Gebeld door hun ongeveer drie maanden voor afloop oude contract. Er werd netjes gevraagd of zij weer een aanbieding mochten doen, aanbieding was nog beter dan vorige en iets voordeliger. (Telfort) te... Toon meer
Hieronder treft u een kopie van een emailtje van Belgoedkoper De pincode is verkeerd en blijkt de PUK code te zijn en andersom is de PUK code de pincode. Slordig met vriedenlijke gro... Toon meer
De verwerking van de aanmelding gaat razend snel Bij mij verliep het opsturen van de gevraagde papieren niet helemaal lekker waardoor de nodige vertraging op trad door post nl. Na een telefoo... Toon meer
Postbus 212, 7000AE, Doetinchem, Nederland
- 0314-66 88 72
- info@belgoedkoper.nl
- belgoedkoper.nl
Mensen keken ook naar
Belgoedkoper.nl = goedkoop, makkelijk en snel
Dit is een supersite, goedkoop, makkelijk en snel.
Binnen een dag alles via e-mail gergeld en binnen 3 dagen mijn nieuwe contract en het beloofde cadeau in huis.
In een woord GEWELDIG. Want zeg nou zelf, wat wil je nog meer?
Uitstekende service
Niks op aan te merken. Snelle afhandeling en prima Service.
snel,betrouwbaar,en geen onzin.
in 3 dagen geregeld,alles op papier,waarom wachten als het ook sneller kan,gewoon perfect.
Zelfs in het weekend snelle reacties op vragen.
Heel erg goed. Service prima.
Duidelijk overzicht van alle abonnementen.
Ik ben zeer tevreden over belgoedkoper.nl goed service en duidelijk en makkelijk informatie te raadplegen. Echt een aanrader om abonnement te vergelijken.
onbekend maar zeer bemind!
Voor de 1e keer mijn abonnement bij belgoedkoper besteld. Onverwacht goede service. Snel antwoord, goede telefonische bereikbaarheid en goed advies. Aanrader!
Perfecte service !!
Snel, duidelijk en overzichtelijk !!
Prima service van Belgoedkoper.nl
uitstekende service
heb voor de tweede keer mijn tel abo verlengd via belgoedkoper. zij kwamen zelfs met een betere en voordeligereoplossing dan ik zelf had bedacht! prima service.
helder, duidelijk en gebruiksvriendelijke site.
De site is overzichtelijk en he kunt op verschillende manieren zoeken naar wat je wilt (eerst uitgaande van een provider of van een toestel). Specifiecaties van abonnementen en toestellen zijn ook goed duidelijk, evenals de levering.
Meer dan een week wachten op de 1e reactie
Heb 27/9 besteld en tot 10/10 moeten wachten voor mijn bestelling echt in behandeling werd genomen. 14 dagen, dat is niet meer van deze tijd. Ook werd er niet meer gereageerd op vragen. Een "Once but never again"-experience. Had het voor hetzelfde geld ook rechtstreeks bij de provider kunnen kopen. Was vast sneller gegaan. Ondanks hun overzichtelijke website een slechte ervaring.
Schrijf hier een interessante titel.
Een goede afhandeling en snel antwoord op alle vragen.
Snel, punctueel
Snelle service, heldere communicatie. Zeker een aanrader wanneer je zonder teveel fratsen je abonnement wilt verlengen/veranderen.
Mobile
Eindelijk iemand die luistert en me echt helpt aan een passend abonnement
Aantrekkelijk, maar weinig contact
Het aanbod is zeer goed! De service is ook goed en op tijd met reageren. Alleen was het mij onduidelijk waarom ik nu al moest betalen voor een simkaart, terwijl die pas per 4 oktober 2012 geactiveerd wordt. Verder alles in orde!
Ciao!
Goed en duidelijk geholpen
Goed-duidelijk, door mijn moeilijk adrs nummering, duurde de aflevering iets langer. De computer begreep de dub. postcode niet.
Binnen een dag afgeleverd aan huis! Klasse
prima
een aanrader voor iedereen. geen bla bla en rap geregeld.
Snel en een groot aanbod
Toen ik gebruik ging maken van de site van Algebeld.nl werd ik verrassend doorgelinkt naar de site van Belgoedkoper. Er werd gevraagd of ik mijn abonnement wilde verlengen en dat wilde ik. Vervolgens kreeg ik een scala aan mogelijkheden maar ik wilde "slechts" mijn abonnement verlengen. Uiteindelijk telefonisch alles in een keer en super snel geregeld. Contract werd gemaild, kopieen gescand en teruggestuurd en dezelfde dag het nieuwe contract nog in huis.
goede service
De service van de medewerkers is echt prima. Ze denken mee bij het vinden van een oplossing. Jammer was dat de keuze van de nieuwe telefoonaanbieder niet het nummerbehoud zelf met de oude aanbieder geregeld kon krijgen. Daarvoor heb ik zelf gebeld. Dat heeft geen betrekking op de hulp die ik daarvoor van Bellgoedkoper heb gehad.
Snelle afhandeling, goede service!
Ik mocht mijn abonnement weer verlengen en kijk dan altijd eerst bij Algebeld.nl, omdat ik hier goede ervaringen mee heb! Na wat heen heen en weer gemail(over abonnement, nieuwe telefoon) luidde het advies om op Belgoedkoper.nl te kijken omdat ik toch geen nieuw toestel wilde hebben. Op deze site kan je heel duidelijk, stapsgewijs en snel een nieuw abonnement kiezen. Administratief alles afgehandeld en kan weer een jaar bellen! Bedankt!
Snel vlot en Goed
Een lumia 710 besteld op zaterdag namiddag en op dinsdag al binnen fantastisch