Totaal verkeerd product? Zou craving naar alcohol stoppen via neusspray. Ik zie alleen maar dat ze de lever en ademhaling spray hebben (gestuurd). Duurde heel erg lang!!! Dit product wordt door de... Toon meer
30,- euro foetsie. Oplichters! De site bestaat zelfs niet meer. Kon mijn bestelling tot vorige week nog 'volgen' zogenaamd. 5 december besteld, zou uiterlijk de 20e binnen zijn. Vanaf de 20e veranderd... Toon meer
29september bestelling gedaan, je kunt wel bestellen via shopbeliva.nl, maar als je bericht stuurt wordt domein niet gevonden!!!!!! Hoe kan dit Facebook jullie verwijderen berichten die onjuiste info... Toon meer
Nagelkit besteld ad. 24.95 en nooit ontvangen, kreeg email dat de bestelling onderweg was, met track en trace code, klik erop en vervolgens is de website uit de lucht. Dus oplichters! Ook doorgegeven... Toon meer
Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen
Mensen keken ook naar
Ook wat besteld helaas niets gekregen
Ook wat besteld helaas niets gekregen. Te triest! En ik ben stom, 1 x niet van te voren de site controleren en ja hoor gelijk 30 euro armer. Bericht gestuurd naar opgelicht.
Ongelooflijk...
Ongelooflijk.... Voor het eerst in mijn leven er nu ook ingestonken.... Nog niets ontvangen, leuk cadeautje voor mijn dochters dacht ik.... Lees nu de andere reviews en vrees het ergste 😢😢
Voor 30 euro besteld voor een leuk…
Voor 30 euro besteld voor een leuk kerst cadeautje helaas nooit aangekomen en gezien de reactie zal t ook nooit aankomen.
Ook een email gestuurd maar was niet bereikbaar en kreeg de mail retour. Facebook jullie zouden zulk soort sites moeten verbieden voor reclames .
Opgelicht?
€29,95 betaald, niks ontvangen. Als ik de link op de pagina naar de website of de winkel aanklik, krijg ik een foutmelding, beiden bestaan niet.
Onderaan mijn bestelbevestiging staat een e-mailadres, als ik daarnaar mail krijg ik ook direct een mail terug dat het e-mailadres niet bestaat..
Ook ik ben er in gestonken ik had voor…
Ook ik ben er in gestonken ik had voor mijn dochter een nagelkid besteld maar deze kwam niet. Dus toen ik wilde mailen kwam de mail terug. Toen ben ik gaan checken en kom er dus achter dat ik niet de enigste ben.
Bedankt Facebook voor je fijne sites. Leuk al die prut reclames.
Opgelicht voor €30
Opgelicht voor €30. Nooit wat ontvangen. Niks kopen!!
Je moet een ster geven
Je moet een ster geven, om te kunnen reageren....dit bedrijf verdient -5 sterren.
Ook ik ben er ingetrapt, cadeau besteld voor mijn dochter, betaald, maar niks gekregen.....
Één ster is nog teveel, oplichters!
Één ster is nog teveel. Had ik dit maar eerder opgezocht! Eigen schuld. Ik vind eigenlijk wel dat Facebook hiervoor aansprakelijk gesteld mag worden! Zij laten die nepwinkels immers door! Echt schandalig! Aangifte doen heeft totaal geen zin weet ik helaas uit ervaring. Je ziet steeds meer van dit soort nepwinkels.
Echt he dat dit tegenwoordig allemaal…
Echt he dat dit tegenwoordig allemaal zo f**ing makkelijk gaat! Echt niet te geloven k*nker trieste figuren!!!! Hoop dat karma je pakt!niksnutten!!!
Oja hier ook besteld en uiteraard niks ontvangen!
Ook hier opgelicht
Ook hier opgelicht! Hoe kan je klacht indienen? iemand een idee?
Oplichters zijn het
Oplichters zijn het. Ook ik heb nooit iets ontvangen !!
Zou je Facebook aansprakelijk kunnen stellen ???
Zij laten tenslotte dit soort sites toe om advertenties plaatsen op hun site !! Heel misleidend ....
Besteld maar niets gekregen
Ook opgelicht
Ook opgelicht, besteld betaald niets gekregen.
Het is dat ik een sterretje moet…
Het is dat ik een sterretje moet invullen voordat ik kan reageren want ik heb dus ook iets besteld, betaald en niet gekregen. Ook opgelicht dus! 😭
Ik ben ook opgelicht,al weken besteld…
Ik ben ook opgelicht,al weken besteld voor mijn dochter, arme meid iedere dag vraagt wanneer haar kadotje binnen komt,waardeloos!!!!
Betaald, niets ontvangen
Ook ik heb besteld, maar niets weer gehoord. Iemand tips over wat nu te doen? Aangifte? Maar waar? Gewoon bij de politie?
Opgelicht
Opgelicht. Product nooit ontvangen, site is offline.
Oplichters
Oplichters net aangifte gedaan slim als iedereen dat doet. Ze gaan gewoon door via een andere nieuwe site
Ik heb heel lang een bestelling besteld…
Ik heb heel lang een bestelling besteld maar ik heb niks ontvangen en de volg link van mijn bestel gaat niet open. Het is heel slecht winkel. Ze reageren niet ik wil mijn geld terug maar niemand heeft gereageerd!!!!
Het is super slecht winkel ik heb…
Het is super slecht winkel ik heb allang iets gebsteld ik heb nog niet en niemand reageren op je vraag of e-mail ik snap niet hoor 😏😏😏😏