Nieuwe droogkast gekocht eind januari 2026. Na 3 weken was deze al stuk na 2 weken kon er een mechanieker komen stukken moesten besteld worden nog eens een week wachten. uiteindelijk hersteld.... Toon meer
Na een slechte review ga ik deze aanpassen naar vijf sterren een super super supergoeie service. Waar Coolblue achterblijft.(terwijl ik vind dat je van zo’n bedrijf iets meer mag verwachten.) heeft Be... Toon meer
Slecht vindbare en bereikbare servicedienst. Wasmachine na nog geen jaar stuk, monteur na 12 dagen gekomen, had onderdeel niet bij zich, dit was 3 werkdagen geleden, tot nu toe geen communicatie over... Toon meer
kan niet in contact met beko service. maar wel met particulier service bedrijven die je niet via de telefoon te woord willen staan, maar gelijk een afspraak voor reparatie willen maken. Naar aanl... Toon meer
Ş. controlled by Koç Holding.
Karaağaç Caddesi 2, 34445, Verenigde Staten
Heeft 14% van zijn negatieve reviews beantwoord
Nieuwe vaatwasser gekocht. Deze ging na een jaar kuren vertonen. Nu na anderhalf jaar is hij helemaal kapot. Inmiddels is een monteur langsgeweest van Beko (na 3 maanden na melding pas). De monteur gaf aan dat de spoelmotor kapot was.
Helaas is het heel moeilijk geweest een monteur te laten komen. Ik heb tientallen keren gebeld met de klantenservice voor een afspraak. Uiteindelijk weer twee maanden verder, zou er een monteur komen. Hiervoor heb ik de hele dag vrij genomen. Je raadt het al: niemand is er geweest. Weer klantenservice gebeld.
Ze geven aan dat er misschien iemand een keer gaat komen. Inmiddels al 5 maanden geen vaatwasser.
NOOIT MEER Beko.
UPDATE: inmiddels heeft Whirpool de service overgenomen. Er is zonder overleg een nieuwe afspraak ingepland, gelukkig kwam dat mij uit. Een dag voor de afspraak kreeg ik een email van ze waarin stond dat de afspraak geannuleerd gaat worden. Je raadt het al: het onderdeel ontbrak. Ik wachtte al twee weken op die afspraak, je zou denken dat ze voordat ze zo'n afspraak inplannen ze zouden controleren of dat onderdeel in de voorraad is. Inmiddels drijft ook deze service me weer tot wanhoop. GAAN ZE HET OOIT OPLOSSEN?

Antwoord van Beko
wij hebben vorig jaar november een nieuwe keuken gekocht bij twa keukens in peize.na een maand of drie ging de beko inductiekookplaat stuk,contact op genomen met twa keukens, zei gaven mij het reparatie nr zodat ik het zelf verder met beko kon regelen (scheelt een borl heen en weer gemail) en daar begon de ellende. een afspraak met een monteur was op zich nog snel gemaakt , maar de tijden van de monteur zijn tussen 8.00 en 18.00 uur .Dus dag vrij genomen.om 16.00 uur gebeld met beko of de monteur wel kwam natuurlijk meneer het is nog geen 18..00 uur .. die dag geen monteur geweest. de eerste vrije dag was een feit. om een heel lang verhaal enigszins in te korten zit nu op 4 vrije dagen en nog steeds een kapotte kookplaat...Na uiteindelijk een monteur hier te hebben komt die man binnen kijkt ff en zegt tja die is stuk ik heb geen onderdelen bel maar ff met beko de groeten.... dat ff bellen met beko is op zich al een drama want je staat tijden in de wacht en krijgt een call center met elke keer iemand anders die volgens mij het verschil tussen een kookplaat en een afzuigkap niet eens weten. na eindelijk een monteur met de juiste onderdelen (zijn intussen een half jaar verder) de beste man vervangt een printplaat en het is idd voor een week of twee opgelost (was weer een vrije dag ) weer gebeld een boel ergenis word totaal niet serieus genomen en wacht intussen al weer twee maand op vervolg stappen... nog nooit zo.n slecht bedrijf als beko mee gemaakt.

Antwoord van Beko
Beko warmtepomp droger. De brandweer moeten bellen nadat mijn bovenverdieping naar brand rook en ik zag dat mijn op dat moment draaiende droogmachine uitgevallen was. Goed onderhouden machine van nog geen 3 jr oud met 5 jr garantie. Droger door de brandweer in de tuin gezet en de dag erop Beko klantenservice gebeld. Een week later is er een monteur van hun gekomen en heeft vast gesteld dat er binnen in de trommel een afdek klep kapot gegaan is waardoor het stof niet afgevoerd is, maar in het hele electrische mechanische is gaan zitten. De printplaat is hierdoor half weggebrand. Ik had de machine goed onderhouden en kreeg een verhaal over een stekker die er na iedere droogbeurt uit getrokken moet worden (niet relevant, want machine was aan het draaien). Monteur zei dat ie er niet meer aan ging beginnen en zou melden bij Beko. Beko zelf al tientallen keren gebeld en krijg steeds te horen "doorgegeven aan andere afdeling, wachten en hun hebben hun werk gedaan. Ik wacht inmiddels al weken en hoor niks meer. Eindstand is: overal hangt was (4 kinderen) en er staat een kapotte droger in mijn tuin. Vandaag (05-03-2025) eindelijk (wachtte al sinds begin december) mijn droger omgeruild. Blij dat het nu goed afgehandeld is.

Antwoord van Beko
Ik heb een inbouwkeuken met een BEKO-magnetron gekocht, maar helaas is dit een enorme teleurstelling. De magnetron werkt niet en BEKO is ontzettend moeilijk te bereiken. Je kunt BEKO niet direct bereiken, maar wordt steeds doorgestuurd naar een callcenter. Na drie keer bellen kreeg ik uiteindelijk een afspraak voor een monteur.
De monteur constateerde dat het display vervangen moest worden en bestelde een onderdeel. Dit was begin oktober, maar sindsdien heb ik helemaal niks meer gehoord. Toen ik na een tijdje weer contact opnam met het callcenter, bleek mijn melding zomaar verdwenen te zijn. Ze werkten met een nieuw systeem, dus alles moest opnieuw worden ingevoerd. Dat weer gedaan, maar wederom geen update.
Vandaag heb ik weer gebeld en na maar liefst 30 minuten in de wacht te hebben gestaan, kreeg ik eindelijk iemand aan de lijn. Wat bleek? Er moet opnieuw een monteur langskomen om het probleem te bekijken, en de eerstvolgende afspraak is pas op 3 februari! Dit is echt ongelooflijk. Ik ben al maanden bezig om een display van een magnetron te laten vervangen.
BEKO heeft zeer slechte klantenservice en het duurt veel te lang om een probleem op te lossen. Ik ben enorm teleurgesteld in de service en de communicatie. Het lijkt wel of ze niet om hun klanten geven. Ik kan BEKO helaas niet aanbevelen en zal in de toekomst zeker andere merken overwegen.

Antwoord van Beko
1 ster: Onze vaatwasser lekt, in oktober melding gemaakt,monteur geweest, nagekeken maar kon niets vinden. Vaatwasser bleef lekken aan de voorzijde, nu ook maar filmpje gemaakt van het zwarte water wat eruit kwam... Begin november weer gebeld, half november weer een monteur geweest die al gauw constateerde n.a.v. het filmpje dat het zeepbakje lekte. Dit vanwege het zwarte water. Binnenkant voorzijde klep bekleed met zwarte coating en indien zeepbakje lek is komt er water in wat aan de voorzijde gaat lekken. Plausibel verhaal. Kortom zeepbakje moest besteld, hoofdkantoor Beko zou afspraak inplannen, half november. Begin december maar gebeld want ik hoorde niets. De dame aan de telefoon vertelde mij dat de opdracht pas een week later was doorgezet en het zeepbakje toen besteld is en dat ik geduld moest hebben. Half december nogmaals gebeld, er werd mij verteld dat ik nogmaals geduld moest hebben. Inmiddels zijn we 11 weken verder en nog enkel reactie van Beko omtrent het inplannen van de reparatie. Ben nu aan de telefoon terwijl ik deze review schrijf en sta nu reeds 45 minuten in de wacht, schiet ook lekker op. En heb ik eindelijk iemand aan de lijn, hangt diegene op!! Nou ja!
Mijn geduld raakt een beetje op! Mensen mochten jullie kiezen voor witgoed, let dan ook goed op de service en garantie die geboden wordt als er iets kapot gaat! Dit neem ik zeker mee voor de volgende keer als ik nieuw witgoed ga aanschaffen. Beko zal het in ieder geval niet meer worden. Belabberde service.
2 sterren; Aanvulling 7 januari 2025: Naar aanleiding van dit bericht ben ik gebeld. Beko is overgenomen door Whirlpool en is bezig om de service te verbeteren. Excuses is gemaakt en een oplossing is geboden in de vorm van een voucher. 14 januari zal er eerst wederom een monteur komen om het zeepbakje te vervangen, als deze op voorraad is.... Hopelijk is het euvel dan eindelijk verholpen.
4 sterren; Aanvulling 4 februari 2025: Monteur is 14 januari geweest en helaas moest deze opnieuw vervangen worden. Maar dat zat al in de lijn der verwachting en was mij telefonisch al mede gedeeld in het gesprek n.a.v. mijn negatieve review over Beko.
Monteur was erg vriendelijk en legde alles goed uit. Direct een afspraak ingepland voor in februari want het kon helaas niet eerder vanwege mijn agenda.
Vandaag is het zeepbakje eindelijk vervangen zonder enige problemen!
De service is werkelijk verbeterd! Wat ook een flinke verbetering is, is dat je nu niet van 8 tot 18 thuis hoeft wachten op de monteur maar de dag van tevoren vanaf 13.30 kan checken tussen welk tijdsbestek van 2 uur de monteur komt. Ook geeft de monteur 15 minuten van tevoren een belletje dat hij eraan komt. Kortom, sinds Beko in december 2024 is overgenomen door Whirlpool is er een significante verbetering te zien wat ik als consument nu heb bemerkt. Chapeau!

Antwoord van Beko
Op 13 november 2024 ontving ik een schriftelijke bevestiging van Beko dat mijn defecte was-droogcombinatie omgeruild zou worden voor een nieuw model. Dit was een reactie op de vele reparaties die geen oplossing boden. Hoewel deze toezegging een stap in de juiste richting leek, blijkt de uitvoering hiervan volledig te ontbreken.
We zijn inmiddels acht weken verder, en ondanks mijn wekelijkse telefoontjes met de klantenservice en meerdere e-mails heeft Beko niet één keer de moeite genomen om contact met mij op te nemen over de status van de levering. Iedere keer dat ik bel, krijg ik te horen dat mijn verzoek wordt "doorgestuurd naar de juiste afdeling," maar er volgt geen enkele terugkoppeling of actie.
Als fabrikant heeft Beko niet alleen een verantwoordelijkheid om kwalitatieve producten te leveren, maar ook om gemaakte afspraken na te komen en fatsoenlijke communicatie te voeren. Helaas blinken zij uit in nalatigheid en een totaal gebrek aan klantgerichtheid.
Deze nalatigheid zorgt voor onnodig ongemak en frustratie.

Antwoord van Beko
kan niet in contact met beko service.
Naar aanleiding van dit bericht ben ik gebeld. Beko is bezig om de service te verbeteren
Dank jullie wel voor de service die dankzij deze weg mogelijk werdt.

Antwoord van Beko
1 ster is al teveel beko wasmachine erg slecht service.na 16 dagen komt er een monteur en zie dat de waterpomp stuks is wat al gemeld is .dus de monteur moet het onderdeel bestel en duurder 3 weken .jajaj geen wasmachine meer dan een maand voor een duur wasmachine van 4 maanden.echt geen service alles je beld nog geen service helaas kunnen we niks doen
Nu een jaar bezig met een onderdeel dat in garantie valt te vervangen. Elke keer kunnen ze niets vinden over mijn aanvraag. Uiteindelijk kwam er iemand langs en hadden ze verkeerd onderdeel gestuurd. Nu iemand aan de lijn gehad dhr Hendrik zo brutaal en zomaar opgehangen. Vertelt dat ze met nieuwe systeem werken en niets terug kunnen vinden. Shit wat je koopt en niet meewerkend
Beko bedrijf neemt geen verantwoordelijkheid voor zijn producten dat hij levert. Ik ben al sinds december 2023 bezig met koelkast wat defect is en het wordt niet gemaakt. En als je belt neemt een domme Belg op die niet weet waar je over hebt. Neem a.u.b. geen producten van Beko. Slechtste merk is Beko plus service.

Antwoord van Beko
Nieuwe condensdroger na 3 maand stuk. Je zou een nieuw apparaat verwachten maar nee, er moet eerst 3x een monteur langs zijn geweest voor dat dat overwogen wordt. Monteur geweest maar na 2 weken nog geen terugkoppeling voor een vervolgafspraak. Weer gebeld en bla bla overgenomen door Wirlpool. Voor een 2e x een monteur langs geweest. Condensor kapot en wordt voor Kerst nog naar u toegestuurd. Tot op heden nog steeds niks ontvangen of werkend gemaakt.
Superslecht zowel service/ bedrijf.

Antwoord van Beko
Kunnen jullie mij aub contacteren ivm een lopende interventie dossier? Het begint weer verkeerd te lopen. Hoezo is na eindeloos wachten en eindelijk een gedeelte oplossing te hebben gevonden er weer een issue? Op 26 nov is mij beloofd dat het onderdeeld eindelijk besteld zou worden met een levertijd van 2/3 weken. Ik bel net voor een update en krijg te horen dat ivm een nieuw systeem in dec niets terug te zien is en ik alles opnieuw moet starten? Incl het laten komen van een monteur om checken, waarna hierna pas het onderdeel besteld kan worden en de monteur weer terug moet komen????

Antwoord van Beko
Op 30-07-2024 kochten wij de BEKO BDFN26640XC à € 499,=. Vanaf het begin had ik al mijn twijfels en deze worden nu december 2024 alleen maar bevestigd. De vaat komt er niet schoon uit. Je moet werkelijk alle vaat eerst helemaal schoonspoelen om kans te maken dat de dat er schoon uit komt. En nu na 5 maanden wordt de kwaliteit alleen maar minder en minder.

Antwoord van Beko
De vaatwasser is gekocht op 24 september 2024 en op 1 november was hij al kapot. Ik heb een klacht ingediend bij de koper en hij zei dat ik om een reparatie kon vragen omdat hij onder de garantie valt. Ik heb Beko om een reparatie gevraagd met het dossiernummer 16038682 en na 2 maanden hebben we nog steeds dezelfde kapotte vaatwasser. We hebben een keer een monteur gehad die kwam en zei dat alles in orde was, maar niet eens goed keek. Nu zeggen ze dat de website een probleem heeft en dat ze de benodigde onderdelen niet kunnen bestellen om het te repareren. Het is gewoon smoesje na smoesje bij deze mensen. Op dit moment willen we gewoon om een retourzending vragen. We willen uw product niet en willen dat u vriendelijk uw product terugneemt en ons ons geld geeft. Dit is de slechtste service die we ooit hebben gehad en woorden kunnen niet beschrijven hoe teleurgesteld we zijn in Beko. Nadat dit is opgelost, komen we nooit meer in de buurt van een Beko-product.

Antwoord van Beko
Beko inbouw(!) wasmachine WTIK86151F (7178382200) gekocht. Echter geleverd zonder inbouw/montagemateriaal. Is dit nog ergens te koop?
Graag hoor ik waar deze montageset te koop is, internetwinkels verkopen het niet.leverancier wasmachine heeft het setje ook niet

Antwoord van Beko
Nog geen ster waardig. Trilt als een gek en al meerdere keren gemaakt. Ze willen het apparaat niet terugnemen naar hun mening is hij goed en hoort deze Was-droogcombinatie bij studenten in een huis, wat nooit vermeld staat in een advertentie. Wij zijn een gezin van drie personen waardoor deze dus ongeschikt is plus dat het op een houten vloer staat. Gek he in een jaren 30 huis boven.

Antwoord van Beko
Ik heb 4 jaar geleden een inbouw koelkast met koel vriescombinatie gekocht. Modelnummer is bcha275k3sn. Nu koelt de koelkast niet en vriest de vriezer niet meer optimaal. Er is een servicemonteur langs geweest en heeft zonder iets aan de koelkast te testen geconcludeerd dat de koelkast niet meer te repareren valt. Het vermoeden is een gaslek, fabrieksfout dus, maar doen ze niks aan omdat het buiten de 2 jaarlijkse garantie is. Daar gaan de voorrijkosten. Nu zit ik na 4 jaar al te zoeken naar een nieuwe koelkast, terwijl je van een dergelijk apparaat kan verwachten dat het minimaal 6/7 jaar meegaat. Totaal geen sprake van eventuele goodwill. Is echt weggegooid geld. Beko belooft nog met een offerte te komen voor een vervangende kast (natuurlijk op mijn kosten), maar ben nog altijd aan het wachten. Zo jammer dit.

Antwoord van Beko
upto date op het verhaal van 4-11-2024 we kunnen nog steeds niet koken het is inmiddels 13-01-2025 ik heb ze elke dag gebeld 2x is het toegewezen dat ik nieuwe andere inductie zou krijgen maar toen ik begon over verlenging van mijn garantie en de helft van mijn huidige kookplaat wilde reageren ze niet meer vandaag te horgen gekregen van de callcenter dat ik ze niet meer hoef te bellen want ze kunnen niets meer voor me doen ik moet het maar gewoon afwachten ik neem geen genoegen hier meer mee ik heb kinderen thuis en het is 9 weken inmiddels al voorbij heb besloten om er een rechtszaak van te maken.
DUS 2 dingen koop nooit keuken bij keukentreffer in amsterdam keuken en nooit van je leven het merk BEKO!!!!!

Antwoord van Beko
Geen woorden voor beko meer over!
Na lang wachten en klagen werdt er een omruiling van me kapotte droger aangeboden, maar helaas zelfde model niet op voorraad.
Hierdoor gaf beko mij een alternatieve optie waar ik mee akkoord ging maar verder weer geen gehoor gekregen tot je zelf weer gaat mailen hoelang het nog gaat duren.
Je kan het al raden WEER niet uit voorraad leverbaar maar even fatsoenlijk informeren doen ze niet uit zich zelf en een ander alternatief is er niet.
Dus word ik terug gestuurd naar de verkoop partij bol.com wie mij wel netjes te woord wilden staan en gaan mee denken aan de oplossing waar ik al sinds September op wacht!
Het boeit Beko totaal niks hoe hun klanten erbij zitten te wachten.
Beko wilt alleen verkopen maar service bieden kunnen ze NIET.
Ze bieden je een korting aan en stofzuiger als goedmakertje .. maar zelfs de stofzuiger weet zijn weg niet te vinden via de post .. zal waarschijnlijk ook " niet voorradig" zijn.
Enkel NEPPE beloftes worden er gemaakt!
Vaatwasser met 5 jaar garantie gekocht in mei 2022. September 2024 heeft onze leverancier herhaaldelijk een melding gedaan bij Beko. Omdat er niets gebeurt hebben we zelf al 2x telefonisch contact gehad. Maar nu ca. 3 maanden verder is er nog geen monteur geweest.