Gebeld door hun ongeveer drie maanden voor afloop oude contract. Er werd netjes gevraagd of zij weer een aanbieding mochten doen, aanbieding was nog beter dan vorige en iets voordeliger. (Telfort) te... Toon meer

Ik mocht mijn abonnement weer verlengen en kijk dan altijd eerst bij Algebeld.nl, omdat ik hier goede ervaringen mee heb! Na wat heen heen en weer gemail(over abonnement, nieuwe telefoon) luidde het a... Toon meer

Hieronder treft u een kopie van een emailtje van Belgoedkoper De pincode is verkeerd en blijkt de PUK code te zijn en andersom is de PUK code de pincode. Slordig met vriedenlijke gro... Toon meer

De verwerking van de aanmelding gaat razend snel Bij mij verliep het opsturen van de gevraagde papieren niet helemaal lekker waardoor de nodige vertraging op trad door post nl. Na een telefoo... Toon meer

4,4

Uitstekend

Zeer snel en klantvriendelijk!

Belgoedkoper.nl is een verademing, zowel per mail en aan de telefoon zijn ze ontzettend snel met informatie en verwerking van orders. Ze hebben hun zaken duidelijk erg goed op orde en pakken alle bestellingen heel voortvarend op. Aardige mensen ook, van harte aanbevolen!

27 mei 2013

Super snel en makkelijk!

Belgoedkoper was voor mij super! Op de site is het super overzichtig en staat er vol met goeie abonnementen, met de handige zoekmachine vind je het perfecte abonnement! Ik kon het nergens goedkoper krijgen dan hier! Super bedankt Belgoedkoper!

25 mei 2013

veel onduidelijk als nieuwe klant van Telfort.

Mijn abonnement is niet duidelijk voor mij.
Waarom gaat (zoals vermeld in een brief )het contrackt pas in half Juni?
Betekend dat dat ik nu erg duur telefoneer?
De mensen welke ik spreek klagen over een slijptol-geluid in hun telefoon wat verdwijnd na een paar minuten.
Wat kost op dit moment een geprek per minuut, op mijn account is dit nog niet volledig in te zien.(actueel).
Vr.gr. Gerard Verhaar

28 april 2013

Goede service en houd je op de hoogte

Ik heb nu voor de 2e keer mijn abbo verlengd en in beide keren is het allemaal netjes verlopen. Goede service en ze houden je op de hoogte van de stand van zaken en zo hoort het.

19 april 2013

betrouwbaar

Belgoedkoper heeft een zeer vriendelijke internetsite; overzichtelijk en netjes verzorgd up to date. Na de bestelling wordt je continu op de hoogte gehouden van de vorderingen betreffende de bestelling. Ook wanneer er eventuele wijzigingen zijn wordt je netjes geïnformeerd. Zonder de organisatie verder te kennen geeft mij het als klant het gevoel met een professioneel team te werken. Vandaar 5 sterren.

11 april 2013

goede service met snelle afhandeling

mijn abonnement aanvraag is uitstekend behandeld. met wat wederzijdse misverstanden direct gebeld en oplossing gezocht en daarna is het afgehandeld. simkaart ook snel binnen. zal mijn kennissen en vrienden zeker aanbevelen hier een abonnement te nemen

24 maart 2013

zeer goede service bij hulp nummerbehoud

Belgoedkoper heeft mij heel goed geholpen bij het spelletje van het kastje naar de muur dat Vodafone probeerde te spelen. Nummerbehoud is gelukt en ook nog op tijd ook! dank voor jullie inzet en hulp!

19 maart 2013

fantastisch

Zeer snelle levering service van belgoedkoper.nl echt een topje ga zo door belgoedkoper.nl

16 maart 2013

Snel en correct

Snelle afhandeling en correcte informatie omtrent het verloop van de order.
Ook verdere procedure duidelijk toegelicht middels mail en schrijven.

15 maart 2013