samen tot een passende oplossing te komen. Graag ontvangen wij uw contactgegevens via het volgende e-mail adres:

Consumercare Team

Zelfs 1 ster is nog te veel!!

Zelfs 1 ster is nog te veel!!!
Hier nooit geen BEKO meer. Zitten inmiddels al ruim 2 maanden zonder kookplaat. Dagelijks contact gehad de afgelopen 2 weken maar niks geen oplossing. Zelf een draagbare inductie kookplaat aan moeten schaffen omdat we anders helemaal niks kunnen. Kookplaat is in de garantie periode vervangen maar deze is na een paar weken ook weer stuk gegaan!!! Liefst zou ik mijn geld terugkrijgen zodat we een degelijk apparaat aan kunnen schaffen. Mijn vertrouwen is weg in BEKO!!!

21 oktober 2024

Beste S.B.

Consumercare Team

Slechtste keus ooit om een Beko apparaat te kopen

Zat een Beko koelkast in onze keuken.
De koelkast had een probleem met het afvoeren van water.

Hiervoor 2x een monteur langs gehad dit ging allemaal nog goed in 1.5 week tijd

Nu heeft de 2de monteur besloten dat onze koelkast vervangen moet worden. Maar dit is zoon drama om dit geregeld te krijgen.

1ste week zou ik mail van de vervoerder krijgen. Deze natuurlijk niet gehad. Daarna gebeld met Beko. Ze zouden de technische dienst mij laten bellen. Op vrijdag.

2de week. Je raad het al. Weer geen contact of gebeld. Ik op maandag maar gebeld. Nu zouden ze op donderdag mij contacten.

Inmiddels zijn we meer als 1 maand verder. De koelkast lekt nog steeds water. En hierdoor gaan al mijn keukenkastjes kapot.

Niks of niemand bij Beko neemt hier verantwoordelijkheid voor.
Het liefst zou ik een andere koelkast kopen en gewoon men geld wat ik heb betaald terug krijgen. Want dit is echt om te janken

Update: na 1.5 maand elke week 2 keer bellen. Had een review plaatsen to h nut en is de koelkast eindelijk vervangen q

3 september 2024

Beste Erik,

NOOIT MEER BEKO!!! Nu wel xxx

Ik heb op 29/08/2024, een nieuwe wasmachine aangekocht. Op 14/09/2024 verloor mijn wasmachine, een enorme hoeveelheid water. Ik ging net een weekje in verlof en op 25/09/2024 hebben we hiervoor contact opgenomen met Beko. Op 29/09/2024 belt een medewerker mijn man maar hij was aan het werk en belt na 30 min terug. En kreeg als antwoordt: de technieker was onderweg maar niemand nam de telefoon op. Ik bel terug op 01/10/2024 en kreeg doodleuk te horen dat de technieker, een week in verlof ging. Op 07/10/2024 is de technieker langs geweest. Dit is trouwens een hele sympathieke meneer geweest, volgens mijn man en het ging om een lintje van een sweater, die vastzat tussen de trommel. Het bleek een fabrieksfout te zijn waardoor dit probleem veroorzaakt was. De trommel stond niet haaks en er was een rubber die dit normaal verhelpt. Hij zou dit bestellen of kijken of dit in het magazijn was. Ik bel terug op 11/10/2024 en kreeg bij de eerste medewerker te horen dat dit stuk, in het magazijn al was. Maar ze ging me even met desbetreffende dienst doorverbinden. Kreeg ik een arrogant mens aan de lijn, ik meld hoe het komt dat het zo lang duurt dat dit hersteld wordt terwijl dit stuk al in het magazijn was. Ik kreeg te horen dat dit helemaal niet zo was, op een hoge toon. Waarop ik vraag waarom er geen nieuwe wasmachine werd gegeven. Ik zat in garantie, net geen maand oud, en had notabene "een fabrieksfout", bij mijn nieuwe wasmachine. Of tenminste een vergoeding want ik ben drie keer naar de wasserette geweest. Ik heb een gezin met 2 volwassen kinderen, we werken allemaal en hebben dus werkkledij, sportkledij en vrijetijdskledij. Conclusie is dat ik veel geld heb betaald in de wasserette en dus niks vergoeding krijg van hun. Echt wel een dure zaak en raar, ik koop nu net een nieuwe wasmachine om zo dus te zorgen dat mijn was tijdig gedaan wordt. Madam zei me dat Beko failliet gaat als iedereen een nieuw machine kreeg en vergoeding voor de wasserette kon ik op mijn buik schrijven. De technieker heeft dus op 16/10/2024, ons wasmachine hersteld. Hij deed zijn werk wel naar behoren en toppunt van het verhaal is dat hij zei: "ik ben helemaal niet op verlof geweest". Dus lieve mensen, denk dus na bij de aankoop van een BEKO product want hun personeel en afspraken trekken op niks. Bedankt om te antwoorden en heb van hun een draadloze stofzuiger gekregen en een bon van 30% korting op een volgende aankoop. Dit is de service, die ik verwacht had.

18 oktober 2024

Beste Marina,

Teleurstellende service…

Misschien zal ik hier een reactie krijgen. Beste BEKO. Mijn droogkast is stuk en valt nog binnen de garantietermijn. Aanmelden via Coolblue verliep perfect. Binnen de 48 h zou ik reactie krijgen van een reparateur. Maar daarna begint de nachtmerrie. 1 week gaat voorbij. Geen gehoor. Ik bel de BEKO klantendienst, ze gingen vragen dat de technische dienst snel zou opbellen. Week 2, geen gehoor. Contact opgenomen met Coolblue en mail ingevuld op site BEKO. Geen gehoor... Week 3; opnieuw contact opgenomen met Coolblue. Ze zetten een procedure in gang, wederom zou ik gecontacteerd worden door BEKO om een afspraak tot herstelling in te plannen... Geen gehoor.
We zijn bijna week 4 en nog steeds wacht ik. Maar ik ben het BEU. Morgen opnieuw iedereen contacteren. Foei BEKO, jullie falen enorm.
UPDATE: naar aanleiding van de onderstaande reactie van BEKO mijn gegevens doorgestuurd. Maar wederom geen reactie.
Op 22 oktober gebeld naar Beko. Kwam men met de reactie dat BEKO mij had willen contacteren, maar dat er een cijfer ontbrak van mijn gsm nummer.
Wederom de schuld bij de klant duwen, ipv toe te geven dat het beleid faalt.
Ik heb reeds tot 4 x toe mijn gegevens laten controleren door zowel Coolblue als BEKO. Nog nooit meegemaakt..
Deze namiddag een telefoontje ontvangen van european appliances. Vriendelijke man, begripvol.. aanbod van een voucher van 30% op mijn volgende aankoop bij BEKO en consoorten en een gratis steelstofzuiger. Neen dankjewel, geef dan een gratis droogkast in de plaats.
Op 24 oktober kreeg ik een sms van het reparatie bedrijf dat deze op 31 oktober zou langskomen voor reparatie. Gejuich, MAAR.. na 1 maand wachten zijn we op die dag helaas niet thuis. Ik was ook niet van plan om mijn vakantie te verzetten omdat deze incompetente bende mij al zo lang liet wachten. Ik stuur dus drie berichten (gsm), geen gehoor. Dan maar gebeld, voicemail, blijkt het een Franstalig bedrijf.. Na zes keer proberen werd er uiteindelijk opgenomen. Alles in het Frans natuurlijk, maar bon, ik heb de afspraak kunnen verzetten naar maandag 4 november. Dus morgen! Extra spannend want ik lees dat ze regelmatig hun kat sturen..
Opvallend, nadat de tussenpersoon van european appliances had doorgegeven dat ik geen interesse heb in een stomme steelstofzuiger en korting, schoot BEKO ook in actie.
Ze hebben contact opgenomen om te vragen of er al iemand is langsgeweest. Maar deze reactie van BEKO komt effectief door het plaatsen van mijn reactie op trustpilot, niet door contact op te nemen met de BEKO desk. Dus ook wel triest.
4 november; net bericht ontvangen dat de technieker niet komt. Ze komen nu woensdag. En wij maar verlof nemen.
Update!
BEKO heeft beslist dat ik mijn toestel via Coolblue mag omruilen.
Op 15 november had ik eindelijk opnieuw een goedwerkende droogkast.

17 oktober 2024

Beste Liesje