Nieuwe droogkast gekocht eind januari 2026. Na 3 weken was deze al stuk na 2 weken kon er een mechanieker komen stukken moesten besteld worden nog eens een week wachten. uiteindelijk hersteld.... Toon meer

Na een slechte review ga ik deze aanpassen naar vijf sterren een super super supergoeie service. Waar Coolblue achterblijft.(terwijl ik vind dat je van zo’n bedrijf iets meer mag verwachten.) heeft Be... Toon meer

Slecht vindbare en bereikbare servicedienst. Wasmachine na nog geen jaar stuk, monteur na 12 dagen gekomen, had onderdeel niet bij zich, dit was 3 werkdagen geleden, tot nu toe geen communicatie over... Toon meer

kan niet in contact met beko service. maar wel met particulier service bedrijven die je niet via de telefoon te woord willen staan, maar gelijk een afspraak voor reparatie willen maken. Naar aanl... Toon meer

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Ş. controlled by Koç Holding.

• Karaağaç Caddesi 2, 34445, Verenigde Staten

2K reviews

Heeft 14% van zijn negatieve reviews beantwoord

Dank voor de recensies.

Dank voor de recensies.
Beko wasmachine na 2,8 jaar stuk. Wel een korte levensduur en helaas net uit de garantie. Maar al deze recensies gelezen te hebben over het bedrijf en de prijzen van wasmachine monteurs en onderdelen en loonkosten opgezocht te hebben, maar een van een ander merk gekocht. Die nog goedkoper is :-)

14 december 2024

Beste.

Het spijt ons te horen dat de service / kwaliteit van Beko niet aan uw verwachtingen voldeed. We komen graag met u in contact om uw ervaring te bespreken. We zullen een verzoek via Trustpilot sturen om meer informatie van u te ontvangen, zodat we direct met u in gesprek kunnen.

Slechte service

In juli is er gemeld dat de wasmachine bepaalde programma's niet start. Er is toen een monteur geweest, er moesten onderdelen besteld worden. Tot op heden hebben wij niets meer vernomen. Wij hebben diverse keren gebeld, maar helaas.. Er zou zelfs een high priority status aan gegeven worden!

29 juli 2024

Beste mijnheer, mevrouw.

Het spijt ons te horen dat de service van Beko niet aan uw verwachtingen voldeed. We erkennen dat we hierin tekort zijn geschoten en willen dit graag rechtzetten. We komen graag met u in contact om uw ervaring te bespreken en samen tot een passende oplossing te komen. We zullen een verzoek via Trustpilot sturen om meer informatie van u te ontvangen, zodat we direct met u in gesprek kunnen.

Consumercare Team

Smoesjes, maar wel reactie op Trustpilot

BEKO, wat een smoesjes om onder jullie service uit te komen. Jullie benoemen dat jullie mijn naam niet herkennen. N.a.v. de eerste slechte review heb ik direct al informatie verstrekt (het dossiernummer) maar hoor ik niets? Waarom zijn jullie alleen per telefoon bereikbaar en dan ook nog eens heel slecht, komen jullie beloftes (bv terugbellen of reparatie) niet na, maar zijn jullie er wél snel bij wanneer er een slechte review komt opTrustpilot?

15 december 2024

Goedemorgen mevrouw Vanderavoort.

Mag ik het emailadres en telefoonnummer waarop wij u kunnen bereiken?

Dick
Consumer Care Specialist Benelux

European Appliances

consumercare_benelux@europeanappliances.com

www.bekoeurope.com

Ik schrijf u omdat ik zeer ontevreden…

Ik schrijf u omdat ik zeer ontevreden ben over de service van Beko. Tot op heden is ons probleem met de koelkast nog steeds niet opgelost. Op 29 november kwam er een monteur langs, maar helaas had hij het verkeerde onderdeel bij zich. Voor mij was dat de laatste kans voor een reparatie.

Onze koelkast vertoont meerdere gebreken. Ten eerste is de deur beschadigd, en ten tweede lekt er water uit het koeldeel (niet uit de vriezer). Ik vermoed dat de lekkage verband houdt met de beschadigde deur. Door deze problemen koelt de koelkast niet goed, waardoor ik al veel eten heb moeten weggooien.

Ik heb hierover contact opgenomen met de klantenservice. Op maandag 2 december werd mij verteld dat ik na donderdag opnieuw kon bellen over de mogelijkheid van een nieuwe koelkast. Toen ik op vrijdag belde, kreeg ik opnieuw te horen dat er overleg zou plaatsvinden met een collega en dat ik zou worden teruggebeld. Helaas is dat, zoals vaker, niet gebeurd. Ik wacht mijn reparatie 6 manden al en ik heb koelkast nieuw gekocht de deur was kapot en elke keer zeggen ze ja wij kunnen niet ruilen moet reparatie wachten maar reparatie na 6 manden en met verkeerde onderdeel dat kan echt niet.

13 december 2024

slechte kwaliteit & service

Ik moest 3 weken wachten op mijn keuken waardoor ik dus 3 weken zonder keuken zat. Toen was ik blij dat ik eindelijk weer kon koken en na 2 weken was mijn Beko kookplaat al kapot. Nu moet ik 3 weken wachten tot iemand hem komt herstellen en verwachten ze maar dat er iemand thuis is tussen 8:00 en 17:00 alsof we niet moeten werken. 9/10 moet de kookplaat vervangen worden, maar een nieuwe kookplaat nemen ze uiteraard niet vanaf de eerste dag mee, dus zal ik waarschijnlijk nog 1 of meer weken moeten wachten tegen dat ik effectief een nieuwe kookplaat heb en zullen ze weer verwachten dat we hier een dag verlof voor nemen. Klantenservice is afschuwelijk slecht en het maakt hun helemaal niks uit. Daarnaast mogen we al ons vers eten in de vuilbak gooien. Heb spijt dat ik voor Beko heb gekozen en zal het niemand aanraden.

12 december 2024

Antwoord van Beko

Goedemiddag mijn heer, mevrouw Van Meirvenne.

Onbetrouwbare klantenservice

We hebben via Coolblue een Beko wasmachine gekocht. Al snel zat er een scheur in de deurrubber. We hebben via Coolblue hier vier keer! contact met Beko over gehad. Er is ons elke keer beloofd dat ze het zouden komen vervangen. Daarna hoorden we niks meer. Uiteindelijk hebben we via Coolblue zelf een nieuwe wasmachine gekregen.

12 december 2024

Goedemiddag mevrouw den Hollander

Consumercare Team

Verschrikkelijk slechte service ben al…

Verschrikkelijk slechte service ben al 4 maanden bezig met beko. Afzuigkap is stuk. Geven aan dat de onderdelen binnen zijn en daarna geven ze aan dat de onderdelen opnieuw besteld moeten worden. Revieuw geplaats uiteinderlijk is er door beko opgeregeerd met excuses en dat ze contact zouden opnemen om het op te lossen. Niks is opgelost elke keer brutalen medewerkers aan de lijn die van niks weten vanwege nieuw systeem. Aub mensen bestel nooit nooit nooit iets van beko. Ik bespaar jullie energie ! walgelijke service. oplichters !

1 september 2024

Slechte ervaring

Mijn wasmachine is 23 oktober kapot gegaan. 3 november kwam er een monteur die 5 minuten is geweest. Geen communicatie behalve dat er onderdelen besteld moeten worden. Nu 5 december is mijn wasmachine nog steeds niet gemaakt en geen communicatie. Ik bel iedere week en het enige wat ik hoor is dat de onderdelen nog niet binnen zijn en heb zelfs te horen gekregen dat ik dan maar geen goedkope wasmachine moet kopen. Er wordt niet meegedacht met de klant. En er wordt niet in oplossingen gedacht. Slechte service en slechte communicatie. Groet Silvia de Jong

3 december 2024

Antwoord van Beko

Beste mijnheer, mevrouw de Jong.

Binnen 24 uur teruggebeld

Binnen 24 uur teruggebeld!
Een goed gesprek gehad over een mogelijke oplossing voor het probleem. Ik voel me gehoord en serieus genomen. Er is me verteld dat BEKO hard werkt aan een betere service. Daar wordt ik blij van!

4 december 2024

Koop geen Beko

Vrijdag via Mediamarkt een Beko machine gekregen. Doet het niet! Zondag melding gedaan, maandag melding gedaan, dinsdag melding gedaan. Woensdag kreeg ik een mail we hebben uw melding ontvangen. Meteen gebeld. Maandag, dus 7 a 8 dagen nadat ik een nieuwe machine geleverd heb gekregen komt er iemand KIJKEN. Maar ik wil gewoon annulering, geld terug en niks meer te maken hebben met beide partijen. Waardeloze service!!

30 november 2024

Goedemiddag mevrouw Bijlstra.

Consumercare Team

super slechte service, te triest voor woorden

In juni een monteur langsgekomen omdat mijn diepvries dichtvriest. inmiddels ook een lade kapot. Een onderdeel moest vervangen worden en ik krijg een nieuwe lade werd er verteld.

In juli contact opgezocht omdat ik nog niets had gehoord. monteur was nu met vakantie, kan gebeuren. er zijn blijkbaar geen anderen beschikbaar?

het is nu 2 december en ik heb nog steeds geen contact gekregen met BEKO. Via coolblue (waar we de koelvriescombinatie hebben gekocht) proberen we contact met BEKO te krijgen. Coolblue zet zich hier ook hard voor in. Meerdere reperatie meldingen via hun eigen site en Coolblue heeft meerdere meldingen gedaan om contact met mij op te nemen. nog nooit zo'n slechte service meegemaakt als dit. het apparaat was een jaar oud toen dit gebeurde en nu al kwalen die niet opgelost worden.

Het is jammer dat mijn retourtermijn al is verstreken anders had ik de koelkast, droger, wasmachine en vaatwasser retour gestuurd. deze heb ik namelijk allemaal van BEKO. als daar iets aan mankeert heb ik er geen vertrouwen in dat het opgelost gaat worden.

2 december 2024

Beste Lisa.

Consumercare Team

Doekje dat kleur opvangt in de filter…

Doekje dat kleur opvangt in de filter geraakt. Machine onder garantie.
Technieker ( die in de buurt was ) welgeteld 5 minuten werk verricht.
Factuur van 95€.
Pure oplichting.
Nooit meer Beko toestel in huis! Oplichters

29 november 2024

Goedemorgen Stephane.

Het is vervelend om met kosten geconfronteerd te worden. De monteur heeft echter de juiste procedure gevolg.

In onze voorwaarde staat te vinden onder 4 Geen garantie, punt c .Defecten die te wijten zijn door voorwerpen die niet in het apparaat thuis horen en vanaf buiten komen ( zoals uw doekje)

Onder punt 9 kunt u de tarieven terug vinden. Het minimum tarief van € 95,- bestaat uit de voorrijkosten en de eerste 15 minuten arbeidsloon. De daadwerkelijke aanrijtijd heeft geen invloed op het tot stand komen van dit tarief.
Helaas is er geen basis voor creditatie van de factuur.

Klantenservice bereikbaar

Na onderstaande review te hebben geplaatst hier, heeft beko contact opgenomen. De lade is binnen een week opgestuurd. En excuses ontvangen. Kijk dat is je zaakjes op orde brengen. Van mij nu 4 sterren ipv 1.

In mei dit jaar een vriezer gekocht via bol.com. Opzich heel tevreden over de vriezer. Maar wordt geleverd met 1 kapotte lade. Al op meerdere manieren contact gezocht. Maar geen reactie. De klantenservice lijkt niet te bestaan. Echt heel heel slecht. Spullen verkopen zonder bereikbaar te zijn voor klachten. Nooit meer beko.

1 mei 2024

Beste Erwin,

Je moet een ster geven

Je moet een ster geven, maar liever gaf ik er geen.
Ze hebben een service knop op de site, maar service??
We hebben een vaatwasser en we kunnen geen handleiding vinden met de uitleg van de knoppen. Volgens mij is het heel basic om een layout van de knoppen te doen met uitleg. Nergens te vinden! wel uitleg over de programma's maar niet hoe te kiezen.🙈

30 november 2024

Beste Henk,

Consumercare Team

Hele slechte ervaring en service

Zoals vele hier ben ik niet te spreken over de service van beko.
Begin oktober ging onze wasmachine kapot.
Viel nog mooi binnen de garantie en monteur is komen kijken.
Hij gaf aan dat er 2 onderdelen vervangen moest worden en dat het 5 werkdagen zou duren voor binnen is .
Heel netjes ander halve week later kwam ie met de onderdelen.
Nu bleek er 1 verkeerd onderdeel besteld te zijn dus kon het niet gemaakt worden .
Nou zou het weer 5 werkdagen duren , en dat is ni bijna 2 maanden geleden

Verschillende keren gebelt en dan krijg je een call center aan de lijn .
En enigste wat ie van hun hoort is dat het vervelend is en dat ze een mail gaan sturen dat ze ons met spoed zullen contacteren.

En je raad het al , we zijn nog steeds aan het wachten .
Ik ben er zelfs over na aan het denken om gewoon de rechtsbijstand in te schakelen .
Want ik kan bijna een nieuwe wasmachine kopen van geld wat uit moet geven om toch schone was te hebben .!!
Mijn ervaring met beko is gewoon uitermate slecht. En koop op deze manier dat merk nooit meer

29 november 2024

Beste Rob,

Consumercare Team

Wat een aanfluiting dit bedrijf

Wat een aanfluiting is de service van dit bedrijf. Vorig jaar februari mijn wasmachine binnen gekregen en na een aantal maanden al de eerste keer een monteur erbij gehad. Moet zeggen dat de service toen prima was en alles vlekkeloos is verlopen.

Nu is mn wasmachine weer kapot en weer is er contact geweest met Beko zodat ze een monteur langs kan sturen. Op maandag 18 november is afgesproken dat ze op vrijdag 22 november langs zouden komen tussen 08:00 en 17:00. Eind van de middag had ik nog niets gehoord dus voor de zekerheid maar even gebeld waardoor ik kreeg te horen dat het hoofdkantoor vergeten was om mij in te plannen. Een hele dag thuis zitten wachten! En nee, ik kan niet vanuit huis werken. Persoon aan de telefoon gaf aan dat ik zsm teruggebeld zou worden. Dit gebeurde niet dus heb ik maandag gebeld en verhaal gedaan, en dinsdag gebeld en verhaal gedaan en woensdag weer gebeld en verhaal gedaan en alle 3 de keren werd er niet mee gedacht maar werd er aangegeven dat ik weer kan aansluiten achter aan de rij. Het lijkt me toch niet meer dan logisch dat een bedrijf met verontschuldigingen komt als ze een klant een hele dag voor niets thuis laten wachten en dan zo snel mogelijk actie gaan ondernemen om die fout te herstellen? Tot op heden nog steeds geen enkel idee wanneer er een monteur gaat langs komen. Wel een aantal keer duidelijk aangegeven dat ik volgende week op vakantie ben en dat mijn wasmachine voor die tijd gemaakt moet worden, maar dat boeit ze daar totaal niet.
Vandaag niet meer gebeld want man man man wat een negatieve energie levert dit bedrijf mij op zeg.

Never nooit geen Beko meer voor mij

18 november 2024

Antwoord van Beko

Goedemiddag mijnheer, mevrouw Bosman.

Kapotte vaatwasser al 5 maanden

We hebben een kapotte vaatwasser van Beko. Inmiddels 5 maanden verder, 2 monteursbezoeken waarbij eerst sprake was van een nieuw onderdeel dat besteld moest worden, maand en 4 telefoontjes verder, opnieuw monteur het is niet te repareren wordt compleet vervangen. Weer 2 maanden verder en wekelijks telefoontjes naar de planninsgsafdeling die standaard zeggen ik stuur een bericht naar het hoofdkantoor. Hoor je helemaal niets van. Vervolgens een klachtenbrief gestuurd naar een emailadres die ik na lang vragen eindelijk kreeg. Niets op gehoord. Zojuist weer een poging gedaan, doorverbinden naar hoofdkantoor kunnen ze niet, van status weten ze niets want ze gaan alleen over de planning maar contact gaat alleen via de planning. En u raadt het al, er wordt weer een bericht gestuurd naar het hoofdkantoor. Het is 1 groot drama met deze organisatie. 1 ster is nog teveel.

28 november 2024

Vaatwasser defect,

Vaatwasser defect,

Ondertussen sinds 20 september bezig om een vaatwasser te laten repareren onder garantie. Waardeloze garantie, van een zogenaamd "Topmerk" volgens hun eigen website. Komen afspraken van terugbellen niet na, komen niet met een oplossing. Gelukkig kan Marjolein van consumercare hier haar riedeltje onder kwijt, dat ze graag in contact willen komen om het op te lossen. Dit willen wij al maanden, zonder succes....

28 november 2024

Beste Nancy

Slechtste service ever!

Koel/vriescombi is defect (3,5 jaar oud). De keukenleverancier heeft hier een melding van gemaakt en na meerdere telefoontjes/mails is na 2 weken een monteur gekomen. Koelkast is niet meer te repareren er moet een omruilverzoek komen. Tot op de dag van vandaag (5 weken is de ijskast nu al kapot) nog geen reactie. Wanneer ik (of de keukenleverancier) bel beloven ze vanalles, maar komen niks na. Zeggen dat je teruggebeld wordt, dat ze een servicerapport dezelfde dag nog mailen (wat er niet blijkt te zijn), dat ze spoedmails naar de zaaksverantwoordelijke sturen, enz. enz.. Je krijgt ook geen manager/leidinggevende te spreken oid. Wat een enorme slechte service dit! 3 weken van het kastje naar de muur gestuurd worden kan gewoon echt niet!

Ik heb het geluk dat de monteur die bij me is geweest me nu meer info heeft gegeven en me gaat helpen het omruilverzoek te regelen. Hopelijk heb ik voor de kerst mijn nieuwe ijskast...

01-12-24: dankzij de behulpzame monteur gaat er een omruilverzoek komen. Helaas laat Beko het wederom afweten! Op naar de 7e week zonder koelkast. Echt schandalig dit!! En de opmerking van Beko hieronder is ook standaard, want ook via dit verder niks mogen vernemen.

10-12: 03-12-24 ben ik gebeld geworden door een klantenservice die ingehuurd is geworden door Beko om slechte reviews op te pakken. Dit omdat Beko schijnbaar zelf niet tevreden is over hun eigen klantenservice. Hele aardige meneer aan de lijn gehad die me wel heeft geholpen om meteen een ijskast te kunnen bestellen met als resultaat dat ik na bijna 7,5 week eindelijk weer een ijskast heb! Omdat deze meneer me zo fijn heeft geholpen een extra sterretje. Deze meneer verdient eigenlijk 5 sterren, maar omdat de rest zo enorm slecht was maar 2 sterren.

23 november 2024

Beste Kim.